Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není za vlastizradu trest smrti?

0 0
možnosti

J93a57r62a 68R44a10n59k

13. 8. 2015 20:59

Docetla jsem pouze sem: "ihned je vracet a obracet třebas na moři tak, jak to dělají USA."....jste skutecne tak nevinne neinformovany? Okamzite sem dejte odkaz na vraceni lodi, ktere priplouvaji k US brehum!! At uz to byli Tamilkove, nebo Cinani - nechali je pristat, vysetrovani trvala spousty casu, ale vraceni byli pouze majitele/prevadeci. Vase lzi se jednoduchym lidem budou libit, ale ti, kteri ovladaji jazyky si mohou na netu najit pravdu. Vy bohuzel zadne BUSHIDO nemateRv;-€

1 2
možnosti

Nevím kolik jazyků ovládáte Vy ale češtinu evidentně ne... Háčky a čárky Vám asi nic neříkají ...:-)

1 0
možnosti

Mě nedávno zarazilo,že manželka známého amerického herce dostala občanství snad po 20ti letech..A to spolu mají 3 děti. ! A nás budou kritizovat za plot v Matiční...

1 2
možnosti

J48a75r56a 68R48a18n78k

13. 8. 2015 21:00

Ktera manzelka??? Zadat muze po 5 letech, pokud nemela cisty rejstrik, tak mohla cekat dele:-/

1 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, karma R^

1 2
možnosti

Samozřejmě jste to napsal zcela přesně.R^

4 2
možnosti
Foto

Postavení práva šaría mimo zákon je naprosto nezbytně nutné!

Pokud se o to v červnu letošního roku pan Okamura (jak píše) v Parlamentu pokusil, patří mu dík a všechna čest. A pokud s tím zatím neuspěl, je třeba se pokoušet znovu a znovu a líp a profesionálněji.

Je to naprosto zásadní a klíčová věc!

7 4
možnosti

Boha jeho, právo šaría samozřejmě mimo zákon už stojí. není v souladu s našim právním řádem, především trestním zákoníkem.

3 2
možnosti

Ve věci boje proti přistěhovalectví má pan poslanec Okamura pravdu téměř vždy. Tento článek není výjimkou, protože ji má i nyní.

5 4
možnosti

Musí to být talent vyštrachat v lidech to nejhorší, dřímající někde v nejzapadlejším koutu duše a postavit na to politický byznys. Tohohle člověka bychom měli včas zastavit. Jeho knížka "Umění vládnout" je takový současný Mein Kampf, naštěstí anebo naneštěstí ještě hloupější.

6 5
možnosti
Foto

Tomio by se asi potřeboval v horku trochu ochladit, jelikož to v něm jen vře. Když budeme neustále šermovat vlastizradou, tak za chvíli to slovo zcela ztratí význam. Kromě toho jednání dle šaríe je trestné i podle současných zákonů, tak nevím, na co potřebujeme další.

7 4
možnosti

Třeba si Tomio mysli,že šaria je prodej kebabu.Zrovna včera jsem si jeden koupil a tím jsem zradil vlast....;-)

3 3
možnosti

P17a95v11e66l 57K75r26á44l

13. 8. 2015 9:24

Táhni někam,rozvraceči,nakradl si si prachy co dostal úsvit,to bohatě stačí.Vrať se do Japonska,tam žádní migranti nejsou a neodčerpávají finance co chceš zase ukrást pro sebe.

2 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS