Tomio Okamura

Zfanatizovaný muslimský terorista

29. 03. 2018 9:00:00
Ve Francii zemřel policista, který se vyměnil za rukojmí zadržované islámským teroristou. Zfanatizovaný muslim zabil tři nevinné lidi, než ho policie zabila.

A francouzští politici se opět předhánějí v projevech soustrasti a všichni hrdinu chválí, že padl za vlast. Bohužel hrdinný policista byl zavražděn právě kvůli své vlasti a vinou těch politiků, kteří teď pokrytecky dělají smutné obličeje nad jeho mrtvolou.

Dotyčný muslim byl podle médií v hledáčku úřadů kvůli drobné kriminalitě a držení drog. A teď se hledá příčina jeho radikalizace. Horší vtip jsme snad nemohli slyšet. Islamista, co kšeftuje s drogami, narkoman a pachatel kriminality má být buď za mřížemi, nebo v případě migranta, který je takovým "kulturním obohacovačem", daleko za mořem, za hranicemi Schengenu, nejlépe za sedmero ostnatými dráty, za sedmero pluky armád NATO, které by měly hranice a naše země před podobnými lidmi chránit.

Stejně tak by měli být v izolaci všichni Macroni, Makrelky, Junckeři, kteří volají: „Více migrace, islám patří do Evropy“.

Do Evropy nepatří nikdo, kdo se necítí být Evropan a nehodlá jako Evropan žít. Každý host z jakékoli země je vítán, ale jako host se musí chovat. Zavražděné oběti ve Francii nejsou první, nejsou poslední. Lidé budou rukou muslimských zabijáků umírat v Evropě tak dlouho, dokud tyto muslimské zabijáky bude Evropa hostit.

Selský rozum ví, že pustit lišku do kurníku může jen blázen. Vedou snad Evropu lidé po lobotomii, že nedokáží pochopit tak jednoduchou a primitivní logiku?

Ne, protievropští nejsme my, kdo ukazujeme na chyby českých a evropských politiků. Protievropští jsou ti, kteří do Evropy pouští tisíce potencionálních muslimských zabijáků, takové konání podporují, mlčky k němu přihlíží nebo osočují ty, kteří proti tomu protestují.

Nejsme ani xenofobové, ani rasisté, ani populisti – jsme realisté a chceme bezpečnou zemi. Ve Francii platil po dobu dvou let výjimečný stav, který se před pár měsíci uzákonil, jako trvalý. Tento teroristický útok je však dalším potvrzením, že pachatelem může být druhá anebo třetí generace islámských migrantů - v tomto případě z Maroka. V této souvislosti důrazně odmítám snahy Evropské unie o předání kompetencí v azylové politice na orgány EU (připravovaný tzv. Dublin IV). Teroristické útoky jsou přímým důsledkem azylové a takzvané multikulturní politiky EU. Požaduji postavení islámské ideologie džihádu a práva šaría mimo zákon.

Vyslovuji politování a upřímnou soustrast pozůstalým obětem terorismu v podání dalšího islámského fanatika.

Autor: Tomio Okamura | karma: 32.13 | přečteno: 787 ×
Poslední články autora