Tomio Okamura

Viníci vraždění v Berlíně jsou i politici a média

21. 12. 2016 15:32:22
Masová vražda v Berlíně nemá jen jednoho viníka. Migrant vraždil proto, že byl muslim a jeho víra mu přikazuje zabíjet nevěřící.

Viníkem je nepochybně ideologie, která říká, že jediná správná víra je islám, že křesťané jsou méněcenní a že v případě potřeby je dobré je zabíjet.

Je to ideologie pedofilního lupiče a vraha, který za svého života šířil svoji ideologii imigrací, lhaním a následně násilím.
Nikdo ať se neopovažuje srovnávat milosrdného a tolerantního Ježíše s vraždícím maniakem. To je nejen lež, ale také urážka všech slušných křesťanů.

Viníkem jsou politické elity, které vrahovi dovolily překročit hranice Schengenu a následně další hranice.

Viníkem jsou německé a evropské politické elity, které absolutně nerespektují mezinárodní dohody ani suverenitu národních států a místo obrany vítaly masu islámských nájezdníků.

Spoluviníkem jsou i všechny organizace a média, které se snažily a snaží do poslední chvíle převracet skutečnost a zastírat islámskou invazi. Jak je někdo může nazývat uprchlíkem? Copak uprchlík z války zbídačené země by byl něčeho takového schopen?!

Spousta novinářů a politiků přirovnávala migrační vlnu k migraci lidí z železné opony směrem na Západ. Copak Češi na Západě začali hromadně vraždit nevinné lidi ve jménu nějaké své víry? Ne, byli vděční za druhou šanci na lepší život – jistě až na kriminální výjimky, které ovšem s islamisty nelze srovnávat.

Ještě dnes, po mnoha teroristických útocích islamistů, lhaní médií nepřestalo. Až se budou všichni tlouct do hrudi a říkat, jak jsou solidární s oběťmi v Berlíně, měli by si všichni sáhnout do svědomí – od Merkelové a Sobotky a jeho ministrů až po posledního redaktora. Každý totiž svým dílem přispěl a přispívá k tomu, že invazi islámských nájezdníků po léta nikdo úmyslně neřešil, že byla médii ignorovaná a zločiny islamistů jsou do poslední chvíle zamlčovány nebo následně zamlžovány.
Přiznejme konečně, že ty tisíce mladíků z muslimských zemí jsou prostě první vlna muslimské invaze a že každá vteřina jejich pobytu na evropské půdě je pro Evropany smrtelné ohrožení.

Je to potřeba, protože oni vraždit nepřestanou, ať už jejich činy zamlčíme nebo jakkoli zamlžíme. Krev obětí pak nebude jen na jejich rukou.

A platí jedna krutá premisa - neber košík s otráveným jablkem, i kdyby ta zbylá byla sebesladší. Politici v čele s Merkelovou za podpory dalších evropských vlád včetně té Sobotkovy do Evropy přijali miliony lidí, přestože všichni, a to zdůrazňuji, všichni věděli, že nějaké procento z nich jsou vrazi, kteří přijeli zabíjet nevinné lidi.

Vzpomeňte, jak premiér Sobotka ještě před nedávnem říkal, že nám ohledně migrace a islámu nic nehrozí a že Okamura říká nesmysly. Vzpomeňte, jak i letos Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda kontinuálně a natrvalo přijímá do České republiky muslimské migranty. Vzpomeňte, jak ještě letos v září Sobotka s Babišem odsouhlasili dalších 520 milionů korun z veřejného rozpočtu na trvalé přijetí dalších šesti tisíc migrantů do České republiky do roku 2019.

Jediným skutečně systémovým řešením bezpečnosti pro občany České republiky, které také zároveň od počátku prosazuji, je vystoupení z EU a ochrana našich státních hranic, zákaz propagace šaríi a džihádu na našem území a ukončení přijímání a pobytu jakýkoliv migrantů islámského vyznání.

Autor: Tomio Okamura | karma: 48.05 | přečteno: 10514 ×
Poslední články autora