Diskuse

Konflikt je nevyhnutelný, můžeme si pouze zvolit čas a místo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud budou v Evrope existovat dva paralelni svety, tak ma Bohuzel pan Okamura pravdu. Bude jenom otazka casu, kdy to zajiskri a vzplane bud obcanska nebo evropska valka.

1 1
možnosti

Dějiny po právu a po pravdě zhodnotí, kdo byli ti zrádci, kteří přinesli další velkou válku do Evropy. Že se k nám valí třetí světová válka, kterou my už asi nezažijem v plné síle, ale naše děti ano, o tom kněží informovali papeže už dávno. Pan Okamura to řekl celkem srozumitelně, jde už jenom o čas. Čím dříve tím lépe pro nás. Smrt islámu !

0 1
možnosti
Foto

Navíc: konflikt NENÍ nevyhnutelný, stále ještě je situace řešitelná. Kdyby ale všichni zaujímali postoje jako autor, tak by konflikt opravdu byl nevyhnutelný a pak už i problematicky řešitelný.

6 0
možnosti

Kdyby všichni zaujímali postoj jako autor, tak by do Evropy přistěhovalci nechodili a konflikt by vůbec neměl prostor k vypuknutí.

Islám by do Evropy patřit prostě neměl. Kdyby tady muslimové nebyli, nemohli by tady páchat zločiny. Jasné jak facka.

3 1
možnosti

Naprostý souhlas a karma. Je příznačné, že vaši oponenti nedokáží napsat žádný protiargument a místo toho vám jen sprostě nadávají.

Ale nic si z toho nedělejte. Většině české populace tady tito sluníčkáři celé měsíce nadávali do xenofobů a rasistů. A nakonec se v Paříži a Kolíně ukázalo, že obavy "xenofobů" z nezvládnuté imigrace byly naprosto oprávněné. A navíc se i ze Sobotkových mailů ukázalo, že celá ta sluníčková propaganda je cíleně řízená shora, včetně státního ovlivňování internetových diskuzí, kterou tady skutečně denně vidíme.

Pane Okamuro, přestože s vámi nesouhlasím zdaleka ve všem, tak přesto vám chci poděkovat za odvahu, se kterou v této otázce obhajujete zájmy nás normálních občanů.

8 6
možnosti

Velká odvaha k udržení křesla;-D

4 1
možnosti
Foto

Nezbývá, po reakci SB na mojí glosu, než mým mínusářům adresovat totéž, co jsem napsal jemu.

2 0
možnosti
Foto

Pan Okamura se evidentně těší na válku. Normální člověk se jí ovšem snaží vyhnout.

4 6
možnosti

Naopak, on se válce chce vyhnout. To přeci není on, kdo k nám zve muslimské nájezdníky, u kterých je ověřené, že asimilace je prakticky nemožná.

8 1
možnosti
Foto

Kecy, kecy, kecy....

Jen díky fungující legislativě a činnosti výkonných složek se k nám imigranti nehrnou a neberou nás útokem jako přirozenou tranzitní zemi.

Ať byly dosavadní vlády jakkoliv špatné, tak tato oblast je ošetřena dobře. Zatím...

Dokud se nedostanou k moci blouznivci a populisté jako autor, který se snaží jen vyvolávat vášně a kromě nesmyslných a u nás nepoužitelných záměrů s referendem s ničím jiným nepřišel.

6 15
možnosti

To myslíte vážně? Tady lidé z jiných kultur znásilňují naše evropské ženy, okrádají je přímo před očima bezmocné policie, ale vášně podle Vás vyvolává pan Okamura?

Já jsem se vždycky domníval, že vášně vyvolává právě masové porušování zákona, a ejhle, on je vyvolává pan Okamura!

Jděte to říci těm okradeným a sexuálně poníženým ženám z Kolína! Jděte jim říci, že mají být naštvány na pana Okamuru a nikoli na ty násilníky!

12 3
možnosti
Foto

protože nevěřím na jednoduchá řešení, nemohu věřit ani panu Okamurovi

3 6
možnosti

Ano. Ti kdo di ten konflikt připravili. Se ho dočkají!

0 0
možnosti
Foto

J54a10k71u70b 93R57o45t70h

10. 1. 2016 15:42

kteří to jsou? 8-o

2 0
možnosti

Toto je výstraha toho že mužem čekat horší věci než byly v kolíně oni si budou brát vše i to co není jejich oni žijí jinak než my

0 0
možnosti