Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

hendrixx

18. 12. 2010 7:58
Nečas to v ODS nemá v rukách

Věřím, že k tomu blekotání o charakterním Drobilovi ho donutily "temné síly" ovládající ODS, když se ještě zdálo, že věc nebude tak horká a půjde "vybalancovat". Situace bude teď následující: Nečas se vymluví na nedostatek informací v době tiskovky, možná se i trochu omluví, Drobil odstoupí z funkce místopředsedy ODS a zústane poslancem, Johnovi bude vyhověno v jeho snaze po odvolání policejního prezidenta a vláda v úterý dostane důvěru (i přes několikahodinové trapné exhibování Ratha, Zaorálka, Sobotky a dalších socialistických šášulů). Jakékoli jiné řešení by bohužel bylo politickým i hospodářským průserem.

0 0
možnosti
JJ

janin janin

18. 12. 2010 8:00
Re: Nečas to v ODS nemá v rukách

Pistoli..........

0 0
možnosti
S

Sobuuulek

18. 12. 2010 7:56
Karma

Moc vás nemusim, ale článek se vám povedl...

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

18. 12. 2010 7:14
Zdá se, že Tomio ač pravičák, má pojem o slově stud

Naopak, Každý z těch 118 koaličních poslanců, který dá této vládě při hlasování důvěru, tím vlastně řekne, "Kašlu na nějakou republiku, odhazuji skrupule, teď se jedná o můj posvátný flek a korýtko".

0 0
možnosti
JJ

janin janin

18. 12. 2010 7:59
Re: Zdá se, že Tomio ač pravičák, má pojem o slově stud

Pozor, to neni jen o 118 poslancích, ale dalšch tisících lidech na státních úřadech, kteří jsou na tyto partaje napojeni a to už se vyplatí držet hubu a krok. Dokud se takovýhle šmejdi nebudou moci beztrestně střílet za bílého dne, nebudou se ani ostatní bát!!!!!!

0 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

18. 12. 2010 4:32
Dobrý, výborný, ale co dál ????????

Psi štěkají, ale  karavana jde dál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

18. 12. 2010 8:00
Re: Dobrý, výborný, ale co dál ????????

Jak prosté milý Watsone - střílet,věšet,stínat hlavy

Rakovina se bez zásadního chirurgického postupu nedá úspešně léčit ....

0 0
možnosti
JB

yan007

18. 12. 2010 2:57
perfektné!!!!

dokonalé. Najlepší text k tejto kauze aký som čítal či počul... Mňa osobne najviac zaráža koľko ľudí je ochotných odsúdiť Michálka, že si "nahrával kolegov" sakra veď on si nenahrával "kolegov" ale zbieral dôkazy o TRESTNEJ ČINNOSTI!!!

0 0
možnosti
TK

Emannn

18. 12. 2010 2:39
Contradictio in adjecto

"Nečas by měl odstoupit a předat premiérské pravomoci někomu skutečně důvěryhodnému z řad ODS". = Contradictio in adjecto (is Latin for a contradiction in itself or a contradiction in terms).

To je naprostá kontradikce. Mě to připomíná yettiho - mnoho se o něm mluví, ale ještě ho nikdo neviděl. To je to samé, jako "poctivec v ODS". To je prostě svými kořeny, založením, "otci" a kmotry strana mafiánského typu. Tu nelze obrodit, tu lze jedině zrušit a rozehnat. Mají to v genech, v krvi, v myšlení, v ideologii, v každém poru, v každé buňce. Ve velkém mozku i v malém mozku. Jako roztroušená skleroza.

0 0
možnosti
JD

maudite

18. 12. 2010 2:45
Re: Contradictio in adjecto

Jedine reseni vedouci z problemu ven  je ceskou republiku okamzite  rozpustit a zalozeni nastupnickeho statu ponechat na dohode samospravnych obci.

0 0
možnosti
JD

maudite

18. 12. 2010 2:34
Pohled

nezainteresovaneho cloveka a k tomu jeste odjinud je velmi cenny.

