Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

S podstatou článku souhlas. Ale udivuje mě, že politik o tomto nevěděl a mává seznamem, který už je na internetu bůhví  jak dlouho. Že by šlo jen o sbírání bodů?

0 0
možnosti
Foto

Ještě že T.O. může alespoň pravdivě informovat o tom, k čemu se jako poslanec dostane a k čemu my obyčejní smrtelníci nemáme přístup.

3 0
možnosti
Foto

Je dobré, že se T.O. dostane jako poslanec k těmto materiálům a může alespoň informovat veřejnost prostřednictvím blogů

0 0
možnosti
Foto

Je dobré, že se někdo může dostat k těmto dokumentům a je dobré, že T.O, když už se mu stalo to, co mu znemožnilo aktivněji zasahovat, tak alespoň může informovat prostřednictvím blogů veřejnost, kam plynou veřejné peníze.

2 0
možnosti
JR

J21a90r46a 44R96a48n17k

4. 5. 2015 0:14

Mate pravo napsat clanek, tak jak jste ho zde podal, ale zkuste se take informovat, jak se k otazce ( a v pristich letech se presne toto bude popisovat jako genocida) stavi i jine kontinenty. Zajimavy dokument byl vcera v noci na BBC z Australie, snazila jsem se najit na netu, ale zatim nic. Az to najdu dam sem odkaz. To co se deje ve Stredozemi je celosvetove selhani, zabyvat se otazkami "kam s nimi" se meli zabyvat v OSN, nez  se zacala vyplavovat utonula tela. Kanada i USA uprchliky berou, ale za po dokonale kontrole dokumentu. Prvnich ca. 1.400 Syranu uz je v Kanade a jednalo se o minority lidi, kteri by byli zabiti cleny ISIL. Ruzne cirkevni minority, nebo jinak odlisne pro islam a dalsich 10.000 se dostavi, az jejich dokumenty ci existence v minulosti bude konzulaty v zemich, kde se nachazeji ve sbernych taborech budou "prezkoumany".

O uprchlicich okolo Stredozemi se pise, ze budou vraceni ve vetsine pripadu, ale po kontrole dokumentu a duvodu emigrace.....pokud neprelezli pre plot.

Jak se s tim vyporada Australie?

http://www.scu.edu/ethics/practicing/focusareas/global_ethics/migration.html

2 1
možnosti
MR

M60i37l76a73n 55R91e19d28a

3. 5. 2015 13:22

I kdyby měl autor článku rohy, kradl v samošce a plival na zem,  tak má "PYRAMIDÁLNÍ  PRAVDU".  Kdy ovšem tato pravda zvítězí neví aní nebohý nejvyšší "pravoláskař".....8-o protože tyto vlády se lidu na nic NEPTAJÍ

19 2
možnosti
KV

Klasika české politiky – Zloděj křičí, chyťte zloděje! Z tohohle hnutí mám v žaludku pnutí...

3 11
možnosti
KZ

K10a26r14e40l 21V74o53d27r37á73ž71k73a: Nikdo Vás nenutí to číst. Jak jste to říkal? „Zloděj křičí... "  !!Vidím, že křičíte dost nahlas...!!!!!!

0 0
možnosti
KK

Potřebujeme referendum, neanonymní ale  jmenovité, a každý, který je pro záchranu vetřelců, bude platit zvláštní daň ("z blbosti"), ze které budou vetřelci živeni.  I kdyby to mělo znamenat úplné zruinování dobroserů.

25 4
možnosti
JO

Kdyby to měli platit ze svého, tak by zrovna z nich nezbyl jediný. Oni chtějí konat dobro jen za peníze jiných, ze své kapsy nedají ani korunu.

14 1
možnosti
EP

Žasnu, kolik jedinců tu zvrací svou antipatii k autorovi a k článku, který evidentně ani nečetli nemají nic. Argumentace je zřejmě jen přežitek.

23 3
možnosti
JS

Ano, funguje to naprosto přesně. Vůbec nezáleží na tom CO někdo říká, ale na tom, KDO to říká. Nemusí se přemýšlet, od toho máme sekretariát. Ten rozhoduje o tom kdo je náš a kdo je nepřítel.

22 0
možnosti

Je tady spousta pro imigrantských gaunerů, ale zrovna vy, Okamuro, jste se prokázal akorát jako tlučhuba a neschopák. Kde berete tu drzost se tady naparovat ? Jste obyčejný politický parazit, jako ten Sobotka, Babiš, Dienstbier a podobně. Nezasloužíte nic lepšího než oni.

4 26
možnosti
EP

Nadávek dost, argumentů nula, čili sluníčkovost průměrná.

24 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/