Tomio Okamura

Kdo chce imigranty, ať si je nastěhuje za svoje k sobě domů

20. 08. 2015 12:13:28
Každému, kdo chce u nás imigranty již několik let říkám – běžte příkladem a nastěhujte si je za své vlastní peníze k sobě domů. Pak uvěřím, že to myslí vážně. Přesně podle starého českého přísloví: „Ne slova, ale činy“.

Jinak jsou to jen a jen plané populistické řeči. Z eráru umí utrácet každý a já odmítám, aby se tak dělo proti vůli drtivé většiny občanů naší republiky. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), jehož jsem předsedou, prosazuje jako jediná strana v Parlamentu nulovou toleranci ilegální imigrace. Všechny ostatní parlamentní strany chtějí nějakou formou imigranty přijímat, samozřejmě na úkor sociálního zabezpečení pro naše potřebné občany. To trvale a dlouhodobě odmítám. Navíc, jedná se o čisté ekonomické migranty, proto všichni směřují do Německa, Velké Británie či do Švédska. Kdyby bojovali o holý život, byli by šťastní hned po přechodu do první země EU, tedy například v Bulharsku či v Rumunsku. Tak tomu ale prokazatelně není. A k ekonomickým migrantům opravdu necítím vůbec nic, jelikož podle mého názoru se musí republika nejprve postarat o naše vlastní občany, ti na to mají i nezpochybnitelné historické a morální právo.

My v SPD prosazujeme úplný opak, než předvádí ostatní strany a tato doslova extrémní vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, která naopak imigranty podporuje a vyčlenila na ně již nyní miliardy korun, přestože jich tady zatím tolik nemáme. V budoucnu nás tahle politika vlády a EU přijde na stovky miliard korun a k tomu přibude ještě velké sociální pnutí, zvýšená kriminalita a další zadlužování státu. A kvůli benevolentnímu zákonu o slučování rodin, který tato vláda také odmítá změnit, budou u nás imigranti následně již legálně a nevratně jen geometricky narůstat. Stačí přijmout jednoho a za chvíli jich bude tady třeba deset z jeho rodiny. To, jak tento zákon funguje, přesně vidíme nejen v západní Evropě, ale také u nás v případě Vietnamců či Číňanů.

Navíc tato vláda ve Sněmovně v červenci zamítla návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), aby bylo islámské právo šaría a džihád postaveno mimo zákon. Vláda také odmítla na můj podnět zakročit proti předsedovi českých muslimů Hassanovi Alrawimu, který v brněnské mešitě otevřeně hlásá nenávist věřících vůči nevěřícím. A je skutečně tristní, když pak slyším ministry této vlády, když se v televizi snaží lidem vytvořit opačný dojem. Tak pokryteckou a prolhanou vládu jsem ještě nezažil.

A samozřejmě souhlasím i s myšlenkou postavit neprodyšnou zeď či plot na hranicích Evropské unie tak, abychom zabránili příchodu ilegálních imigrantů. Je třeba nakreslit jasné hranice a zamezit veškeré ilegální migraci především z islámských, ale i z jiných zemí. Takový plot by však měly zaplatit Spojené státy americké spolu se svými spojenci mezi našimi a evropskými politiky, jelikož jejich vinou je destabilizovaná situace v severní Africe a na Blízkém východě, která je příčinou současné masové imigrace.

Již několik měsíců také volám po znovuzavedení kontrol cizinců po celé naší hranici, tedy ještě předtím než vstoupí na naše území. Naše země ani EU prostě nemá na to, postarat se o chudě z celého světa. Jen v Africe přibývá tuším 20 milionů obyvatel ročně a i když Evropa přijme milion ročně, tak problém nevyřeší, ale pouze zatáhne k nám. To zásadní ovšem je, že pokud počet migrantů překročí únosnou hranici, tak přestane být Evropa bezpečným útočištěm pro kohokoli včetně původních obyvatel Evropy.

Nerozumím tomu, proč všem těm lidem z Afriky a Blízkého východu neposkytne azyl Saúdská Arábie a další státy Perského zálivu, které jsou nesmírně bohaté a nabídly by imigrantům i podobné kulturní a společenské podmínky. Nabízí se jediné vysvětlení – mají se svými souvěrci velmi špatné zkušenosti.

A jen připomínám, že naše hnutí SPD jako jediná parlamentní strana již letos dvakrát ve Sněmovně navrhlo vyhlášení referenda o setrvání v Evropské unii v souvislosti s obrovskou vlnou imigrantů, aby sami občané České republiky v této zásadní věci rozhodli, jakou si přeji budoucnost. Sami občané musí mít právo rozhodnout, koho si vezmou k sobě domů, tedy do své země, a s kým chtějí do budoucna ve své zemi žít. A je pozoruhodné, že ANI JEDNA parlamentní strana náš návrh referenda nepodpořila. Návrh nepodpořili ani pučisté z Úsvitu, kteří se přitom navenek ohánějí přímou demokracií.

Řešením současné krize je to, co již léta osamoceně navrhuji - okamžitě skoncovat se štědrým sociálním systémem vůči imigrantům v zemích EU, který je tím hlavním lákadlem. Například v Austrálii či v Japonsku imigranti sociální podporu nemají a jak vidíme, nejsou žádné zprávy ani o imigračních vlnách, ani o nepokojích, přestože se jedná dlouhodobě o jedny z nejvyspělejších států světa. Zároveň je potřeba vyvinout politický tlak na USA, aby ukončili svoji destruktivní imperiální politiku v severní Africe, na Blízkém východě a v Asii, jejíž trpké plody nyní všichni zakoušíme. To ovšem naše vláda také nedělá.

A samozřejmě, kdyby u nás panovala skutečná demokracie, tedy tzv. přímá demokracie, kterou prosazuji, tak by si žádná vláda ani nedovolila proti vůli lidí přijímání imigrantů či toleranci islámu navrhnout. Jelikož by lidé měli vlastní nástroje, jak se s takovými politiky hned vypořádat a to jak závazným referendem nebo odvolatelností politiků. Oba tyto zákony po švýcarském vzoru jsem již ve Sněmovně navrhl - oba však byly vládní poslaneckou většinou zamítnuty. Qui bono - Komu ku prospěchu? A doufám, že lidé nebudou mít za dva roky u voleb do Poslanecké sněmovny krátkou paměť.

Autor: Tomio Okamura | karma: 42.29 | přečteno: 5648 ×
Poslední články autora