Výzva imigrantům a nepřizpůsobivým

3. 08. 2015 9:00:00
Zdravím všechny imigranty, uprchlíky či nepřizpůsobivé obyvatele České republiky. Musíte se uvědomit, že Vy, nikoliv Češi se musí přizpůsobit. Buď to akceptujete, nebo ne, ale potom se nedivte, že ponesete důsledky.

Jsem již „unavený“ z obav a pomluv pseudointelektuálů a médií, jestli urážím některé jednotlivce nebo jejich kulturu.

Naše česká, moravská a slezská kultura se vyvíjela po staletí a naši zemi budovali k současné prosperitě generace našich předků, kteří tady poctivě pracovali, platili daně a položili za tuto zemi i životy. Jen připomínám, že moje maminka, babička i dědeček pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji.

Mluvíme tady u nás oficiálně česky, NE arabsky nebo třeba čínsky. Proto, jestli se chcete stát součástí našeho společenství, naučte se tento jazyk a naše zvyklosti!

Naše země vznikla na křesťanských zásadách a je to jasně zdokumentované. Toto konstatování není tedy politický tlak nebo diskriminace. A nemáme potřebu tento fakt dávat ostentativně na odiv druhým nebo vystavovat na stěnách našich škol či úřadů. Jestli vás křesťanské tradice a zvyklosti uráží a nedokážete je přijmout, potom vám navrhuji zvážit jiný kout světa jako svoje místo pobytu, protože křesťanský pohled na svět je součástí naší kultury.

Jestli tady chcete s námi být, tak vás žádám, abyste plně respektovali naši víru a zvyklosti a žili s námi v souladu s mírovým spolužitím.

Toto je NAŠE ZEMĚ A NÁŠ ŽIVOTNÍ STYL. Jestli si chcete stěžovat, kritizovat nebo zneužívat naši ústavu, naše zákony, naše zvyklosti nebo náš životní styl, potom vás vyzývám, abyste využili další výhodu naší demokratické společnosti – PRÁVA ODEJÍT. Pokud tady nejste šťastní nebo se Vám tady nelíbí, potom ODEJDĚTE. Nebudeme vás nutit tady zůstat. Vy jste požádali, abyste tady mohli být, nebo abyste mohli od naší společnosti více brát než dávat. Česká republika takové lidi nepotřebuje, Vy potřebujete Českou republiku. A zdvořile Vás žádám, abyste se podle toho chovali.

A na závěr dodávám vůči našim vládním politikům - tohle je země občanů České republiky a o tom, kdo tu bude s námi žít a užívat si práce našich předků musí rozhodovat majitelé této země, tedy občané České republiky, nikoliv nějaká parta vládních politických extrémistů bez mandátu o tomto rozhodovat. Zaprodávání země proti vůli drtivé většiny občanů jak cizím mocnostem, tak hordám vetřelců na úkor sociálního zabezpečení pro naše potřebné občany, je vlastizrada.

Autor: Tomio Okamura | pondělí 3.8.2015 9:00 | karma článku: 47.96 | přečteno: 12808x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.31 | Přečteno: 625 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 304 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.80 | Přečteno: 532 | Diskuse
VIP
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 75177

Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...