Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl bych hrdý kdyby jste byl můj president. Naprosto souhlasím s Vašimi názory na svět a životní hodnoty. Možná to nemusí být pro všechny ten nejlepší předpoklad. Ale pro mě je v životě nejdůležitější vlastnost snaha být každý den lepší než jsem. A tím nemyslím mít víc peněz. Ale být větším přínosem pro pro všechno co se v životě děje. Být přínosem pro lepší budoucnost všech.

0 0
možnosti

podejte mi někdo kapesníky, z toho článku je mi do breku :-(R^;-D

0 0
možnosti

To, že vůbec někdo zvažuje, že půjde jako prezidenta ČR volit tohoto zmateného populistu, který všchno ví, všude byl dvakrát, od všeho má klíče a na všechno má kupodovu většinový názor!!, jen dokazuje pokračující demenci českého národa... Jak mu to může vůbec někdo "žrát"....;-(

1 1
možnosti

Zajímalo by mě zda čtete komentáře pod svým blogem a jak dalece Vás vytáčejí.

Připadá mi, že některé věci zjednodušujete, což je znakem populismu, ale hlavně se snažite něco udělat, něco změnit. Nevím jestli dobře, nevím jestli správně, ale snažite se, což je o hodně víc než v současnosti dělám já a zato máte můj obdiv.R^!!

2 0
možnosti

davvv

28. 10. 2012 23:21
ze vsech kandidatu na prezidenta

mi nejmin veci vadi prave na panu Okamurovi. ..

3 0
možnosti

Mia226

28. 10. 2012 21:02
Dlouhá cesta

Vážený pane Okamuro.Doba uzrává pomalu a jistě k radikálním změnám.Řekla bych, že to cítíme všichni a v posledních volbách jsme to také dokázali.Jestliže přijde člověk, který bude mít vysokou morální sílu, silný sebeobranný mechanismus, šikovného strážného anděla na obranu proti dlouhým prstům vysokých politiků, pevné nervy a dokáže si získat lidi svým nekompromisním postojem své jasné politiky, vyhraje na plné čáře.Pokud tímto člověkem máte být vy, ukáže budoucnost.V každém případě jste mi velmi sympatický a máte moji plnou podporu řadové občanky.Věřím ve Vaši přirozenou inteligenci, nos ekonoma, schopnost rychlé orientace a nouževnatosti v adekvátní absorbci správných informací a jejich následné spravedlivé aplikaci. Rádi bychom uvítali Vaše náhledy také na poli politickém, jak už bylo v diskuzi zmíněno.V každém případě Vám gratuluji k vyhraným senátorským volbám a přeji hodně úspěchů na nejednoduché cestě k vytčeným cílům.

3 0
možnosti

Papez

30. 10. 2012 8:28
Re: Dlouhá cesta

Gratuluji, pane Večerníček, tohle je jistě z Vašeho pera ! Obyčejný člověk by takovou oslavnou tirádu jistě nedal.

0 2
možnosti

VysmekLadislav

28. 10. 2012 17:16
Okamura je bohužel levičák

;-(

1 3
možnosti

qwed

28. 10. 2012 19:13
Re: Okamura je bohužel levičák

Dělení na levici a pravici v dnešní době a v České republice je naivní až směšné. Jestli má dnes někdo potřebu lidi škatulkovat, tak prosím na ty slušné a na gaunery.

3 0
možnosti

raz

28. 10. 2012 14:56
Kdyby

1)Pan Okamura založil novou stranu,které by vložil do vínku to,co hlásá

2)Pan Okamura vstoupil do některé neparlamentní,která je mu sympatická a pomohl jí svou popularitou dostat se do většího povědomí

3)Pan Okamura jen nežvanil a měl v zásobě realizovatelnou myšlenku na to jak tento ohavný systém změnit

Tak by se ukázal jako politik a ne populistický žvanil!

V Senátu bude mít jeden hlas a to je z odpuštění  velký PRD!To se ukázalo když byl senátorem cestovatel Fisher.  Prezidentem Okamura nebude, protože většina národa nejsou hlupáci a kdyby (nedej pánbůh) zvolen byl, tak bude jen klást věnce,občas někomu dá milost a dost.Na víc nemá! Ekonom není,tak jakým klíčem by jmenoval členy bankovní rady ČNB,nebo podle jakého klíče by navrhoval členy Ústavního soudu nebo jaká kriteria by zvolil pro jmenování soudců,jaké má názory na EU? Ví někdo o něm jaké má názory na to,co prezident vlastně dělá a jakou má pravomoc?Nikdo neví nic a přesto jej chce zvolit jen podle  toho co nažvaní.

5 1
možnosti

Paní Semtamťuková

28. 10. 2012 18:11
Re: Kdyby

Pan Okamura je bohužel jen populistcký žvanil, nikoliv vzdělaná osobnost. V Japonsku byl prodavačem pop-cornu, což  - bohužel - odpovídá jeho IQ a mentálním schopnostem.

2 2
možnosti

jirka n

28. 10. 2012 11:38
Jen čuně sedí na 2 židlích !

Dnes je normální, že jsou politici ve vládě a v parlamentu či senátu současně, např. Saša V. /ODS/, to za prvé a za druhé jednoho brouka Pytlíka už známe od p. Sekory, adios !

1 2
možnosti

nesnasim.pravdolaskare

28. 10. 2012 0:46
Okamura, populista nejhrubsiho zrna !

Alespon udela trochu rozruchu a pak stejne jako jemu podobni, pomalu upadnou v nemilost svych volicu, tezko cekat jiny konec.

4 2
možnosti

Krabatt

28. 10. 2012 6:10
Re: Okamura, populista nejhrubsiho zrna !

Ale prosím Vás, Vy ani netušíte, co to slovo populista znamená. Vidím, že infikace antiokamurovskou propagandou úspěšně postupuje na stále více jedinců. Proč je Okamura populista? Zkuste na to odpovědět místo papouškování cizích slov. A pak se podívejte, co hlásají jiní kandidáti a srovnejte to. S Vašim uvažováním je populista úplně každý, kdo se vyjadřuje k palčivým problémům této země. Podle této logiky je jediný správný kandidát ten, který říká věci, se kterými většina nesouhlasí. Zkrátka politický sebevrah, který to s kandidaturou nikdy nemyslel vážně. Okamura by měl asi říkat jen to, co nikoho moc nezajímá, nikoho moc neštve a když už, pak je to okrajový problém, že? Takže chcete na Hradě jen pěkně vypadající reprezentativní loutku... škoda dalších slov.

10 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/