Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1josseff

25. 4. 2011 7:49
Díky

  Dobrý den , díky za zdravý názor ,  se kterým se v našich mediích člověk stále méně setkává.Zdravý rozum , začíná být nejen v naší zemi , ale v celé EU označován za ,,EXTREMISTICÝ,,. Nikdy jsem si o sobě nemyslel , že jsem extremista , ale začinám mít pocit ,že si to musím přiznat. Zažívám pocit , který mají asi lidé , kteří si přiznají třeba homosexualitu. Doufám jen , že lidí se zdravým rozumem není v populaci tak málo procent. S pozdravem Josef

0 0
možnosti

Petr Havlíček

29. 3. 2011 11:16
Žádost o zveřejnění příspěvků

Dobrý den, pane Okamuro,

Vaše příspěvky mne svým obsahem velice oslovují. S přáteli jsme založili  společnost, která se snaží poukázat na nedostatky ve společnosti a usiluje o nápravu fungování současného systému, ať už se jedná o oblast daní, sociální systém, systém bankovnictví, zdravotnictví, korupci, morálku atd. Myslíme si, že dnešní systém jako takový nemůže být do budoucna v současné podobě udržitelný. A změnu lze prosadit pouze neustálou prezentací pravdivých informací o fungování systému co nejširšímu okruhu lidí, o což se na našich stránkách  http://www.pozitivnisvet.cz snažíme. Snad se lidé „zmobilizují“ natolik, aby konečně došlo k podstatným změnám krajně nevyhovujícího a pro občany nevýhodného systému. Chtěl bych Vás požádat o souhlas se  zveřejněním některých Vašich příspěvků na našich stránkách, samozřejmě s odkazem na autora.

Ať už se rozhodnete jakkoli, předem moc děkujeme.

za společnost Pozitivní svět

Petr Havlíček, zakladatel

0 0
možnosti

Tomio Okamura

29. 3. 2011 14:51
Re: Žádost o zveřejnění příspěvků

Dobrý den, děkuji za milou zprávu, jakýkoliv text z mého blogu můžete samozřejmě kdykoliv zveřejnit, jen vždy prosím uvádějte jako zdoj http://okamura.blog.idnes.cz/

Děkuji, Tomio

0 0
možnosti

HonzS

18. 3. 2011 8:28
Dobrý den pane Okamura

Váš blog jsem "objevil" teprve včera. Byl jsem upozorněn , že jste hodně dobře mluvil v TV v pořadu Hydepark. Na tento pořad jsem se proto podíval na internetu. S většinou co tam říkáte mohu jen souhlasit. Jsem moc rád , že jsou mezi náma ještě takový lídé jako Vy. Pokud se člověk podívá politickým spektrem tak o lidskosti a zdravém rozumu selsky přemýšlející člověk zančně pochybuje. Vy máte velice rozumné názory a řekl bych správný náhled na mnoho věcí v ČR. Myslím, že máte na to založit svoji politickou stranu a pokusit se naši společnost změnit. Byl bych prvním členem , který by o vstupu do této strany velice uvažoval. To co se tu děje je čím dál horší. Je potřeba aby se národ vzpamatoval a na hrad šly normální slušní lidé. Současná situace je neůnosná. Musíme začít všichni bojovat za zdravý rozum a spravedlnost jinak se jako národ se zlou potážeme.

0 0
možnosti

bosstanaka

12. 3. 2011 22:45
Super článek

A při tom na něm není nic objevného, jen trocha zdravého rozumu, ale s tím se dnes člověk v médiích moc nesetká. Takže dávám R^.

0 0
možnosti

kingg

9. 3. 2011 14:46
Děkuji...

...za to, že ještě existují lidé jako vy - líp se to snad napsat nedalo. R^

0 0
možnosti

www.stridavka.cz

8. 3. 2011 11:58
Velmi pěkný článek!

R^

0 0
možnosti

h.babicka

6. 3. 2011 21:58
díky!

Napíšu Vám sem, pane Okamuro, doslova to, co jsem spontánně pronesla, když jsem Váš článek dočetla: "Tybrďo,tak ten je hustej. Ale to mu někdo dá pěkně sežrat..." Přeji Vám, abyste kritiku pokrytců nesl s elegancí sobě vlastní a aby se Vaším příkladem řídili i další lidé. Pak by tahle země měla šanci nezakysnout ve vlastní šťávě na dalších 40 let.

0 0
možnosti

trav

3. 3. 2011 12:31
PK

Politicky korektní pro mě znamená být šetrný ve vyjádření, která se mohou někoho NEPRÁVEM dotknout z toho důvodu, že generalizují, přinášejí zkratkovitá řešení, nebo že jsou urážlivá. Je to zkrátka běžná ohleduplnost k ostatním a etika ve veřejném prostoru. Samozřejmě, že se to pro řadu lidí stane ideologická berlička v momentě, kdy jim docházejí věcné argumenty. To je ale problém těch lidí, příp. úřadů, které se za řeči o PK skrývají z pohodlnosti. Na druhou stranu dost lidí, kteří se obouvají do politické korektnosti, to dělá ze stejných důvodů anebo si tím obhajují své radikální názory a jednoduchá řešení. Vykašleme se tedy na osočování politické korektnosti a mluvme k věci.

0 0
možnosti

kvetam

28. 2. 2011 17:33
Je to tak!

Vidím to podobně, cesta do pekla je skutečně dlážděna dobrými skutky. Kdyby se každý člověk postaral především sám o sebe a své děti, problémů by ubylo.

Na druhou stranu je třeba říci, že přítomnost roste z minulosti. Jako když zasadíte kytku - taky se jí bude dařit podle toho, jak kvalitní půdu má. A taky jakou má péči. A v tom si myslím, že máme co dohánět. Rozhodně souhlasím s tím příliš nehnojit a nechat růst přirozeně. Skvělý článek!R^ 

0 0
možnosti

sme_duro

25. 2. 2011 10:09
klobuk dole

Tomio,  vynikajuci clanok. Trosku nesuhlasim s tym vystahovavanim, ale k ostatnemu sa pridavam. Lavicovo-liberalna demagogia nam brani v serioznej diskusii. vy mate tu vyhodu, ze nie ste "cistokrvny" Cech, takze vas asi obvinovat z rasimu nemozno. Ale keby toto napisal nejaky original Cech, tak by mu nadavali do rasistov, fasistov, homofobov a neviemcoho este. Poslednu dobu sledujem, ze tzv. politicky korektizmus ma stale silnejsiu kritiku. Len tak dalej. Je nacas skonci s tymi socialistickymi.

Pridavam jeden zaujimavy clanok

http://www.aktuality.sk/clanok/182816/komentar-v-madarsku-zije-cigansky-kennedy/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS