Tomio Okamura

Arab může, Trump a Lucie Bílá nesmí

29. 01. 2017 14:00:00
Svět se dnes rozdělil na ty, co stavějí ploty a na ty, co proti nim protestují. Ti, kdo chtějí plot - ať je to Donald nebo Lucie Bílá, jsou v očích mainstreamu odsouzeníhodní zločinci.

„Moc bych si přála, aby naše hranice byly zamčené na sto západů. Česko je náš domov, naše hnízdo, naše zázemí. Nesmíme ho ztratit,“ napsala Lucie a místo, aby se novináři zamysleli, proč si tohle Lucie myslí, vyrojily se titulky jako: Xenofobní populismus! Pokrytectví! Bílá si nevidí do pusy!

Než odsoudíme stavěče zdí, bylo by fajn si říct, že nikdo nestaví zdi mezi národy nebo dokonce sousedy jako třeba u nás v Matiční dobrovolně.

Než odsoudíme Lucii za to, že její syn je světoobčan a ona pokrytecky nevítá migranty, pojďme to nezjednodušovat - nebuďme populisté. Nikomu nevadí migrant z kulturně blízké země, který pracuje, neparazituje a je dokonce přínosem pro hostitelskou zemi.

Vadí vrazi, znásilňovači, islamističtí šiřitelé náboženského a pohlavního rasismu. Vadí lidé, kteří nelegálně překračují hranice, přijíždějí parazitovat na blahobytu, na kterém Evropané pracovali po tisíciletí, vadí nájezdníci, kteří jakoukoli pomoc berou jako povinnost křesťanských dhimmí tj. nevěřících otroků.

Vadí lidé jako ošátkované somálské studentky, které pod záminkou obrany islámu, místo díků za možnost zdarma studovat školu a užívat si bezpečí, sociální jistoty a svobody, plivou do tváře těch, kteří jim pomáhají.

Každé zdi předchází nějaké zlo ze strany, proti které je zeď namířená. Navíc zdi, ploty a bariéry se proti agresorům staví po celou historii po celém světě dodnes. Mainstremová média si ovšem umí najít jen vybrané oběti, které jsou obviněny z xenofobie a nelidského chování.

Před dvěma lety dokončila výstavbu hraniční bariéry na hranici s Irákem Saúdská Arábie. Ticho po mediální pěšině. S jejím budováním začala v roce 2006. Jde o několik metrů vysoký dvojitý plot dlouhý 900 kilometrů, 40 strážných věží a optické kabely detekující pohyb pod zemí.

Připomeňme, že Saudové si domů nepouští natrvalo žádné uprchlíky islám neislám, a získat tam občanství je nemožné pro kohokoli tj. i pro muslimské migranty - tak jako v drtivé většině bohatých muslimských zemí. Velké ticho po mediální pěšině.

Na konci loňského roku se do podobného projektu budování bariéry pustilo na hranicích se Sýrií Turecko. Obří betonová zeď by po dobudování měla být 800 kilometrů dlouhá. K dnešnímu dni je hotová zhruba třetina. Indie se od muslimského Pákistánu oddělila zdí dlouhou 1 300 km. Ticho.

Bariéru v délce téměř 2 700 kilometrů před loupeživými nájezdníky a migranty si před několika lety postavilo taky Maroko. To vše bez jakéhokoli zájmu našich médií.

Zdi nejsou problém - tím je vždy příčina, proč někdo zdi stavět chce a musí.

A je dost odporné sledovat českou „intelektuální elitu“, jak tuhle základní pravdu ignorují.

Protestovali by také proti xenofobnímu populismu ve třicátých letech minulého století, kdy Československo stavělo podél hranice s Německem masivní sít betonových pevností?

Je potřeba si uvědomit, že dnes jde jen o to, že si sakra musíme dávat majzla před každým, kdo věří náboženské ideologii, že my nevěřící v Alláha jsme méněcenní, že je správné nás ve jménu víry zavraždit, znásilnit, ukřižovat, ukamenovat.

A říkám na rovinu, že před takovými šílenci žádná zeď ani pevnost nejsou pro mne, pro nás a naše rodiny dost velké.

Autor: Tomio Okamura | karma: 49.31 | přečteno: 39381 ×
Poslední články autora