Znásilňovací špička příchází do Česka

Česká republika má dostat imigranty z africké Eritreji a ze Sýrie. To se máme na co těšit. Eritrejci totiž společně se Somálci patří například ve Švédsku ke "špičce" ve znásilňování žen.

A jen připomínám, že PRO kvóty pro Českou republiku hlasovala v dubnu v Evropském parlamentu většina českých vládních poslanců. Považuji to za vlastizradu. A poté, když vláda zjistila, že je veřejnost proti, tak nyní předvádí premiér Sobotka šarádu a tvrdí opak. I kvůli hlasování našich vládních poslanců však kvóty budou a imigranti u nás tím pádem také. V tom případě navrhuji, abychom jim podávali na zkoušku české národní jídlo knedlo-vepřo-zelo a uvidíme, jestli se chtějí integrovat a přizpůsobit. Kdo je schopen se integrovat, tomu vepřové maso vadit nebude. Komu to ale vadit bude a jako muslim bude nad vepřovým ohrnovat nos, tak by měl jít okamžitě jinam. Já jsem dlouhodobě absolutně proti imigrantům do České republiky. A udělám maximum pro to, aby tady nebyli. Prosím Vás o veřejnou podporu.

To, co se děje například v Itálii je absolutní děs. Afričtí imigranti se chovají doslova jako zvířata, podívejte se zde v přiloženém autentickém videu, co nás čekáhttps://www.youtube.com/ watch?v=jm48QEigkkoZ Německa se doslýchám, že největší protesty dělají uprchlíci proti jídlu. Nechutná jim, protože není muslimské halal. Taky se jim prý nelíbí ubytování, nebo to, že nemají satelitní televizi. Nehodlají se absolutně přizpůsobit. Jedná se o přesný a postupný proces. Nejprve halal jídlo, pak zahalování, potom mešity a nakonec právo šaría.
Četl jsem o aféře, kdy se azylanti rozčilovali, že nesmí na diskotéku. Majitel jim tam totiž zakázal vstup, jelikož tam velmi hrubým způsobem obtěžovali ženy. To je příklad z Německa.
Ale nejvíce mě dostalo, když nikým nevolený předseda Evropské komise Junker, řekl o demokraticky zvoleném maďarském premiérovi Orbánovi, že je diktátor, když chtěl Orbán vyhlásit referendum v otázce povinného přerozdělování uprchlíků. Podívejte se, jak se chová nejvyšší představitel Evropské komise Junker. To je diktatura.
A samozřejmě já také prosazuji referendum. Ovšem tato vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL ho nejen odmítá, ale navíc většina vládních poslanců zradila občany a hlasovali pro kvóty. Škoda, že tato vláda zamítla před rokem můj návrh zákona o celostátním referendu - občané by se tak mohli nyní sami závazně vyjádřit a politici by podle toho museli postupovat. 
Naši multikulti politici a pravdoláskařští aktivisti z neziskových organizací, kteří budou na imigrantech vydělávat peněz, se ohání tím, že musíme imigrantům pomáhat.
Přitom se ale zabíjíme sami. Jedná se o naší vlastní genocidu. Genocidu občanů České republiky. Situace v Řecku či v Itálii je neúnosná a za chvíli nebudou stačit ani kvóty. Kam chce Evropská unie následně imigranty přerozdělovat? Na Mars?
Imigranti narovinu říkají, že chtějí do Německa, Švýcarska, Francie. Nechtějí zůstat v Řecku či Bulharsku. Nejsou to chudáci, kterým jde o život. Jsou to jen a pouze ekonomičtí migranti, mladí bojeschopní muži plní sil. Kdyby to byli uprchlíci či běženci, byli by rádi i za Bulharsko či Rumunsko.
Proto říkám jasně, je jediná cesta - okamžitě je všechny vracet domů a uzákonit nulovou toleranci imigrace. A samozřejmě také zrušit stávající štědrý sociální systém vůči imigrantům, který je tím hlavním lákadlem.
Co si o tomto tématu myslíte Vy? Napište mi do komentářů.
A jestli souhlasíte s mými názory, prosím sdílejte Vašim přátelům.
Děkuji, že jste navštívili můj blog a přeji, ať se Vám ve všem daří.

Autor: Tomio Okamura | úterý 16.6.2015 9:00 | karma článku: 45,23 | přečteno: 6796x
  • Další články autora

Tomio Okamura

Šťastný nový rok

1.1.2020 v 8:00 | Karma: 39,08

Tomio Okamura

Nová totalita

27.2.2019 v 16:34 | Karma: 45,38

Tomio Okamura

Boj o ropu

4.2.2019 v 17:03 | Karma: 44,87

Tomio Okamura

Budoucnost ekonomiky 21. století

25.6.2018 v 14:53 | Karma: 37,57

Tomio Okamura

Den osvobození od fašismu

8.5.2018 v 9:00 | Karma: 43,23

Tomio Okamura

Krásný nový rok

1.1.2018 v 9:00 | Karma: 41,84

Tomio Okamura

Krásné vánoční svátky

23.12.2017 v 16:56 | Karma: 47,53

Tomio Okamura

Muslimský teror

14.6.2017 v 13:29 | Karma: 44,75

Tomio Okamura

Odvolatelnost politiků

26.4.2017 v 12:27 | Karma: 41,78

Tomio Okamura

Prosazuji deprivatizaci vody

8.11.2016 v 9:00 | Karma: 41,61

Tomio Okamura

Zastavme volební manipulace!

26.10.2016 v 9:00 | Karma: 37,75
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/