Diskuse

Kdo chce imigranty, ať si je nastěhuje za svoje k sobě domů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Místo neprodyšných zdí a plotů by možná vyšly levněji kulometná hnízda

0 0
možnosti
MV

V ČR může opravdu oblbnout lidi kdejakej jouda. Nechápu jak někdo může baštit takové hovadiny.

Pro voliče či sympatizanty tohodle divnýho pána platí: nerozumní nabývají rozumu neštěstím.

0 0
možnosti
LP

L78i66b91o47r 92P22e16c53h73a

30. 8. 2015 22:12

Škoda kam jsme to dopracovali - většina občanů ČR je už tak zblblá a zmanipulovaná, že když tu někdo řekne pravdu o tom jaká je realita, tak je označen za populistu a tlačen do ústraní. Lidé už si ani nedokážou představit reálný problém pokud se to děje vše byť jen kousek od nich, probudí se až tehdy, když budou s uprchlíky přímo konfrontováni, ale to už bude bohužel pozdě.

Pěkně to američané zase vymysleli, v době kdy se jim začala hroutit ekonomika, tak vymyslí plán jak oslabit Evropu, aby oni byli zase těmi nejsilnějšími a k tomu jejich zbrojařské firmy si jen mnou ruce, když se jim podařilo dosadit "na trůn" politiky, kteří jim jdou na ruku s umělým vytvářením dalších válek - někde se ta zbrojní výroba musí spotřebovat, aby bylo na další kšefty. Tím chci říct, že v jádru ve většině násilností má prsty Amerika což není překvapující, jelikož i její vznik je v podstatě založený na agresy a zabrání území, které jí nepatřilo a to se nezmění, protože to není jejich politika, ale jejich životní postoj. Na nějaké Evropě jim vůbec nezáleží, vidí jen a jen sami sebe a na počátku téhle "uprchlické krize" není nikdo jiný než právě Amerika.

0 0
možnosti
JS

Platim-li dane, tak ci tak uprchliky financuji ze sveho... Neznam zadnou politickiu stranu, ktera by byla ekonomicky prinosna pro statni kasu (kasu pouze vysavaji).

Ale, k tematu: pan Okamura by mohl navrhnout jak vytridit valecneho uprchlika od uprchlika ekonomickeho... Ukazat ciny a ne politickou agitaci.

0 0
možnosti
PM

co okamura pise je jen tvrda realita a ti, kteri si delaji z neho posmesky nemaj vubec, ale vubec poneti co pisou za kraviny, jen si prectete co se deje v makedoniji, 3000 ilegalnich turistu uprchliku. kde tohle existuje, bez vis se tlaci nasilim do evropy, kdyby vy jste prijeli ilegalne do jejich zemich tak vas zavrou az budem cerni, dale co se deje v nemecku, politici se ozyvaji proti tomu, lide pali asylove domy a tabory, ministr ma obaxy o velkem finacnim zatizenim, jen letos cekaji 800000 zadosti a vice..

1 0
možnosti
RN

Kdo chce imigranty, ptá se sám imigrant?

Chce tu někdo vůbec Tomia? Kdysi jeden rakouský žid nenáviděl židy... atd

0 4
možnosti
Foto

J72i82ř79í 31H94e44g49e45r

21. 8. 2015 0:58

Kdo chce barevný, ať je do prd...le i s nima.

0 0
možnosti
Foto

když to nevyšlo s přímou demokracíí k politickým bodům vedou i jiné cesty....Hlavně proboha neopustit politiku.

5 6
možnosti
JS

nechcete zase dělat mluvčího pro ty cestovní kanceláře?

4 0
možnosti
MD

Ze by imigranty jako presvedcil/prejinacil, aby k nam jezdili jako slusni primerene vzdelani a platici turiste? No kdyby se mu to podarilo ..

0 0
možnosti