Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Tak pane Okamuro, stát, prostřednictvím prezidenta, premiéra a vlády už pomohl obětem podvodů, lichvy a exekucí. A nebo podvodníkům, korupčníkům a lichvářům? :-/ No kdo se v tom má vyznat?

0 0
možnosti

Vidím, že tu málo kdo pochopil pointu. Tak to dopadá když si každý mele to svoje. Chci Vás vidět až Okamura vyhraje jak se budete ohýbat na jeho stranu a chválit až do nebe ! Přesně tu vidím u spousty lidí " kam vítr tam plášť " ! Aneb český rektální alpinismus.!!

0 1
možnosti
Foto

Oběť exekuce a lichvy si za to může sama. Stát (daňový poplatník) to za ní odsírat nemůže.

0 5
možnosti
LD

Ani náhodou. Stačí mít stejné příjmení jako skutečný dlužník, k tomu omyl úředníka a stanete se dlužníkem nato šup. Nebo mít dlužníka v rodině (děti, manžel, příbuzní) a nevědět o jeho dluzích několik let. Mnohé děti, jež dostaly pokutu se zajisté doma nepřiznaly a je pravděpodobné, že exekutor vlítne k jejich rodičům a udělá si z jejich obydlí supermarket. JUDr. Vrána je v tom mistr. To samé, pokud dluží manžel (ka), tak jste dlužníkem jen proto, že vás spojuje papír. Pokud ubytujete dlužníka, tak vás Vrána ojebe také.

1 0
možnosti
RP

jakmile senátor pohrdá soudní mocí, tak tady končí veškerá legrace... že Pi Tomio sepisoval podobné bláboly jako blogger, tak to vem čert, ale jako zákonodárce?? To už je moc... za podobné útoky na nezávislou justici byste měl rezignovat!!

3 4
možnosti
Foto

A jak je tedy možné, že ÚS na základě stávajících zákonů vyvodil, že není možné přiznávat neúměrné náklady avokátům v případě bagatelních pohledávek, ale nikoho z okresních soudců to po dlouhých 12 let nenapadlo? Co jiného než pohrdání takové soudy zaslouží? Protože buď byly uplacené, nebo jsou soudci prostě blbý.

2 2
možnosti

J72a60n 77Š50v45a90r45c

12. 11. 2012 17:18

Pane Okamuro, je vidět, že nadnesené ohodnocení vaší osoby týdeníkem Reflex (Pitomio) bylo více než pravdivé. Pokuste se někde najít například definici právního úkonu. Zkuste juknou do Občanského zákoníku. Chraň nás bůh, abyste podepisoval zákony. Vždyť by se vám všichni smáli. Máte jen jalové plky, ale nerozumíte vůbec ničemu. Tím neříkám, že je vše v pořádku, ale řešit to určitě nemůže někdo, kdo na to nemá potřebné znalosti a ani není mentálně schopen je získat.

14 4
možnosti
LF

A právě ten Pitomio je velmi dobrý příklad toho, co by se v této zemi dít nemělo - nepřipadá vám něco takového na titulní straně jakože běžného a kredibilního časopisu dost podivné až fašizující? Což kdyby třeba Vaši osobu někdo takhle použil na titulní straně Reflexu. Nechápu jak je tu něco takového vůbec možné.

1 6
možnosti
LV

nespravedlnost rozsudků budou posuzovat pouliční výbory? :-)

2 1
možnosti
LV

nehledě na to, že netuším, odkdy je rozsudek soudu právním úkonem ?

4 0
možnosti
LJ

Stat nema pomahat, stat ma CHRANIT.  Nota bene, exekuce zasah moci soudni. Takze ma pomahat , pote co sam ukrivdil ? To mi hlava nebere.:-/

3 0
možnosti
LF

V tom směšném případě ohledně údajného "konečného řešení" bylo opravdu zarážející, jak paní Tachecí operovala s nějakou vlastní představou a s klidem a přehledem ji představila veřejnosti jako notoricky známý fakt. Co je ještě víc zarážející, jak jí to potom soud posvětí. Je to smutné, že se někteří novináři nedokáží ani omluvit za svou jasnou chybu. Skutečně, jakou šanci má potom u soudu nějaký chudák, který se stal obětí podvodu...

-

Tachecí a její konečné řešení ...

http://www.youtube.com/watch?v=snCxKF5MH4k#t=183s

2 1
možnosti
PS

P97e69t17r 52S33k92á77c86e23l

10. 11. 2012 20:04

Zdravého rozumu je nám třeba. Právo je člověku vrozené, již pouhým rozumem poznatelné - již počátkem 19.století byly koncipovány zákony v tomto smyslu. Některé u nás vydržely, tedy platily až do roku 1948...;-)

2 1
možnosti
RJ

R10u75d83o83l43f 44J14a13n90č

12. 11. 2012 12:53

Kdyby se na to dalo opravdu spolehnout, tak by každému soudci musely stačit dva paragrafy. Nepokradeš. Nezabiješ.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/