Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I Vám, pane Okamuro, přeji hezké chvíle, Třeba s vašim bratrem Hayato, který . jak se zdá - chápe život poněkud jinak než vy.

Jinak děkuji za smáznutí, kde jsem popsal, co se děje, když někdo na FB položí slušný dotaz a je ihned zabanován. Zdá se, že máte specifickou demokracii.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

To je zdravice Putina na výroční sjezd čínské komunistické strany. Nechce se věřit, že jste to psal sám, pane Okamuro.

4 0
možnosti

Tahle diskuse je přímá demokracie v praxi. Nehodící se škrtněte (smažte)!

4 0
možnosti

D95a47v26i26d 77V12l72k

1. 1. 2020 18:32

Je vidět jak si představujete tu přímou demkracii. Všechny nesouhlasné příspěvky mažete ;-D;-D Strašně se těším na příští volby, protože Váš podnikatelsko politický projekt bude mít co dělat, aby se dostal do sněmovny.

3 1
možnosti

Koukám, že jste již po Vaší zdravotní indispozici zcela zdráv. ;-D

0 1
možnosti

Taváryšč Okamura se tady chová jako na svém FB a jinde....co se mu nelíbí maže a blokuje...hold, to je ta jeho svoboda v podání SPD...:-)

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Jj, známá fakturantská aférka. Ale o té vaši minusovači nechtějí nic slyšet.:-)

3 0
možnosti

Tomio Okamura

potvrzuje, že SPD drží správný směr, který podporuje práva občanů na přímé rozhodování o své budoucnosti i o budoucnosti naší země.

O tom, že zásadní reforma EU je nezbytná snad už nikdo nepochybuje. EU se musí změnit na rovnoprávné společenství států.

Je nezbytné, aby se vyrovnala prosperita a životní úroveň v jednotlivých státech tak, aby jednotlivé státy s nižší prosperitou měly právo podporovat své podniky a rozvoj místního hospodářství.

Nelze podporovat realitu, že Německo, které ovládá bankovní zdroje, skoupilo prostřednictvím svých investorů podstatnou část rentabilních podniků v ostatních zemích, tedy čerpá z těchto zemí značné finanční příjmy a prostřednictvím svých nadnárodních obchodních řetězců i podstatné zisky ze spotřebních výdajů občanů. Nemůžeme se proto divit vysoké životní úrovni v Německu. Nelze bránit rozvoji nadnárodních podniků, či monopolů, ale je potřeba minimálně upravit daňové zatížení podílů zisků plynoucích do ciziny tak, aby jednotlivé země měly dostatečné zdroje pro vlastní rozvoj a zvyšování životní úrovně pro své občany.

Je správné,

že SPD prosazuje suverénní stát, který spolupracuje přátelsky a obchodně se všemi zeměmi, což je pro nás, jako vývozní zemí, zásadní podmínkou prosperity.

Závěrem je nutno konstatovat, že SPD není žádnou extrémistickou stranou, ale naopak stranou, která se snaží o pozitivní rozvoj země a skutečné demokracie.

Je jistě trapné, že prvky extrémistického chování a nenávisti s hledáním vnitřního i zahraničního nepřítele, se projevují především u dříve zavedených politických stran, které o sobě tvrdí, že jsou demokratické.

Nezbývá, než popřát SPD mnoho úspěchů v roce 2020!

4 7
možnosti

"O tom, že zásadní reforma EU je nezbytná snad už nikdo nepochybuje. EU se musí změnit na rovnoprávné společenství států."

K tomu samozřejmě není co dodat. Ovšem otázkou je jak toho dosáhnout. Ta skupina těch darmožroutů v čele EU, které ta současná situace samozřejmě plně vyhovuje poněvadž se díky ní má dobře, se určitě dobrovolně své moci nevzdá.

3 3
možnosti
Foto

K57a37r41e63l 79C71a12c55h

1. 1. 2020 11:18

Děkuji za krásné novoroční přání. Kéž by byli i ostatní politici schopni takto rozumného pohledu a vstřícného tónu, kde místo ruky napřažené k ráně, je podávána ruka k rovnoprávné spolupráci.

8 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Zrovna od pana Okamury nejsem schopen přijmout jakákoli přání všeho dobrého.

Hrozně moc se lišíme ve vnímání toho dobrého. :-(

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS