Euromasochismus

22. 07. 2015 9:00:00
Žádný národ na světě a už vůbec ne světadíl si neuložil na hřbet politickou korektnost jako Evropané.

Politickou korektnost, která v praxi znamená bezvýhradné přijímání imigrantů z jiných víceméně nepřátelských kultur, po kterém následují ústupky těmto kulturám na úkor kultury vlastní. Takovým do nebe volajícím sebezničujícím masochismem netrpí na této planetě žádná jiná civilizace než evropská.

Když arabští mládenci ve Švédsku strhli rekordy ve znásilňování Švédek, tak švédská vláda prosadila ihned vskutku kocourkovský zákon, který ustavil kritiku imigrantů jako trestný čin. V Bruselu se bojí vystavit o Vánocích na náměstí vánoční strom, aby neurazili své muslimské imigranty. Arabský řidič v Británii bez ostychu vyhodí z autobusu slepce s vodícím psem, protože je nečistý.

Do arabské země nepřivezete nejen psa, ale v takové Saudské Arábii, Kataru nebo Kuvajtu vám nedají občanství, ani kdybyste se rozkrájeli. Natož aby kvůli vašim pocitům přestali zahrabávat zaživa do země a kamenovat ženy nebo bičovat bezvěrce.

Ale to občanství vám nedají jen tak ani v USA, v zemi imigrantů, která je krásným příkladem, jak cizí nepřátelská kultura imigrantů, v tomto případě anglosaská kultura, zničila kulturu původní včetně původních obyvatel, které z většiny vyvraždila a zotročila.

Dnešní Severoameričané staví ploty a zdi proti imigrantům z jihu a místní domobranci si čas od času i nějakého uprchlíka odstřelí.

V Africe máme krásný příklad, jak se domorodci s nepřátelskou kulturou vypořádali. Bělochy postupně ze svých zemí vyhnali, a pokud se tam některý míní usadit, musí mít pěkně naditou kapsu anebo znát nějaké velmi výhodné řemeslo. Vždy ovšem musí být „dojnou krávou“ pro své okolí. Představa, že by černoši živili svého chudého bělocha – platili mu rentu a on na oplátku by jim s kamarády občas vypálil nějakou čtvrť, je asi dost absurdní.

Také v Asii je taková představa absurdní. V Japonsku je velmi přísná imigrační politika. Na občanství tu nedosáhne prakticky žádný cizinec a pracovat tu smí jen potřební lidé. Je to přísné? Na druhou stranu jsme z Japonska nikdy neslyšeli o rasových bouřích, o násilnostech páchaných frustrovanými mladými Araby nebo černochy. Ostatně ani z Afriky se k nám nedostala zpráva, že by tu černošské obchody rabovali nezaměstnaní běloši nebo Japonci. Něco na tom asi bude. Každý máme nějakou svoji kulturu, nějakou svoji vlast a tu bychom měli budovat a zlepšovat. Nikoli parazitovat na jiné, která se nám zdá lepší.

To „nikoli parazitovat“ znamená, že na druhou stranu není nic lepšího než jít na nějaký čas na zkušenou do ciziny a tam získat nějaké nové zkušenosti, které mohou být později doma k užitku. Jít za prací znamená ovšem pracovat, být přínosem hostitelské zemi, a žít tam v pokorné úctě před jejími zákony a zvyklostmi.

A co je nejdůležitější, žít tam se souhlasem jejich obyvatel, nikoli jako z vrchu násilím dosazený parazit.

Praotec Čech prý byl imigrant – větší blbost jsem ještě neslyšel.

Staří Slované osidlovali v drtivé většině neosídlené krajiny. V případě Čech osidlovali krajinu, ze které v čase tzv. stěhování národů odcházeli keltské a germánské kmeny na západ.

Slované nebyli imigranti, kteří by se vloudili do bohaté germánské vesnice, aby si užili výdobytků práce vyspělejší kultury. Archeologové dokladují, že vedle nijak bohatých osad vyrůstaly osady slovanské, které naopak obohacovaly vyspělejší zemědělskou kulturou ty germánské. To je trochu jiné kafe a také se tomu neříká imigrace, ale migrace.

Netvrdím, že mladí muslimští bojovníci do Evropy jedou jen se zlými úmysly. Věří, že v dobré víře migrují, aby upadlou evropskou kulturu pozvedli, aby nevěřící přivedli k pravému Bohu, aby boží zákon šaríja zcivilizoval nemravné, pokleslé a dekadentní Evropany. Takovou vlnu „dobra“, která se na nás hrne, ovšem odmítám.

A pokud má kdokoli v Bruselu nebo v české vládě chutě být takto spasen, ať se sebere a migruje do Nigérie nebo do Saudské Arábie. Není nad to okusit dobrodiní přicházející kultury na vlastní kůži - nejlépe bičem nebo hromadou dobře míněných kamenů.

Autor: Tomio Okamura | středa 22.7.2015 9:00 | karma článku: 42.83 | přečteno: 3413x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 21.68 | Přečteno: 316 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 40 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.12 | Přečteno: 287 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.56 | Přečteno: 503 | Diskuse
VIP
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 75177

Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...