Diskuse

Viníci vraždění v Berlíně jsou i politici a média

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A24l82b92i13n 82H73a94v21e35l

28. 12. 2016 14:38

Naprostý souhlas, Tomio. Přesně a popravdě řečeno, žádná politická korektnost nebo ustrašené konstatování. Přesné pojmenování problému a nástin jeho následného řešení. Spousta lidí, kteří smýšlejí opačně jsou podplaceny, resp.zaplaceny za to, že přijímají ekonomické migranty (nikoliv uprchlíky), takže logické uvažování a.strach z možných následků je až druhotný, protože primární jsou peníze do vlastní kapsy.

0 0
možnosti

"Krutá premisa" je v tom spojení pitomost. Autor chtěl asi říct něco jako "krutá pravda".

0 0
možnosti

I19v67a32n 82M92i16n86á56ř

28. 12. 2016 12:51

Na rozdíl od ostatní migrace je islám pro Evropu - zničující hrozbou ! Demokratická snaha, aplikovat lidskoprávní vstřícnost - vůči tisícileté muslimské nenávisti - ke všem jinověrcům - je tragický omyl. Za tuto politickou zaslepenost, která již teď paralyzuje západní společnost ... nás budou proklínat celé generace našich dětí !!

1 0
možnosti
Foto

Viníky jsou především politici.to oni svým neustálým zasahováním do cizích záležitostí za poslední dvě desetiletí způsobili co se dnes děje

2 0
možnosti

Nazýváte věci pravými jmény.Nebojíte se mluvit politicky nekorektně.Proto budete označen za populistu.Pokud budou vaše preference stoupat budete Rusofil.Vaši stoupenci budou označeni za nevzdělané vidláky s nízkým příjmem.Těsně před volbami přijdou nálepky typu "xenofob,nácek".A pokud ve volbách uspějete bude to dílo Ruských hackerů.Připravte se na to.....

12 0
možnosti
Foto

Veľmi dobrý článok. Pre zaujímavosť prikladám aké argumenty dokážu ľudia vyprodukovať, aby, ak už sa nedá obhájiť islam ako náboženstvo mieru, vyznelo rovnako zle aj kresťanstvo a kresťania: http://blog.sme.sk/diskusie/3046291/1/25145212/Mierumilovne-nabozenstvo-Preco-krestanstvo-je-a-islam-nie-je.html#25145212

2 0
možnosti

Je nacase prestat kopirovat zapad, ale inspirovat se treba v izraeli.

15 1
možnosti

Je na čase přestat kopírovat starého muslimského prezidenta (přisluhovače Saudů), a podpořit nového prezidenta, obránce euro-americké, judeokřesťanské civilizace. Ta zahrnuje i slovanské národy.

2 0
možnosti

Úplně jednoduché.

Každý imigrant, který bude u nás chtít žít, bude ze zákona povinen nechat se pokřtít a přijmout křesťanskou víru. Ujišťuji vás, že žádný zájem ze strany migrantů o migraci k nám už asi nebude. Ostatně by to mělo platit i pro ty, kteří se u nás už zabydleli.

Má to přínos pro naše křesťanské církve v nárůstu věřících, protože Češi na toho vymyšleného Boha na oblacích ve své většině, úplně kašlou.

Ještě k tomu ušetříme peníze Saudům, za stavbu mešit, které nebude třeba stavět.

Taky nebudeme muset Muslimkám zakazovat nosit šátky.

Ten zákon by měl platit do doby, než se změní pravidla Muslimského náboženství tak, aby byly zcela mírumilovné k ostatním náboženstvím a nevěřícím! Ten zákon by měl ve sněmovně navrhnout Tomio!

Holt, každý host se musí přizpůsobit a té zásady by jsme se měli držet!

Milí Muslimové, buďte u nás vítáni !!

15 1
možnosti

A když zákon neprojde,

tak ještě lze Muslimskou víru zakázat z důvodu, že její nauka je v mnoha bodech v rozporu s naší ústavou!!!

13 0
možnosti
Foto

Jediné řešení bezpečnosti Evropy je - okamžitý zákaz militantního náboženství, které se neslučuje s naší kulturou a hlavně ani našimi zákony. Takové náboženství je nutno postavit mimo zákon. Jak je možné, že ho vůbec někdo z našich elit může schvalovat? Schvalovat nacismus je trestné. Schvalovat náboženství, které má jasnou rasistickou a intolerantní doktrínu je legální?

43 0
možnosti
Foto

Náboženství bohužel nelze postavit mimo zákon.

Mimo zákon však lze postavit nenávistnou ideologii směřující k potírání lidských práv a svobod. A islám takovou ideologií z 90% bohužel je!

Takže je zapotřebí nejprve pomocí zákonné definice náboženství od sebe oddělit náboženství a ideologii a následně pak postavit islámskou nenávistnou fašistickou ideologii mimo zákon a její propagaci a šíření trestat.

(Jinak osobně modlit se k Alláhovi může kdokoli jak chce a kde chce a něco takového zakázat nelze)

Jinou cestu nevidím. :-/

17 1
možnosti
Foto

I22v32a83n 73M29a44r93e59k

21. 12. 2016 17:49

P.Okamuro,chcete toho hodně, a to bude těžké, moc těžké . R^

14 0
možnosti