Imigranti nejsou běženci ani uprchlíci

14. 06. 2015 11:46:57
Přestaňme si nalhávat, že statisíce Afričanů a Arabů, kteří ilegálně imigrují do Evropy, jsou uprchlíci bojující o život.

Nejsou to uprchlíci ani běženci, ale v drtivé většině jen a pouze ekonomičtí imigranti, kteří chtějí zneužít evropský sociální systém. Jsou to v drtivé většině samí mladí muži, kteří si nedokázali najít práci ani ve své mateřské zemi a podle statistik je 80% všech těchto imigrantů v Evropě nezaměstnaných a živí je Evropané ze svých již tak vysokých daní. Ke břehům Evropy plují stovky a stovky člunů, přeplněných mladými bojeschopnými muži. Tito Afričané či Arabové jsou sice plní sil, ale neumí řemeslo ani jazyk, takže po příchodu do Evropy zevlují na ulici, tu a tam někoho znásilní a hlavně denně obtěžují okolí.

Proto říkám dlouhodobě jasné NE imigrantům. Naše republika nemá peníze ani pro naše vlastní občany a ještě abychom živili hordy cizích. Naše současná česká vláda však dělá pravý opak, když vládní europoslanci v dubnu zradili naše občany a hlasovali v Evropském parlamentu PRO kvóty pro imigranty do České republiky.

Ale vraťme se k tomu, jak nám média a politici lžou, že se jedná o chudáky uprchlíky či běžence. Kdyby se těm lidem jednalo skutečně o život, tak by přece po překročení hranice do Evropské unie rádi zůstali v Rumunsku, Bulharsku či v Řecku. Ale tak tomu není, nestačí jim Bulharsko ani Řecko. Všichni se snaží dostat do nejbohatšího Německa, Velké Británie či Švédska. Jedná se o čisté ekonomické imigranty, nikoliv o uprchlíky či běžence.

Jistě, těch skutečných běženců a uprchlíků před válečnými zločiny je mi vždy líto a měli bychom jim pomáhat tak, aby v sousedních zemích mimo konflikt dokázali dočasně přežít. Ale k těmto ekonomickým migrantům necítím vůbec nic. Nejsme za ně zodpovědní. Nejsme zodpovědní ani za to, že tihle lidé dali nějaké africké mafii tisíce dolarů za to, že je přepraví do bohaté Evropy, kde budou parazitovat na našem sociálním systému. My tady v České republice máme tolik svých vlastních chudých a potřebných, že se o ně již nyní stát neumí postarat. Tuto zemi budovali generace našich předků, a proto je zcela přirozené, že se stát musí postarat nejprve o vlastní. Jen připomínám, že moje maminka, babička i dědeček pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji.

Skuteční běženci a uprchlíci vypadají jinak než ti, co se valí na Evropu. Nejsou to hordy mladých mužů jako nyní, ale byli by mezi nimi i matky s malými dětmi, dědečkové, babičky, celé rodiny. Začněme konečně všichni nazývat věci pravými jmény a přestaňme tolerovat tu neustálou mediální manipulaci.

Nemám nic proti pomoci chudým a bezmocným, naopak, ale pomáhat je potřeba pouze v mezích, na které máme peníze a sílu, a hlavně u nich v jejich zemích, nikoliv tahat problém k nám do Evropy. A na prvním místě musí být vždy naši vlastní chudí a bezmocní občané, nikoliv cizí. Naši odborníci můžou v Africe třeba pomáhat se zaváděním moderních technologií, učitelé mohou učit děti, lékaři mohou pomoci léčit a tak podobně.

Řešení současné děsivé situace v Evropě je ale vcelku jednoduché. Je potřeba uzákonit v celé Evropské unii nulovou toleranci ilegální imigrace. Prostě tady nedostanou vůbec nic, ani jídlo, ani ošacení, ani legální povolení k pobytu. A zároveň je potřeba okamžitě zrušit štědrý evropský sociální systém vůči imigrantům. To jsou ta hlavní lákadla nejen pro imigranty, ale i pro africké a arabské mafie, které na tomto lidském byznysu směrem do Evropy neuvěřitelně vydělávají.

Děkuji, že jste navštívili můj blog.
Přeji, ať se Vám ve všem daří a jestli s mými názory souhlasíte, prosím sdílejte Vašim přátelům. Mějte se krásně.

Autor: Tomio Okamura | neděle 14.6.2015 11:46 | karma článku: 47.35 | přečteno: 11517x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 16 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 10.41 | Přečteno: 191 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 14.95 | Přečteno: 324 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 97 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.70 | Přečteno: 560 | Diskuse
VIP
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 75177

Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...