Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

carolusI

8. 10. 2011 17:47
Pan Okanura

představuje velké nebezoečí pro vládnoucí politiky. Na rozdíl od nich totiž nemusí lhát. Proto mu tolik slouhů nadává. Já mu fandím.R^

1 0
možnosti

Šerlok Homeless

27. 10. 2011 22:22
Re: Pan Okanura

R^ Já taky.

0 0
možnosti

Fujtajblajs

4. 10. 2011 23:13
Pražská kultura...

Prosím Vás, pane Okamuro, nešlo by konečně nějak ukončit ten socialismus a konečně nechat trh, aby se srovnal? Nešlo by nějak ZRUŠIT ty věčné nesmyslné DOTACE? Ať každý  ukáže, co umí!

A propos, Praha: Každou hodinu stojí před Orlojem  tak 500 - 1000 turisů, utrácejí, a na Staromáku není veřejné WC zdarma! Proboha, proč? A budou se sem cizinci rádi vracet? U stánku si dají klobásku a pivko, a pak aby si cvrnkli do gatí jen proto, že hodili drobné žebrákovi (taky zážitek, ušmudlaný kluk cca 30-tiletý), a na 100 € bankovku nemá hajzlbába logicky nazpátek...

Kdyby z těch dotací zaplatili alespoň základní hygienické potřeby. Možná měli místo OpenCard udělat OpenWC.

0 0
možnosti

zeolit

28. 9. 2011 13:12
Omlouvám se za komolení jména, sorry.

:-(

0 0
možnosti

cojanato

30. 9. 2011 18:07
Re: Omlouvám se za komolení jména, sorry.

Rv 2x po sobě komolit příjmení pana Tomia Okamury, ale U Matějků přicmrndávač nezkomolí nic ?

Hanba jako Brno !:-P

0 0
možnosti

zeolit

28. 9. 2011 13:07
Proboha, pane Okimuro, nechte džina v lahvi.

Ano, komunisté zlikvidovali zemské uspořádání. Nakonec ale okresy se docela osvědčily. Po Listopadu se někteří Moraváci nechali nachytat a málem jsme se mohli dělit ještě na menší "kousky". Zavedené okresy se podle Ústavy nahradily Kraji. Stálo to hodně peněz, přeci krajské úřady nebudou úřadovat jenom v nějaké barabizně. Budovy musí být aspoň tak reprezentativní jako banky a pojišťovny. Před časem se také hodně mluvilo o subsidiaritě, trvalo mi dlouho, než jsem se to naučil vyslovovat. To bylo někdy před tím, než jsme referendem většinově rozhodli o vstupu do EU. Od roku 2004 uběhlo trochu vody, subsidiarita už není v módě. Škoda. Mno, a teď někdo nostalgicky by resuscitoval dávné rozdělení na země? Někdy mi připadá pan Okimura jako inteligentní populista. Vábení špinavé politiky, tipnu si, neodolá. Že by mu byl Andrej Babiš předskokanem?

0 0
možnosti

Fujtajblajs

4. 10. 2011 23:24
Re: Proboha, pane Okimuro, nechte džina v lahvi.

Jó, Babiš je kapacita. Fakt. Kupuje levně, a nevychází z úžasu, jak lacino lidé prodávají. Hrdost je zkrátka v řiti. Dnes je IN  Hamty hamty...

Zbohatnul (mimo jiné) na tom, že lidi jsou ochotní prodat slepici za 100Kč dnes, protože je to snazší a rychlejší než vydělávat po 3 roky každý týden 10 kč na vejcích.

0 0
možnosti

zeolit

28. 9. 2011 12:53
Ctím pana Okimuru, jako každého, kdo to někam "dotáhl".

