Tomio Okamura

Konflikt je nevyhnutelný, můžeme si pouze zvolit čas a místo

10. 01. 2016 13:40:33
Silvestrovské masové kriminální útoky imigrantů z afrických a arabských zemí na slušné evropské obyvatele jsou ve skutečnosti mnohem závažnější problém, než jak to prezentují politici a média.

Události v Kolíně nad Rýnem, Hamburku a dalších evropských městech jsou jenom začátek a je jasné, že migranti budou tlačit na pilu nepokoji, násilím a požadavky tak dlouho, až dojde k nevyhnutelnému celospolečenskému konfliktu.

Jenže při postupu vlastizrádných českých a evropských politiků bude už policie svázaná tolika opatrnými nařízeními, postupy a tak dále, jak nenaštvat imigranty, že bude dokonale bezbranná. Ostatně bezmoc německé policie jsme mohli všichni sledovat.

A pak je tedy hodně pravděpodobné, že s těmito imigrantskými kriminálními tlupami, které do Evropy nalákala evropská vládnoucí elita také za podpory české vlády, a pro které jsou bezbranní Evropané jen lovnou zvěří a snadnou obětí, budou nakonec bojovat jenom zoufalí civilisté v nějaké formě spontánně vzniklých milic nebo domobrany. A to už budeme tahat za kratší konec, jelikož tohle je boj, který Afričané a Arabové dobře znají ze svých zemí.

Tahle v uvozovkách „hra“ totiž funguje tak, že když víme – a to víme – že konflikt je nevyhnutelný, můžeme si pouze zvolit čas a místo, dokud ještě můžeme – to je totiž jediná volba, kterou máme – a dokud jsme při síle bránit se a proti zlu a bezpráví bojovat. Ovšem jen dokud zde těchto imigrantů ještě není tolik, abychom je zvládli.

Čím rozhodnější a razantnější bude naše reakce, tím lepší vyhlídky do budoucna bude naše země a náš národ mít. Čili: čím později ten konflikt nastane, tím větší a krvavější bohužel bude.

Volba a rozhodnutí je, bohužel, na současné vládě ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, která se na vzniku problému od začátku spolupodílí, a nikdy se k něčemu zásadnímu nerozhodla a nerozhodne. Se Sobotkou v čele a Dienstbierem (ČSSD) či ministrem spravedlnosti Pelikánem (hnutí ANO) a jemu podobným v zádech, máme pramalou naději se ubránit.

Autor: Tomio Okamura | karma: 45.17 | přečteno: 6224 ×
Poslední články autora