Diskuse

Euromasochismus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a18r71a 93R54a71n11k

23. 7. 2015 2:41

Nechte uz ty Amiky na pokoji, zed mezi Mexikem a Staty nepomaha ani tak jako ta v Gaze. Minuly rok uteklo pres 6.000 deti.....to nevite? A s tim Japonskem to mate asi take trochu bez informnaci, zapomel jste na "sarin"

V Kanade je velka japonska komunita a mame zde nekolik set studentu kazdy rok, muj prijede dnes vecer. Na japonstinu chodim uz 7 mesicu.

Aum Shinrikyo - Wikipedia, the free encyclopedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Aum_Shinrikyo

A ted mi prosim odpovezte, jak jste pomohl tem ve sbernych taborech v Turecku, Jordansku a Libanonu....psolal jste penize? Jsou tam jiz 4 roky....ja poslala uz minuly rok a protoze je v Kanade od letosniho jara 1.400 Syranu z techto taboru, ale zadali pres kanadske konzulaty a cekali na kontroly dokumentu, trpelive i kdyz za hroznych podminek. Budete schopen odpovedet, jestli jste pomohl "TAM U NICH" ?

0 1
možnosti

Zatím 784 přečtení.Kde jsou ty časy,kdy se na Váš blog čekalo a měl statisíce čtenářu.Za chvili po Vás neštěkne ani pes a trapné exhibice na demonstracích nácka Bartoše a spol. bude to poslední co dokážete.A to je pro naši zem moc dobře....

3 7
možnosti

A20l43e94x 34G15r66e13g51o52r

22. 7. 2015 15:09

Pane Okamuro,

opět jste popsal skvěle téma, které Vás pálí a opět, jak je Vaším dobrým zvykem, velmi populisticky.

Ne, že by to , co píšete, nebyla pravda, to bez pochyby je.

Jenže má i jinou stránku a o té jste se jaksi zapomněl zmínit.

Jistě, že né všichni i migranti jsou třeba ze Syrie, kde jaksi i naším přičiněním válka ale tito bez pochyby potřebují naši pomoc. Ano, jsou jiní a nepochybuji, že jiní zůstanou ale nezaslouží si opravdu naši pomoc v těchto pro ně jistě nelehkých dobách?

Jistě, lze namítat, že nejlépe jim pomůžeme tam u nich . To ano, jenže na to nejsme připraveni vůbec.

Kdybychom na tomto stavu věci jako euroatlantická civilizace nenesli podstatný kus viny, mohli bychom s klidem potopit všechny lodě s uprchlíky hned, jak se dostanou do našich výsostných vod a další by již nikdy nepřipluli a když ano tak v minimálním počtu.

Ale MY TU VINU MÁME A MUSÍME NÉST NÁSLEDKY NAŠICH ČINŮ!

Vlastně je to dost jinak. Tu vinu neneseme my jako obyvatelé ale vy politici, politici které zajímá jen jejich blaho a kteří si se zemí a národem pohrávají jako při nějaké hře . Bohužel, Vás a ostatních politiků se to nedotkne tolik jako nás občany, kteří s tím musí žít, musí tyto imigranty živit a na vlastní nemocné děti musíme pořádat veřejné sbírky.

1 8
možnosti

Já jako Čech žádnou vinu necítím a žádné následky nést nehodlám - a dokonce ani jako příslušník euroatlantické civilizace, jelikož na naši malou zemi se při rozhodování o závažných krocích neohlíží ani EU, ani Amerika!!

7 0
možnosti

I81v58a36n 78M66i74n24á53ř

22. 7. 2015 10:58

To,že evropské demokracie jsou jako ideologické režimy velmi slabé je všeobecně známo. Samotné demokratické principy již svou podstatou zabraňují možnostem - tvrdě zatočit se svými skutečnými nepřáteli! Příkladem může být již naše první republika, kterou zevnitř rozkládali její bytostní nepřátelé - komunisté a ona jen bezzubě přihlížela. Muslimové však jsou hrozbou daleko horší! Se svou tvrdě prosazující se náboženskou odlišností - sem přinášejí i svou tradiční nenávist vůči demokratickým principům! Evropa, potažmo i náš stát, jakoby ztrácely pud sebezáchovy! Uvědomují si vůbec ti "všeobjímající lidumilové" jaké tragedii tuto zemi vystavují?!

4 0
možnosti

Pokladna Usvitu už vytunelovaná,tak pan Populista založil další stranu a hledá další tupce,kteří by znovu rozjeli jeho upadající politický byznys....Rv

6 11
možnosti

Coz vsak nic nemeni na autorove popisu situace. Neprijemne, coz?

4 0
možnosti
Foto

V tomto článku není uvedena asi žádná zjevná nepravda. Bohužel jsou v něm uvedeny pouze ty pravdy a polopravdy, které se autorovi hodí. Říká se tomu manipulace a pan Okamura je mistrem této disciplíny. Dělají to i mnozí jiní, ale je smutné, kolik lidí se nechalo a nechá zmanipulovat od člověka, který se za krátkou dobu v politice stihl takto zdiskreditovat .

5 10
možnosti

Ne, ze by se mu vse podarilo, pravda. Ale realita je realita. Mozna by to chtelo, v pripade nekterych, poradne umyt okna.

2 0
možnosti

To je hodne dobry clanek o soucasne realite ve svetle normalniho a prirozeneho v lidskem spolecenstvi. Takze karma.

6 0
možnosti

Islamismus mi  vadí stejně jako populismus a hloupost. Z toho nejste pouze islamisty. :-/

3 2
možnosti

R^Vám fandim co Vas znám.A pevně doufám,ze budete bojovat za všechny rozumné uvažující lidi.Hezky den.

8 0
možnosti

Čím bude Okamura bojovat za "všechny rozumně uvažující lidi"? Lhaním, že se v Bruselu bojí vystavit o Vánocích na náměstí vánoční strom, aby neurazili své muslimské imigranty? Rv

7 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS