Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cerny.prem

3. 7. 2012 12:49
toto bylo smazáno

Jenze granty na zkoumani globalniho oteplovani a globalnich zmen klimatu nejsou v podstate o vede. To je cista politika, vytvareni povedomi a prostredi, kde se daji lidi i staty tunelovat pres tuto rovinu, boj s uhlikem apod. Proto taky vedci, co upozorni na manipulace, jednostranny pohled a nebo primo vyvrati GO zavinene clovekem jsou perzekvovani z politicke roviny (a tim myslim i vedecke casopisy). Vzdyt i v celem slavnem IPCC je tusim vecu jen asi 1/3 a z nich zavery schvaluji jen ti provereni, co nic nezkazi (ne nadarmo mnoho slusnych vedcu opustlo IPCC z techto duvodu).

Ja nemyslim, ze by vedci byli gauneri. Ale je pravda, ze by se melo jasne rozlist, co je veda a co uz politika, populismus, trendove manipulace.

0 0
možnosti

cerny.prem

3. 7. 2012 12:52
Re: toto bylo smazáno

jo souhlasím nejsou gauneři jen někteří musí bohužel platit složenky a hypotéku. A navíc lid má zafixováno v hlavách, že když se v televizi řekne například : američtí vědci zjistili ...... že to znamená, že američtí vědci / myšleno skuteční vědci, které nikdo nekoupí / opravdu něco zjistili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/