Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Okamura rozjel nebezpečnou hru a již to nejde zastavit.Stavět politiku na nenávist ke komukoliv je nebezpečné a zbytečné. Pravda se časem ukáže.

3 40
možnosti
OK

A k článku řeknete co konkrétně?

14 2
možnosti
MK

Především země sousedící s islámským výkvětem.

1 0
možnosti
MK

Pardon, to patřilo jinam ...:-/

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím! R^

Výstižné, stručné, pravdivé.

18 1
možnosti
AK

sorry muj komp blbne Tedy urcite ne!

0 2
možnosti
Foto

Autor dává za příklad toho kdo buduje zdi-Saudskou Arabii, Indii, Maroko,Turecko...tedy autokratické či zaostalé země.

Alespoň dal jasně najevo jakým směrem chce posunout naši zemi pokud by získal ve volbách realnou moc.:-/Rv

2 54
možnosti

tak to jste to tedy kuva vysvětlil ... jak vás to tak napadlo jet po této linii ? je to trochu pokulhávající .

5 1
možnosti
PB

P96a50v93e90l 26B67a65l41a

29. 1. 2017 18:56

A ́t si postaví plot. Je to jejich volba. Ano, ze začátku jsou u každé změny problémy a negativa, ale časem se to ustálí. I brexit, katastrofické scénaře, a nic se nestalo.

Já bych volol referendum a czexit hned, at se zbavíme těch vyžírků a mocipánů v Bruselu.

9 2
možnosti
ZH

A nahradit ty vyžírky sám ;-D

1 10
možnosti
LJ

Je ale potřeba pojmenovat zlo, které tohle páchá. Je to liberální levice a její ideologie neomarxismus. Liberální levice štve ženy proti mužům, snaží se o rozvrat tradiční rodiny, tradičního křesťanského náboženství, tradiční vlastenectví označuje jako extremismus a nacismus, podporuje sňatky homosexuálů, multikulturalismus, islámskou migraci do Evropy, a tím rozvrat tradičního evropského způsobu života apod. Ve své snaze o ovládnutí západního světa si vytkla za cíl ovládnout média a vzdělávací systém jako nástroje sociální kontroly. To vede k obrovskému rozrušení tradičních společenských struktur, odcizení a atomizaci jedince a ke ztrátě zakotvení jednotlivých lidí ve společenských strukturách, a tím k obrovskému oslabení a prudkému zvýšení zranitelnosti takto osamělého člověka. Světový velkokapitál ochotně přijal ideologii neomarxismu za svoji vlastní a začal neomarxisty podporovat velmi štědře i finančně. Došlo zde k velmi těsnému propojení mezi ekonomickou a politickou mocí nadnárodního kapitálu s jeho ideologickým křídlem – liberální neomarxistickou levicí představovanou všemi možnými lidskoprávními organizacemi, politickými neziskovkami, nevládkami apod.

52 3
možnosti
ZH

Ach, už aby vlastenci vymýtili tyhle potvory neomarxistický. Co nějaké procesy jako v padesátých letech, nějaké ty popravy apod.? Chystáte něco velkolepého?

2 15
možnosti
VH

Zdravím Vás a vyslovuji naprostý souhlas. Také "Trumpobijci" hledají jakoukoli příležitost, aby ho poškodili. Ale je to marné, je to marné, je to marné !!!

http://vaclavhusak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=583481

42 3
možnosti
ZH

Ano, kvůli přežití Evropy budou muset zemřít miliony Afričanů, to už o vás každý ví a pak se ničemu nediví.

2 16
možnosti
JR

J11a51n 96R39á73ž

29. 1. 2017 16:10

Různé hradby, jako ochranu před vnějším nepřítelem, lidé všech civilizací stavěli odjakživa. Je to naprosto normální bezpečnostní opatření.Hradby neznamenají odříznutí od okolního světa, jak se nám liberálové snaží namluvit. Každá hradba, zeď i plot má přece brány, kterými se v dobách míru chodí sem a tam a proudí jimi výměna zboží. Jen při ohrožení se pohyb omezí, popřípadě brána uzavře. Faktem je, že žádné hradby (úmyslně pomíjím komunistické ploty, které měly naprosto opačnou funkci) nikdy nebránily volnému pohybu osob a zboží, jen nad tímto pohybem umožňovaly kontrolu. Hradní pán, či radní opevněného města by byli naprostí hlupáci, kdyby v dobách míru volnému pohybu bránili, ale měli právo hlídat jestli ten, kdo přichází má mírové úmysly a jestli není hrozbou bezpečnosti.

My jsme pomyslné hradby, což byly naše hranice, na základě dohody v Schengenu odstranili, ale jaksi opomíjíme, že tato dohoda obsahovala podmínku, že stejnou ochranou úlohu před vstupem nežádoucích osob, jakou hrály historické hranice členských států, budou plnit hraniční státy Unie. Že tuto úlohu nejsou schopny, či dokonce odmítají plnit, i to, že jedna vnitřní země tuto dohodu pregnantně porušila, vytvořilo novou bezpečnostní situaci, kterou současná evropská politická elita nemá odvahu řešit. Z toho důvodu naprosto legitimně žádají občané jednotlivých států po svých vládách účinné řešení a bohužel jen některé z nich účinná řešení navrhují a jen některé z nich i realizují. Ale naprosto otřesné je, že si dovolí někteří vrcholní činitelé jak bruselské vlády, tak i některých vlád členských zemí, tyto vlády kritizovat za to, že svoji povinnost vůči svým občanům plní.

Současnou politiku evropských elit k nájezdům agresivních migrantů považuji za nejvážnější bezpečnostní selhání evropského politického establishmentu od Mnichovské smlouvy.

112 0
možnosti
ZH

O historii s vámi nemá smysl diskutovat. Žádná hradba nakonec dlouhodobě nikoho neochrání a je jen vějičkou na oklamání lidu. To ví každý liberál.

V odkazu Schengenu šlo o to, že se měla naplnit základní kapitalistická myšlenka o volném obchodu. Pokud dnes někdo tento způsob uvažování revokuje, pak rozhodně nepůjde o kapitalistu, leda by to byl zástupce nějakého myšlenkového monopolu.

Ochrana vnějších hranic Schengenu selhala, selhává a bude selhávat, dokud se budeme dál kochat soudržností, jednotou a spoluprací NATO. Spojenec v NATO, Turecko vydírá Evropu. Proti tomu nemůže žádný spojenecký blok udělat nic. Snad jen změnit podstatu spojenectví. Hranice si neohlídá dnes žádný stát. Bezpečnostní rovnováha se rozpadá a plot ani zeď dnes už ničemu nepomůže. Uvidíte.

1 16
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/