Na jeho blog jsem se zatoulal náhodou, nejsem tady doma. V řadě věcí má určitě pravdu, přesto si myslím, že svoje názory až příliš vyjevuje jako pravdu a to jedinou. Semlel tady páté přes deváté. Je to skutečně renesanční člověk. Kauza Opencard vznikla v době před volbami. Primátor Bém a ODS posloužila za laciného fackovacího panáka. Cyril Svoboda dokonce sáhnul do vlastní kapsy a bilboard si zaplatil z vlastní kapsy. Přeci "tunel" Blanka, kdo by odolal, na to není potřeba zvlášť nadaného PR machra. Jakási spravedlnost existuje, protože Cyrilovi ani ta velká snaha nepomohla. Ve volbách pohořel. Primátor Bém upozorňoval, že by se mělo hovořit o nákladech na Opencard, až budou fungovat všechny funkcionality. Ty přibývají, náklady na kartu klesají. Úměrně s tím epimédia ztrácejí zájem. Předražené cyklostezky, za které také zodpovídal pan Štěpánek,  Zelený až po uši, nějak se na jeho odpovědnost pozapomnělo. /Jestli se mýlím, panu Štěpánkovi i diskutérům se omlouvám za svůj omyl./

0 0
možnosti

adua

27. 9. 2011 19:23
karma

Díky pane Tomio za váš blog. Opět vám dávám karmu aR^

0 0
možnosti

...motýl bombardér

23. 9. 2011 0:30
ubohý

nanávistný patolízale Rv

2 0
možnosti

Kubri ml.

23. 9. 2011 10:42
Re: ubohý

Mě přijde, že Pan Okamura opravdu píše jen to, co lidi chtějí slyšet. Přijde mi to jako alibismus. Snad nebude přímá volba prezidenta, protože tam by měl pan Okamura šanci a já nechci za prezidenta člověka, který nemá vlastní názor a je populistický.

0 0
možnosti

Kubri ml.

22. 9. 2011 22:29
Ano,

máte pravdu. Musí se více podporovat kraje.. Ale mě by zajímalo konkrétně, jak vydělá Praha, když se turista ubytuje naopak na 14 dní ve Varech, než právě v Praze.. To jste nenapsal a celkem mě to zajímá.

0 0
možnosti

SID09

23. 9. 2011 13:29
Re: Ano,

Buďte v klidu - Praze nehrozí, že by ji turisté houfem opouštěli, takže praha bude dál vydělávat - díky obrovskému množství památek, ale i díky umístnění letiště, dálničního křížení....... !! když se turista ubytuje na 14 dní ve Varech, tak vydělá Praha na tom, že ten hotel patří pražskému podnikateli, který odvádí daně v praze a ne ve Varech ;-D!!

Jde spíš o to, aby až začnou turisté odjíždět z drahé ČR, aby neodjížěli první z Krumlova a Varů, ale aby odjížděli ze všech měst  rovnoměrně. ;-D!!

1 0
možnosti

DynamitNobel

22. 9. 2011 19:56
Co tím sleduje?

Nevím,co pan Okamura tím neustálým dělením jednotného českého národa na Čechy a jakési moravany a slezany sleduje.Jsem také z Bystřice pod Hostýnem a jsem ČECH.Tak jako moje děti.Ne žádný moravan.Pokud tady pan Okamura chce vytvořit nový Balkán s desítkou jakýchsi pseudonárodů,tak prosím.

0 0
možnosti

arid

22. 9. 2011 20:27
Re: Co tím sleduje?

Vážený pane,

Pan Okamura nedělí národ Český. Obyvatelstvo Republiky České se skládá z mnoha národů, s tím se smiřte. Já jsem z Moravského krasu a cítím se být tělem i duší Moravanem.

Ano, naše republika měla zemské zřízení a po plyši bylo mnoho slibů na znovuobnovení, ovšem slibem nezarmoutíš.

To, že cajzli z Práglu mají na hlavu z daní 5x víc než u nás je sprostota na entou.

4 0
možnosti

Aqua

22. 9. 2011 14:28
"morální nárok na tak extrémně vysoké příjmy"

který bolševik může něco takového prohlásit? To by nevypustil snad ani kříženec Paroubka a Sobotky v jednom... a to jsem ti o vás, pane Okamura myslel, že jste celkem inteligentní člověk. Místo toho jste převzal protipražskou rétoriku svých soukmenovců. Zemské zřízení - ano, proč by ne - konečně Praha setřese podbné existence, jako jste vy...

0 0
možnosti

Live_in_the_death

22. 9. 2011 15:00
Re:

já nevím, ale nejspravidlevější by bylo, kdyby každý dostával stejně na svého občana a další příjmy by si radnice zajišťovala v rámci ostatních daní a poplatků nebo si snad myslíte, že člověk žijící na vesnici je méněcenný než Pražan nebo Brňák?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS