Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

mc.vlada

7. 9. 2012 8:14
Máte pravdu

Také jsem přesvědčen, že jediným lékem jsou majetková přiznání, dodanění neprokazatelného majetku, ale také konečně zahájení platnosti služebního zákona. Dále jsem přesvědčen, že politické strany, které se účastnili porevolučních vlád takových opatření nejsou schopni, i kdyby to slibovaly a podle toho se zachovám u příštích voleb. Je lepší mít naději, že se něco zlepší, než mít jistotu, že se budeme dál brodit stejným bahnem.

0 0
možnosti
H

hovn

8. 8. 2012 0:39
Pane Okamuro,

jak nám začínáte politicky konverovat, vaše články mají postupně klesající úroveň, ale že musíte klesnout až tak hluboko, to jsem nečekal - tomu údernému nadpisu snad je chybí - a zavedeme gilotinu.

0 0
možnosti
H

hovn

8. 8. 2012 0:34
Pane Okamuro,

0 0
možnosti

patlama.umatlama

28. 6. 2012 0:54
Proč nám nevysvětlíte, jak majetkové přiznání obejít?

Když má člověk větší majetek, než přiznal příjmy, taK BY MUSEL MAJETEK PŘEVÉST NA LIDI, CO PŘÍJEM MAJÍ. Ale jak by ten majetek potom ovládal?

Pane Okamuro, kdyby se ten neřiznaný majetek zdaňoval 80% a 20% by si ten člověk mohl nechat, tak by se možná ani nevyplatilo s tím majetkem ani čachrovat  a lidi by se jej vzdávali bez boje. Protože je pořád lepší užít si 20% než nic.

0 0
možnosti
P

prha.arnika

25. 6. 2012 14:18
Lék na zloděje, přiznání majetku, sankce...

Zdá se dnes býti doba plná finančních léků a všeléků v nepřeberné škále. Jeden povídá, že s penězi naloží takto, druhý pak onak, třetí je nám všem pohlídá, čtvrtý vybere a pátý přizná.

A přitom jeden každý z nich stoná tou samou podivnou peněžní nemocí v rozlišných projevech... Myslím tím, že nakládat je dle mne vhodnější s citem, talentem či umem, hlídat pak bdělost, čistotu, ryzost, vybírat kal možno zkaleným zřídlům a přiznat pak - třeba sám sebe - sobě...

0 0
možnosti
ZA

MAVIS66

16. 6. 2012 17:48
Prosim

dejte hlas do diskuse pro pokracovani clanku Poznani sebe sama od Jaroslava Kuthana, dekuji.

P.S: mrknete do diskuse, tam se dovite vse ;-)

0 0
možnosti
SP

kiv

12. 6. 2012 17:05
Opět čirý populismus

Majetková přiznání?8-o A jak se dostanete na 40 tisíc "prodaných" knížek literárního velikána  Paroubka, jak na stovku milionů vyprané přes akcie s. Grosse? A dalo by se hodně dlouho pokračovat ... 

To , že Dr. Pazdrát byl tak opilý mocí a jistý svými styky, že tahal mega pod paždí, je zcela jiná opera, víme milý Tomio? ;-D

0 0
možnosti
TA

tajny agent

12. 6. 2012 20:42
Re: Opět čirý populismus

Pri stovkach miliard vytunelovanych osobami spriznenymi s pravici vzpomenout "par drobnych" levice ... mi prijde ponekud ucelove ... navic i kdyz se nazvdory snaze u Grosse zastavilo stihani kvuli neprokazni tohoze by se porusil nejaky zakon.

0 0
možnosti
M

mistrcechu

12. 6. 2012 1:22
Idea dobrá, ale...

Idea dobrá, ale jak tohle uvést do praxe? Kde vzít onu potřebnou většinu spravedlivých, bez kterých se to podle mého soudu neobejde? Jaká opatření by neztroskotala na lidském faktoru? Určitým zadostiučením nám může být snad jen to, že mafie si vyřizují učty mezi sebou a kdo nic nemá na toho nikdo nic nechystá.

1 0
možnosti
JN

Pepan11

12. 6. 2012 1:06
bananova republika

Pane Okamuro, vcera jste si moh sam na vlastni kuzi vyzkouset, co to je justice v bananove republice. Asi uz budete na nektere veci hledet ponekud jinak - nejde o jednotlivce, cely ten system je uz dokonale prolezly korupci.

Rv

1 0
možnosti
DS

VyMeTaky

12. 6. 2012 0:44
Drahý Tomio,

Při vší úctě, majetková přiznání si strčte tam, kam se dívá jen doktor. A říkám to z pozice OSVČ, který má hluboko do kapsy, práci musím dělat na 5 let starém počítadle.

Požadavek majetkového přiznání je akorát populismus vůči závistivým levičáckým masám.

1 0
možnosti
TA

tajny agent

12. 6. 2012 1:14
Re: Drahý Tomio,

Komu mohou vadit majetkova priznani ... ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/