Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

longdrinkforever3

21. 7. 2012 15:07
Musím říci, že tento článek vskutku geniálně popsal

podstatu (ne)fungování české justice.Situaci v ní, potažmo v celé české politice, opravdu ze všeho nejlépe vystihuje název francouzské kriminální komedie Prohnilí proti prohnilým. Bohužel v tomto českém podání je to spíše tragedie bez jakékoliv špetky humoru. Obávám se, že náprava tohoto veskrze zkaženého systému je možná pouze za předpokladu řekněme fyzické neexistence poměrně značného počtu lidí, za tento neblahý stav zodpovědných. Protože je však toto nereálné, nelze očekávat ve středně dobém (desítky let) horizontu žádné zlepšení. Kontinuita zločinného konání a myšlení má obdivuhodnou výdrž, a pokud její nositelé nebudou eliminováni, nic se nezmění.

0 0
možnosti

qwe111

14. 7. 2012 23:31
me by docela zajimalo,

jestli znate tuhle kauzu?

http://respekt.ihned.cz/c1-51901950-znicte-dokument-cislo-1439

A proc se ten Vas "zloduch" Pospisil tak snazil odstrelit Rampulu, ktery fungoval presne dle noticek od kmotru?

0 0
možnosti

kiv

13. 7. 2012 8:13
Sice jste jak korouhvička

Tomio a značně nekonzistentní ve svých názorech, ale tentokrát jste se (náhodou?) docela trefil.

Jen otázka, zda-li je to pouze další z Vašich  veletočů nebo  posun k realitě. Držím palce nechť se jedná o to druhé.

0 0
možnosti

Marmelada

12. 7. 2012 10:42
kozel zahradníkem

Pane Okamura,

moc si cením Vašich blogů. O tpm Poslíšilovi jste to napsal správně.

Teď jde ale o to, zda není to přísloví-"s neřádem špatně, bez neřáda ještě hůř"- pravdivé

Nový ministr Blažek má totiž manželku, která je exekutorka a prý dostala díky jeho vlivu 90% zakázek v oblasti od r.2006 dosud. Prý za to utržila téměř 2 miliony. Myslíte, že on jako ministr půjde proti exekutorům ?

Co si o tom myslíte ? Já myslím, že jsme si pohoršili !

0 0
možnosti

T0x1c

9. 7. 2012 22:27
Pane Okamuro

Ve všem se s vámi ztotožňuji,a strašně moc vám fandím...!!!!!

0 0
možnosti

lesoun

9. 7. 2012 15:41
Pan podnikatel Okamura

Zajímavé jak moralista Okamura mluví o jiných, ale o sobě mlčí. Zajímalo by mě jak začal podnikat v České republice mladý Tomio. Nebylo to náhodou tak, že začal provozovat průvodcovskou činnost bez licence?

Vážený pane Oakamuro, měl byste vědět, že morálně rozklíženou společnost do latě nepostaví sebelepší zákony. Svalovat vinu za špatné zákony na jednoho ministra mi připadá poněkud zvláštní. Zákony schvaluje vláda a původní návrhy se mohou od finálního schválení výrazně lišit kvůli různým přílepkům.

Jo jo to se to mluví od piva na festiválku, účelové polopravdy, rázná předvolební hesla a hlavně potřeba zdůraznit, že Tomio je jeden z nás a Argemu má rád.

0 0
možnosti

melisia

9. 7. 2012 10:42
jak to nikdo nevidí

tento příspěvek a jeho komentáře je jasným důkazem toho, jak jsou lidé zmanipulování a nevidí a neslyší , co mají vidět a slyšet. Pan Okamura zde jasně říká, v čem je háček. jenže my vidíme v jeho názoru to, co vidět chceme. pokud se nás daný problém zrovna nedotýká, je ten původce dobrej. Ale v okamžiku, kdy dojde i na nás, to máte vidět. S exekucemi, s rozkrádáním majetku, kupčení s novými skartami. Politici moc dobře vědí, čím nás mají jako malé dítě zabavit, abychom neviděli velké věci a větší průšvihy (hlavně jejich). Takže lidi, otevřete už konečně oči a taky řádně poslouchejte co nám všichni politici chtějí namluvit.

Hezký den všem a dívejte se kolem sebe ....

1 0
možnosti

hurkajan

5. 7. 2012 1:24
exekutoři

a Pospíšil ? Obávám se že Blažek Blažková to teprve bude exekutorský oslavný tanec a loupit se bude vše a všude bez zbytečných skrývání vytáček a ohýbání paragrafů...teď to bude čistý křišťálově čistý rovný ...rovnou na věc (však už se Blažková -exekutorka předvedla s tunelem Blažka na magistrátu)

0 0
možnosti

Artemy

4. 7. 2012 23:23
Trapné

Ne že bych byl zrovna fanoušek Pospíšila, ale tohle je trapné.

0 0
možnosti

kwakinX

4. 7. 2012 22:12
A tenhle popleta

byl málem kandidátem na prezidenta. Pan Okamura je žábou na mediálních pramenech. No musíme počkat, až se odkope, za koho že to vlastně kope.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/