Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pán Světlík je pšatně informován - Tomio nikde nepíše že Vánoce jsou njej křestanský svátek ale že Vánoce většina z nás považuje za nejkrásnější a největší sváteční období v roce a to je fakt protže vánoíce slaví v podstatě všichni ateisté křestané dokonce i mnozí židé - už kvůl dětem.

0 0
možnosti
Foto

P38e90t82r 93H48a54n49n32i57g

26. 12. 2017 15:01

Děkuji za zcela jasná slova. Evropa je nejvíc ničena Evropany samotnými. Genderové extravagance jsou tou nejrychlejší cestou k tomu, aby si nás jiní, kteří tímto zmatkem netrpí, podrobili. Zůstaňme radši na svém a odejděme z toho zmateného spolku co nejdříve, než nás zahltí svou kardinální hloupostí. Žádný imigrant ze zemí, kde je hlavním náboženství to, které není kompatibilní s našimi evropskými tradicemi. A pokud se takové náboženství stane i tím vládnoucím u našich sousedů, radši zase chraňme své hranice. Zůstaňme klidným srdcem Evropy.

2 2
možnosti
Foto

Hezky napsáno, držím Vám palce a nenechte se odradit!

13 8
možnosti

Aj vam, a nedajte sa:)

2 3
možnosti
Foto

Pan Okamura je špatně informován, Vánoce nejsou hlavním křesťanským svátkem, tím jsou Velikonoce.

6 2
možnosti
Foto

Ale pro lidi to jsou Vánoce.

10 1
možnosti
Foto

Při pohledu, kam se Západ v čele s USA řítí, mne napadá, zda "středověký" islám nebude nakonec záchranou. Lumpové budou tvrdě trestáni, vrahové popravováni, muž bude vážen, žena "opatrována" a to mezi zavrženo. Na závěr všem přeji "Krásné přežití vánočních svátků".

1 8
možnosti
Foto

Zcela v duch článku přeji všem bez výjimky krásné prožití vánočních svátků a v lednu 1918 i radost z nového prezidenta

A nechávám zcela otevřené, kdo to bude, koho potěší. Za sebe jen řeknu, že zbožňuji dršťkovou polévku a jitrničky. Tim je, myslím řečeno vše.

Krásný Štedrý večer přeji všem.

15 3
možnosti
Foto

V lednu 1918 bychom měli před sebou ještě 10 měsíců války a o to není co stát. Stejný čas bychom však měli i pro rozmyšlení jak naložit s Rakouskem-Uherskem. S dnešním rozumem bych pro rozpad nebyl.

4 1
možnosti

Nevěřím ti ani jedno slovo Okamuro, věříš?

6 14
možnosti

A já nevěřím Ševčíkovi;-D

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ano, to je příklad dobré politické práce.

6 3
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/