Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Je pravdou, že krutosti muslimů a zvláště Islámského státu jsou naší civilizaci nesmírně vzdáleny, něčeho podobného dnes nejsme v Evropě už dávno schopni. 

Vždyť středověkými krutostmi obou stran oplývající konflikt pravoslavných Srbů a (sic!) muslimských kosovských Albánců se udál v dávných devadesátých letech dvacátého století.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
JT

Pak ještě Srby, Chorvaty, Albánce, Rusy a Ukrajince (viz mafie), cikány a politiky.

6 1
možnosti
Foto

Já se pod tohle nemůžu podepsat.

Nikoliv proto, že by mi nevadil radikální islamismus a terorismus a jejich nebezpečí, také mám obavy z jejich latence mezi lavinou přistěhovalců.

Vadí mi to od člověka, který se dokáže brilantně otáčet po větru a pro své osobní zájmy se spojit s kýmkoliv a vždy jede na vlně populismu.

Nemohu tím podpořit Tomia Okamuru.

7 9
možnosti
LP

Podepisovat zajisté  nic nemusíte, ale Vaše konstatování "Vadí mi to od člověka, který dokáže brilantně otáčet po větru ..." přesně vyjadřuje postoje a obavy ostatních politiků z T. Okamury - proto to také u nás vypadá tak jak vypadá. Vás už totálně zblbli. Přesně jste ukázal jak to v ČR funguje. Někdo může mít správný názor, postoj, ale když je někomu nesympatický, tak ať řekne (udělá) správnou myšlenku (věc) bude pro někoho navždy blb.

T.O. dokáže pojmenovat jasně problém; v některé problematice se s ním nedá ve všech směrech souhlasit. (to je přeci přirozené, každý můžeme mít na různé téma jiné názory). Kvůli tomu ho nelze zatracovat a odepisovat. Nemálo ovcí se ho snaží zdiskreditovat a zesměšnit, poukazovat na jeho původ ad.

Pan Okamura má za svůj psotoj a výborně sepsaný blog ode mě R^

8 0
možnosti
Foto

A co kebaby, ty do Evropy patří, nebo také ne? ;-) - Víte, právě jsem si chtěl jeden koupit k svačině a nevím.

http://hassan.blog.idnes.cz/c/442295/Tomio-Okamura-je-prachsprosty-manipulator-a-populista.html

3 8
možnosti
AV

A85n14n40a 43V12e81s52e81l57á

12. 1. 2015 10:51

Problém není ve vás jako muslimech , ale v bezvýchodné situaci chudých , která se jen prohlubuje. Velkokapitál odebírá velké peníze z oběhu na úkor všech , vzniká množství chudých , kteří jsou flastrováni . Mnoho mladých pravděpodobně nikdy nezaloží rodinu , nebudou na to mít peníze .  Lidé co sem přichází do Evropy nemají práci , pravděpodobně jí nebudou  mít a když budou , neuživí sebe ani rodinu , protože práce bude mizerně placená .

0 2
možnosti
JT

Islám do ČR jistě nepatří. Tomio také ne!

3 17
možnosti
DM

Pane Tůmo,Vaše poznámka na pana Okamuru byla tzv. podpásovka. Pan Okamura

žije,pracuje a platí daně v Čechách. Má určitě právo jako my se k nečinnosti našich druhořadých politiků vyjaďrovat a tlačit na nápravu. Většina ostatních jen kouká na svůj talíř a"drží hubu".

18 0
možnosti
OK

Islám po dobu své existence rozhodně nebyl vždy tak radikální, jak se nám jeví dnes. Radikálním islámem (který je menšinovým jevem) se šíří nenávist stejně, jako ji Evropané šířili nacismem, fašismem, komunismem či bezohlednou koloniální politikou. Proto je zdravé mnohé, zdánlivě těsně související jevy oddělovat. Ostatně oběti "křesťanské" Evropy, ať již na svém vlastním obyvatelstvu, nebo v koloniích, šly i v moderních dějinách o mnoho řádů výše než oběti islámských bojovníků.

Konečně ani samotný terorismus není vynálezem islámu (stejně jako jimi nejsou zbraně a výbušniny teroristů). Teror šířila jak francouzská, tak ruská revoluce, stejně tak nacismus či novodobá (19. a 20. století) koloniální politika v Africe. Evropští teroristé páchali v Evropě zvěrstva dávno předtím, než jsme si zvykli terorismus spojovat s islámem (IRA, ETA, RAF...). Notabene, ve své době socialistické Československo se samo podílelo na výcviku teroristů.

Proč to všechno píšu? Nezdá se nám, že terorista - cizinec, obyvatel bývalé evropské kolonie, ověšený českým semtexem či ruským kalašnikovem, kdesi uprostřed Evropy čekající na příležitost zabíjet, může být tak trochu symbolem černého svědomí evropské politiky minulosti? Nuže, považuji za nezbytnou tuto dávku sebereflexe předtím, než začneme hodnotit islám a zejména předtím, než začneme ignorovat jakékoli humanitární katastrofy lidí, jejichž prokletím se zdá být, že se narodili do islámu.

Hovoříme o tom, že chceme ochránit naše kulturní dědictví před násilím muslimského světa. Dávejme si velký pozor na to, abychom naopak svou politikou vůči světu islámu o toto dědictví v konečném důsledku definitivně nepřišli.

4 0
možnosti
DK

S tim cernym svedomim bych souhlasil, i kdyz to beru asi trochu jinak nez vy. Ono je v podstate jedno, jestli za utoky v Evrope muze Islam nebo ne. Jiste je to, ze kdyby sem v minulosti nebyl vpusten kdejaky africky pakos, tak se to nestalo. Ani tak by nase evropska spolecnost nebyla bez kriminality, ale ta by byl mnohem nizsi a hlavne by ta kriminalita neohrozovala samotne demokraticke principy. Stalo se, je na case se poucit, ale pseudohumaniste zase brani pouziti zdraveho rozumu. Cili to cerne svedomi by meli mit hlavne prave pseudohumaniste, kteri se v soucasnosti na rozpadu zapadni spolecnosti podili nejvice. Hodne mi to pripomina jednu situaci z vojny. Ja jsem mel tu smulu,ze jsem jako jeden z poslednich musel nastoupit na zakladni vojenskou sluzbu. Tam na vratnici vzdycky vecer chodily takove pochybne holky, ktere nerekly zadnemu chlapovi ne...a kdyz rikam zadnemu, tak myslim zadnemu. Snad i ten sluzebni pes by mel sanci, kdyby si rekl/stekl. Byly to porad v podstate ty same holky. No a vite koho mi ty holky silne pripominaly? Evropu! Byly to takove ctyri Evropy...Evropa taky zadnemu blbovi nerekne ne, staci prijit "na vratnici" a Evropa je jejich.

0 0
možnosti

Tomio má pravdu. Politická třída  a  média jsou ale tak zabetonované ve zhoubné politické korektnosti, že se  s tím těžko pohne.:-(

6 0
možnosti
MP

Dobrý den, pane Okamuro. mluvíte mi z duše. Slova o islámu jako o zločinné ideologii jsem vyslovil již v několika diskusích na toto téma a stále se objevuje nemálo lidí, kteří tuto skutečnost ignorují, zesměšňují nebo popírají. Proto Vám karma. Přeji hodně sil a odvahy v boji s těmi potrhlými pseudohumanisty typu Halíka aj.

18 0
možnosti
MT

Miloslave, připojuji se ! R^[>-]

2 0
možnosti
VV

Dobrý den , hrůzné je následující  , USA jsou tak korektní že ani do té jalové procházky po Paříži nikdo nepřijel , držím vám palce

4 0
možnosti

Neúčast a  trapné manifestaci, která vůbec nic  neřeší, bych jim zrovna  nevyčítal. Horší jsou činy USA - konkrétně rozvrat fungujícíh  Muslimských států na  pomezí Ecvropy !

1 0
možnosti
Foto

Po dobytí syrského křesťanského města na hranicích s Tureckem bylo kostel zbourán a křesťanské hroby znesvěceny. Obyvatelé museli utéci, nebo byli vyhnáni. Stop stavbám mešit v ČR. Razantní změna církevních zákonů - povoleny jenom ty církve, které jsou spojeny s dědictvím Evropy a ty jejichž ideologie nejsou nepřátelské k ideologiím jiných církví.

20 0
možnosti
AV

Myslím, že jsme dnes ve stádiu , kdy už nejsme schopni zabránit válce zde v Evropě . Máme zde už tolik muslimů, kteří jsou připraveni bojovat, že budeme rádi , když zůstane aspoň částečně zachovaná bílá rasa.

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/