Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19a17n 46B95u44r74d60a

6. 11. 2017 22:15

Co to je "rozhodnutí evropského parlamentu"?

0 0
možnosti
Foto

jako obvykle největší "starostů o to aby nebyly porušovány práva uprchlíků mají ti co tvrdí, že nikoho nemáme vpustit na naše území.

A věcně. uprchlíkem se ve smyslu zákona stane až ten komu je přiznán status uprchlíka. Kvóty se týkají těch, kterým status uprchlíka dosud přiznán nebyl takže jejich "přerozdělení" nemůže být porušení práv uprchlíků. navíc každý kdo bude přerozdělen má různé možnosti-bu ́d příjme azyl tam kde je mu nabídnut nebo má možnost jít odkud přišel.

0 0
možnosti
Foto

Vy choďte kanálama s tím Vaším prolhaným blogem (a nejen ten je prolhanej) o tom, že imigranti ve Švédsku nepáchají sexuální zločiny (neznásilňují) více, než původní obyvatelé. http://kriminellt.com/fakta-om-sexualbrott-i-sverige/

0 1
možnosti
Foto

A kdo má pravdu?

Tenhle nebo následující blog?

Podle zkušeností se lživými výroky TO bych se klonil k následujícímu blogu, ale ten mi také připadá být ne zcela realistický.

A teď babo raď.

3 0
možnosti

Pane Macháčku,

vypadáte, jako starší člověk, který už má zkušenosti. Proto se velmi divím, že útočíte na člověka, který zastupuje zájmy naší společnosti, protože plíživá hybridní okupace Evropy Muslimskou rozpínavostí, je pro země, jako je Německo, Francie, Velká Británie, či další státy, už téměř neodvratná.

Opravdu toužíte po tom, aby taky v Česku během několika generací vládli Muslimové?

1 0
možnosti
Foto

Máte velmi zajímavé argumenty, které se, pokud vím, v mainstreamu zatím neobjevily. Asi vědí proč. Díky za důležité informace, karma R^

3 5
možnosti
Foto

Pokud i tomuto autorovi platil Tomio asi 8 tis. Kč/hod. za napsání těchto řádek, tak bych ho hnal nejprve do školy, aby se naučil gramatiku.

Jinam už není třeba, manipulaci zvládá.

8 5
možnosti
Foto

Nebuďte na autora tak přísný. Je třeba pochopit jeho svaté rozhořčení nad tou "zlolajnou" EU, co si to na nás opět vymyslela. Autor pouze nezná základní dokumenty EU (spíše nechce znát) čili že EU jsme také my.

10 2
možnosti

Islám patří k Německu, nikoliv k Česku.

Jakékoliv přijímání Muslimských migrantů je s ohledem na ideologii nadřazeného Muslimského náboženství pro naši společnost nepřijatelné, protože z dlouhodobého hlediska ohrožuje naší existenci.

Pokud EU bude proti nám uplatňovat jakékoliv sankce, je to podstatný důvod pro naše vystoupení z EU, bez ohledu na případné ekonomické ztráty. Je to vždy lepší, než potencionální budoucí ztráty na životech našich nevěřících občanů.

Karma!!![>-]!!

14 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS