Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

O96t33o 27V83o21d36i45č83k82a

15. 7. 2014 14:58

opravte si tu hrubici ve druhé větě, šmarjá...už takhle je dost trapný obsah, nemusí být trapná i forma...

0 0
možnosti
JM

J27i70r54i 67M53a44l28i31n17a

20. 6. 2014 22:19

Opravdu nevim, k cemu by bylo referendum o zvyseni dani ? Obcane by rozhodli, ze dane se zvysovat nebudou. Na to nemusi byt zadny referendum. Potom by rozhodli, ze chteji lepsi skoly, nemocnice a silnice. Vetsi vyplaty, delsi dovolenou a kazdej na ruku milion dolaru.

Ze jdou refenda o kazde blbosti delat ve Svycarsku ? No jo, tam zijou Svycari. Ti nedavno odmitli napriklad delsi dovolenou. Udelali by to Cesi ?  No vidite.

Okamura je obycejny populista a demagog.

0 3
možnosti
MB

P Malino. Velice by jste se divil.Teď jsem na důchodu ale předtím jsem podnikal a vím že některé zaměstnance jsem musil doslovna nutit k dovolené.Pokud dostanou dobře zaplacené-budou rádi pracovat.To souvisí s tím druhým tj.školami, silnicemi,i nemocnicí pokud by ve vládě byli zodpovědní lidé a né tuneláři a zloději tak by to šlo jak ve Švýcarsku.Zatím nás tihle vaši "zodpovědní" politici zdlužili,lidé jsou vyháněni z bytů (králikáren) které si postavili a z podniků v kterých pracovali.Jestli je Tomio populista nebo demagog co jsou oni? Byl snad lepší lhář Havel  ekonom Špídla nebo Zeman z Kalouskem? Kam jste to dovedli? Republiku jste rozprodali, zničili školství, z pojištoven a nemocnic jste udělali fabriky na peníze směrující do cizích rukou,lidé musí žrát žrádlo plné chémie které by ti co jej k nám dovážejí nedali ani svému psu za celoživotní práci dostanou žebračenku zatímco miliardy tečou do daňových rájů.Takhle bych tu mohl psát celé hodiny a mladí lidé jako jste vy tu budou vykládat o populizmu. Co jste dokázali vy?Mladí kteří mají rozum utečou a blbci poučují i když sami nic nedokázali.tak nenadávejte populistům a chytněte to pořádně do rukou Pokud se nebojíte tak vám maličkost jako je referendum nebo trestní odpovědnost vadit nemůže vy jste předce křištálově čistí. A demokrástům odkazuji že jsem až do "revoluce" pracoval u pecí, a na obráběcích strojích a nikdy jsem nebyl komunista naopak komunisté mě nepustili studovat jako mnohé jiné demokraty protože jsem neměl ten správný původ.Nebudu se omlouvat za pravopisné chyby je mi už 67let.

2 1
možnosti
Foto

vaše kariéra zdá se býti poněkud parabolická...zdá se...ustřelil jste s egem, je můj typ k vysvětlení trajektorie;-)

4 1
možnosti
AK

Proc jenom Vy mi pripominate Sladka? Taky zazaril na jednu sezonu, uzil si pet minut slavy a kde uz je mu konec.

2 2
možnosti

Karma!

Zatím je Úsvit Tomia Okamury spolehlivé politické hnutí, které nezradilo své voliče a to se cení.

Dejte Úsvitu ve volbách větší sílu a pak mohou přijít i pozitivní změny!!!R^R^R^

5 8
možnosti
JH

Možná pomalu zvažujte harakiri, jako trochu komický "samuraj".8-o8-o8-o

1 3
možnosti
Foto

Hej Tomio co to tu meleš za kraviny o balancování? Napiš rači zas něco o cikánech a jak je všecki vystěhuješ do cikánskýho státu v albániji. Chceš přece karmu ne ;-D

4 4
možnosti
MT

Pane Okamuro, fandím Vám !   R^

5 0
možnosti
MM

Pane Okamuro, neřekl bych že jste mimo populistických frází a prosazování nesmyslů odvedli jakoukoli smyslupnou práci ve prospěch obyvatel tohoto státu. BODKA. Chápu, že jako vždy neodfpovíte, což je Vaším zvykem. Vy neustále argumentujete tím, jak to funguje ve Švýcarsku. Úsměvné je, že ani Vy nevíte, jak to tam funguje, coř Vám novináři opakovaně prokázali :-)

Apropo, Janoušek podle vlastního prohlášení financoval VV..... s ohledem na to, že je Váš Úsvit v mnohém VV podobný, financuje i Vás? Nebo jsou to jen sprosté pomluvy?

Již jste vrátil vlastnímu hnutí finanční prostředky, které jste mu fakturoval?

Bere Vás alespoň jedna politická strana ve Sněmovně (mimo komunistů) vážně a je ochotna s Vámi spolupracovat?

A poslední dotaz: čím myslíte že je způsoben dramatický propad Vašich preferencí? Nechtělo by to méně populismu, více poctivé práce a pokory?

A ještě jeden - nejde vůbec o majetek, ale jste si jist, že politik, který jezdí Aston Martinem působí seriozně, nebo spíš jako nevyzrálý hejsek?

9 4
možnosti
SS

Bohuzel, je to tak. A preference podle me klesaji, protoze skutek utek :(

0 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/