Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak Tomie se znovu pustil do vrahu z Volstrýtu.Přetáhnout komunistum jejich věrné voliče bude těžké...tudy cesta nevede;-)Tomio,to je fakt konec a nezachrání to ani nový spojenec nácek Bartoš;-)

9 3
možnosti
OK

Desatero pro úspěch Tomia

1) Chval Putina

2) Chval Zemana

3) Kydej na EU a USA a taky na Kalouska a Schwarzenberga

4) Nazývej církevní restituce zločinem a slib, že až se dostaneš k moci, tak církvemi ukradený majetek vrátíš 

5) Nenáviď uprchlíky a islám

6) Nenáviď Romy

7) Chval socialismus, kritizuj kapitalismus (podnikat můžeš klidně dál, to vliv nemá)

8) Slib, že zavedeš na MDŽ chlebíčky a kytky zdarma

9) Než někoho začneš tvrdě kritizovat na české politické scéně, poraď se s FSB (KGB); 10) Slib reformu soudnictví podle vzoru padesátých let (ale neříkej, že to je podle toho vzoru).

10 0
možnosti
RN

jasen, tomio, to mi rikali tvoji komunisticti kamaradi ve skole.R^R^R^

at si te voli oni.

4 0
možnosti
Foto

jako obvykle, kecáte.

8 1
možnosti
Foto

Paradoxní je, že konvenční nálety na japonská města zabily mnohem víc civilistů než nějaké atomovky. Plošné bombardování bylo obecně kontroverzní, ale ve válce ho používali všichni, takže si nikdo nemá co navzájem vyčítat.

Když mentalita Japonců nedokázala přijmout myšlenku kapitulace, tak za to holt zaplatili vysokou cenu. A těžko mohli někoho žádat o soucit, když uvážíme, jak císařské jednotky řádily například v Číně...

12 0
možnosti
TP

Ide ale o to, že konvenčné bombardovanie japonských miest prebiehalo vtedy, kým Japonci bojovali; zatiaľ čo 2 atómové bomby na Hirošimu a Nagasaki boli zhodené v čase, keď sa Japonci chystali vzdať sa!

Japonci boli v r. 1945 pripravení bojovať do posledného muža, ale po zničení japonskej armády v Číne Červenou armádou uvažovali, že sa rádove v priebehu pár hodín až dní vzdajú, kapitulujú!

Takže: atómové bomby na japonské mestá naopak nespôsobili, že Japonsko kapituluje, ale naopak - spôsobili, že Japonci svoju kapituláciu o pár dní odložili.

Američania si ešte chceli "zabombardovať".

Podobne v r. 2001 v Afganistane - Taliban bol už porazený, povstalci zo Severnej Aliancie obsadili Mazar e-Sharif a blížli sa ku Kábulu. Donald Rumsfeld vyzval Severnú Alianciu aby do Kábulu nevstupovala. Pretože Američania si ešte chceli zabombardovať. Našťastie Severná Aliancia obsadila mesto 1 deň po Rumsfeldovom vyhlásení - a masívneho bombardovania Kábulu nebolo už nič...

P.S.: Nič čestné nie je v postupoch Američanov...

1 13
možnosti
Foto

Velice by mě zajímalo, jak proti tomu mohlo protestovat šest z deseti šestihvězdičkových generálů, když tuhle hodnost v celých dějinách americké armády dostali jen dva lidé - John Pershing v roce 1919 a George Washington posmrtně v roce 1976.

14 0
možnosti
PV

Matematika a logika vám moc nejde, že?

0 8
možnosti
PK

P84a89v32e40l 40K70r84á92l

10. 8. 2015 11:01

Historie dostává na frak,ubohé.Zlý Truman a hodný Stalin,no já mám dost,pro dnešek zavírám blog a do zítra se na něj nepodívám

8 0
možnosti
PT

Komické když potomek japonských válečných zločinců prohlašuje o těch co byli Japonskem zákeřně napadeni že jsou  zločinci oni.

Zfanatizované nacistické Japonsko jen dostalo to co zasloužilo, nevím proč by kvůli nějaké pahumanitě, měly nehumánně zahynout další statisíce vojáků USA a miliony zfanatizovaných Japončíků,  když se to dalo takto  rychle, jednoduše a s minimem ztrát vyřešit a ještě hezky zastrašit i Stalina s jeho plány na zábor celé Evropy.

13 0
možnosti
RH

Potomek japonských válečných zločinců? Vy asi nemáte všech pět pohromadě že? :D

0 5
možnosti

Takže fakt smůla, málem byl Stalin opravdu naším přítelem nejmilejším, a k žádnýmu únoru 1948 by u nás nedošlo;-D

6 0
možnosti
JS

Ten Okamura se zbláznil. Atomové bomby paradoxně zachránily miliony životů. Fanatismus Japonců byl větší než Němců. Za článek antikarma. RvRvRv

19 0
možnosti
MD

Zajimavy pohled. To se tady libit nebude. Zvlast 'pohled' dobrych 'budoucich kseftu' se zbranemi.

2 8
možnosti
OK

Nejde o to, zda se něco líbí nebo ne. Mně se třeba shazování atomových ani jiných bomb taky nelíbí.

Tady jde o pravdu. Nevím, jestli víte, co ten pojem znamená - spíš bych řekl, že jak vás znám, tak v tom docela tápete.

5 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/