Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a85n 41M42e50r48t71a

24. 3. 2015 10:46

Tady předvádíte ukázkovou demagogii. Píšete "Dalším problémem Slováků je sexuální a etická výchova - rodiče protestují proti tomu, aby se děti ve školách navzdory vůli rodičů učily věci a infikovaly hodnotami, se kterými jejich rodiny bytostně nesouhlasí. To, že tady musíme hlasovat o takové samozřejmosti jako je manželství či rodina a zda děti učit či neučit sexuální nevázanosti, je důkaz, že tu máme opravdový problém." Snad všechny aspoň trochu seriózní koncepce sexuální výchovy, se kterými jsem se setkal, zdůrazňovaly potřebu zodpovědnosti v sexu. Utočíte na slaměného panáka, kterého jste si sám postavil.

Děti mají právo na informace o tom, jak jejich těla fungují, co je sex, jaké může mít následky, jak se dají minimalizovat rizika sexuálních kontaktů apod. Faktuální informace nezávisí na hodnotách a přesvědčeních rodičů. Co se týče pohledů na sex, opět je možné tyto pohledy prezentovat faktuálně a celkově by školy měly vést děti ke zdravému kritickému myšlení. Děti nejsou majetkem rodičů, rodiče by neměli mít právo izolovat děti před světem a indoktrinovat je vlastními přesvědčeními.

Při srovnávání manželství osob stejného pohlaví a manželství lidí se zvířaty pácháte klam šikmé plochy. V zákoně o manželství v podstatě stačí přepsat svazek muže a ženy na svazek dvou dospělých osob a ten zákon může fungovat víceméně jak je. Zvíře má velice odlišné právní postavení než dospělá osoba a mentální i komunikační schopnosti zvířat jsou velmi odlišné od schopností lidských. Snad pomůže kouknout se na http://www.buzzfeed.com/donnad/how-gay-rights-is-nothing-like-legalizing-beastali

0 0
možnosti

Ešte aj tí komunisti mali toľko rozumu, že rodinu považovali "za základnú bunku spoločnosti". Aspoň tak sme sme sa to učili na občianskej náuke.

A o západnej spoločnosti sa často vyjadrovali ako zvrátenej, bezhodnotovej. Vtedy som sa z týchto "komunistických" názorov smial, dnes to vidím bohužiaľ úplne inak.

Takže tí komunisti netláchali len samé nezmysly. Občas v tom bolo aj nejaké to rácio...

0 0
možnosti

Člověk, který vydržel v manželství sotva 3 roky, aby tradiční rodinu záhy vyměnil za o 20 let mladší přítelkyni, poučuje o hodnotě tradiční rodiny, může ten člověk být ještě o něco víc absurdní?;-D

4 1
možnosti

a) Ano, může být něco ještě absurdnější. Člověk, který smejká lidskými právy. Člověk, který upírá jinému, který neměl to štěstí mít trvalou rodinu, aby si uvědomoval její hodnoty a aby si jich vážil. Člověk, který ví, u koho byla vina při rozvodu lidí, které vůbec nezná. Člověk, který bych chtěl cenzurovat politiky a určovat jim, co který z nich smí hlásat a co už nesmí. Člověk, který uznává jen zcela andělské politiky, kteří neudělali nikdy žádnou chybu - čili člověk, který sám žádnou chybu nikdy neudělal, takže totéž požaduje po druhých. 

b) Koho jste volil Vy? Jistě stranu, která nemá mezi svými současnými i minulými ministry, poslanci a členy ani jediného rozvedeného. Můžete svoji morálně vzornou jmenovat, abych si ji mohl prokádrovat?

0 1
možnosti
Foto

P11e67t83r 44H40a15n69n92i48g

10. 2. 2015 12:20

Je dobře, že se Tomio Okamura opět ozval. Právě je veden na jeho stranu a to, co prosazuje hrubý útok zevnitř, po vzoru diskreditace V.Bárty, ústící do následného konce VV.  Bylo velkým úspěchem, že se T.O. dostal do parlamentu. Neříkám Úsvit, protože ten na tom, kromě přídomku Tomia Okamury (bez personifikace by se Úsvit do PS nedostal) na tom, kromě odstaveného "Večerníčka" neměl tu nejmenší zásluhu. Je prostě potřeba naplnit kandidátní listiny a proto tam pánové jsou. Kromě mladého pana Černocha, a pánů Kádnera z VV, který má pozici v Ústeckém kraji a snad pana Fialy původně z ODS, nikdo nic významného pro úspěch nepřinesl. T.O. se zřejmě bál útoku zvenčí, proto nechtěl rozšiřovat členskou základnu a dostalo se mu útoku zevnitř. Jinak článek je Okamurova klasika. Vždy tam musí být něco na hraně, aby to upoutalo. Prostě, pánové kritici, tak to je. Pokud se píší pouze suchá fakta, nikdo po tom ani neštěkne. Kolik z vás, Okamurových kritiků zná skvělého Petra Robejška? Je skvělý a vědecký, ale bez skandálů, takže vás asi mnoho nebude, že?

1 0
možnosti

Okamurovská klasika,blog plný demagogie.Slováci referendum ignorovali a tím rozhodli o tom,že cesta do středověku pod taktovkou církve,není ten správný směr.Referendum bylo nesmyslné,vítězství by rodinu neposílilo,nebo si snad někdo myslí,že by vítězství v nesmyslném referendu snížilo rozvodovost a situaci,kdy dítě vychovává jen jeden rodič...?

4 6
možnosti
Foto

Demagogicky reagujete vy - nenapsal jste ani jeden věcný argument. Jak má být např. podle vás definovaná rodina?

6 0
možnosti
Foto

Bourání společenských tabu je naprosto v pořádku, na tom stojí celý pokrok lidské civilizace. Zaměňovat sexuální výchovu se sexuální nevázaností je opravdu směšné. Včera jsme se opět mohli dočíst, že rozvodovost se blíží 50%. Pokud chce někdo chránit tradiční rodinu, měl by něco nejdřív udělat s tímhle.

9 3
možnosti
Foto

Jak jste na to přišel? Zřejmě jste se nikdy historií nezabýval. jinak byste takovou hloupost nemohl napsat. Ve skutečnosti se každá civilizace začala hroutit ve chvíli, kdy upadla její morálka. Pokud ale úpadek nenazýváte pokrokem.

7 1
možnosti
Foto

Zapomenu na chvíli na řadu negativ, jistě z mého osobního pohledu, které na Vás vidím od doby vstupu do politiky, a napíšu, protože si to myslím: Tohle je Váš nejlepší text. R^

11 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/