Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jantee

26. 2. 2012 21:31
Okouš - pro dnešní den expertem na trestní právo:)

"Obávaný odstavec 3 zmíněného paragrafu změněn nebyl - i nadále tak zákon

drtivé většině tuzemských kapitálových společností předepisuje znalecky

oceňovat při převodech ve skupině majetek, jehož hodnota přesahuje 20

tisíc korun (tj. 10 procent základního kapitálu, který u valné většiny

obchodních společností není vyšší, než 200 tisíc korun)." ze stránky http://www.cak.cz/scripts/detail.php?id=7613

0 0
možnosti

vaclo

18. 2. 2012 20:38
A není to příprava na vytunelování Budvaru?

Nepřipravují si tuneláři půdu pro rozkradení Budvaru? O dané problematice nevím skoro nic, jen to, že se situace okolo Budvaru nezamlouvá zaměstnancům a dalším lidem a  všichni mají strach, že je na obzoru další velký podfuk. 

Pane Okamuro, vzhledem k tomu, že vydáváte Pivní magazín a máte velký rozhled, věřím, že byste se nad situací kolem Budvaru ve svém blogu mohl také zamyslet.

Děkuji.

0 0
možnosti

Nitram22

20. 3. 2012 22:47
Re: A není to příprava na vytunelování Budvaru?

Zamyslet by se mohl, ale jestli z toho zamyšlení vzejde podobný blábol jako tenhle článek, tak to valnou hodnotu mít nebude.

0 0
možnosti

Host8

9. 1. 2012 12:15
Lidé se bouří proti korupci, rozkrádání

a tak to vypadá, že tyto politicko- podnikatelské mafie si chtějí zajistit legalizaci nakradeného majetku.

0 0
možnosti

Host8

9. 1. 2012 11:54
Katastrální zákon

Chystá se nový katastrální zákon. Podle něj o  vlastnictví nebude rozhodovat skutečný stav, ale zápis v katastru nemovitostí. Nedávno byla řada kauz, kdy podvodníci s pomocí odcizené občanky přepsali v katastru lesy nebo se úředníci spletli. Tady se vytváří přímo prostředí pro mafie, aby lidé byli připraveni o pozemky, byty, domy. Kolika úředníkům se tzv. omyl vyplatí. Pak se to rychle převede na další osobu. Ta to již nabyla v dobré víře a původní majitel nemá žádné právo, žádný majetek a zlodějny jsou zlegalizované.

Zdá se, že zlodějské mafie si tu tvoří zákony k legalizaci nakradeného.

Státní představitelé radí ať si každý měsíc či čtvrtletí lidé kontrolují katastr nemovitostí.  Jiný slovy tento stát nedokáže zabránit zlodějnám a ještě je svými kroky legalizuje.

0 0
možnosti

halager

5. 1. 2012 13:14
Díky pane Okamuro

Vážený pane Okamuro. Myslím, že se stane jednou za mnoho let, že z české kotliny povstane člověk, který má čisté úmysly a motivaci a ještě k tomu má ambice "změnit svět" k lepšímu. Takoví lidé se rodí opravdu jen málokdy. Takovým člověkem byl dle mého názoru i pan prezident Havel a myslím, že byste takovým člověkem měl být i Vy. Myslím, že čím dál tím více lidí do Vás začíná vkládat své naděje jakožto do jednoho z lidí, kteří by dokázali něco změnita měli by silný mandát. Myslím, že byste měl přemýšlet nad úřadem prezidenta, nebo nad jiným místem, kde byste se mohl pokusit splnit naděje do Vás vkládané. Věříme vám. Přeju hodně síly v boji se "zlem".

4 0
možnosti

pětrandočepice

27. 12. 2011 22:34
Milý Tomio Okamuro, jste mi sympatický,

beru Vás, ale někdy mám dojem, že kvůli razanci příspěvku přeháníte. V argumentaci i ve volených slovech. Skoro bych řekla, že to ubírá na dopadu a významu toho, co jste chtěl sdělit. Aspoň u mě určitě.;-)

0 0
možnosti

ifurt

20. 12. 2011 3:13
Pospíšil a Němcová

0 0
možnosti

ifurt

20. 12. 2011 3:17
Re: Pospíšil a Němcová

mi připadají něčím podobní. Melou jako z kolovrátku. Kdopak asi na kolovrátek šlape?

0 0
možnosti

Barkynson

19. 12. 2011 20:05
Pane Okamuro,

a Vás to snad ještě překvapuje??Pokud ano, rád bych Vám připomenul, že ještě stále žijeme v České republice, kde je skutečně možné cokoli.....

1 0
možnosti

milan166473

19. 12. 2011 18:23
Pan

ministr si udělal jméno působením v Plzni.Nějak se v tom fofru schovalo to,jak se snažil sám sebe uchránit zbavení diplomu.:-)[>-]

5 0
možnosti

starej_vul

19. 12. 2011 10:30
:-) ... a co Plzeň

Pan ministr je absoloventem plzeňské  právní fakulty. S článkem by se dalo polemozovat, pokud ovšem vidíme jak to po JEHO akco dopadá s právnickou fakultou v Plzni. Pak není čemu se divit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/