Ve svete zije neco pres jeden milion Cechu, co svoji vlast opustili anebo byli nuceni opustit. Pokud by jste byl ceske narodnosti, urcite by jste to udelal take.

Ctete  http://www.cs-magazin.com a to i jeho archiv a urcite tam zasilejte svoje clanky.

0 0
možnosti
F

fáfa

18. 12. 2010 2:05
Tomio Okamuro, vyslyšte ty výzvy

Vstupte do politiky, spousta přispěvatelů vás má za posledního spravedlivého. Vydejte se do boje, za ně, za nás, za .... (doplň libovolně). Nenechte se odradit tím že podobně už vzývali a milovali i jiné před váma. A následně zavrhli. Z vaší branže např. nějakýho Fischera, kterýho už dnes v lepším případě neznají.

Nicméně, k vašemu demagogickému článku, kde si skládáte jen ty argumenty které se vám hodí. Nejhorší vaše tvrzení i jistota je ta, že oznamovací povinnost se vztahuje na premiéra. Na Michálka ne, pro toho máte pochopení a budete za něj vymejšlet vejmluvy.

Váš způsob myšlení je devastující - policii se nedá věřit, když si vymyslíte důvod, proč jí nevěřit, můžete klidně jednat protizákoně. Svoji zákonnou povinnost plnit nebudete, ale klidně ukážete prstem, a pronesete: "já jsem mu to říkal...". A jste vyviněn. Jste dokonce odvážný hrdina. A to co má šetřit policie předáte novinářům.

Tekhle to má bejt ?

(prosím frustrované socnokomunisty aby nereagovali, není to určeno jim)

0 0
možnosti
JD

maudite

18. 12. 2010 2:43
Re: Tomio Okamuro, vyslyšte ty výzvy

Skutkova podstata  teto kausy se dotyka bezpecnosti statu.  Michalek konal spravne, ze vse oznamil premierovi, ktery je nadrizen mimo jine i ministerstvu vnitra .

Toto neni zalezitost PCR ale BIS, uz jen proto, ze je zde vazne a opravnene podezreni, ze vec muze mit vazby na zahranici.  Michalek neni vcerejsi a podle jeho zkusenosti z predesle afery dobre  vi, s kym ma co do cineni.

Obavam se ze tuto zalezitost nevyresi nikdo v cr, protoze je do ni prokazatelne namocen i premier. Toto se snad muze vyresit jen na urovni EU .

Policii se doopravdy neda verit.

Obavam se ze jste take socnokomunista  ale nefrustrovany , minimalne poradny naivka.

0 0
možnosti
JK

oranžová alergie

18. 12. 2010 1:00
Skvělá analýza

Lidé jako vy by měli být slyšet nejen na blogu. Skláním Vám poklonu. Z těch mocenských hrátek už musí být většině soudných lidí na blití. R^[>-]

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

18. 12. 2010 0:52
vzkaz objektu Redy007

Když je tento článek brak, tak napište v čem přesně. To, že jste naivní váhavý střelec už vím, ale můžete mi pořád vysvětlit který fakt uveden v článku není fakt a která dedukce je dezinterpretace faktu, resp. co v žádném případě nelze dedukovat na základě zveřejněných odposlechů. Vám chybí ještě asi mnoho dílků, než složíte puzzle. Jiní už vidí polovinu obrazu a už to poznávají - víte tomu se říká schopnost generalizace, která je vlastní zejména ineligentním bytostem, ale už to umí i počítače. Každopádně se ozvěte, až korupční puzzle složíte - ikdyž je možný, že ho nikdy nesložíte, protože ten 999. dílek z 1000 světlo světa nespatří...

0 0
možnosti
S

staflas

18. 12. 2010 2:55
Re: vzkaz objektu Redy007

Hm. No tak generalizaci chápu jako zobecnění. Ne jako schopnost odhadnout zbytek chybějícího obrazu.  Tomu se říká odhad nebo někdy věštba. To co asi myslíte s těmi počítači bude asi to, že analytik vezme smrk a vrbu a zgeneralizuje to na strom. Nic o tom, že by tam viděl i platan a byl z toho nějak moc chytrý tak jako se to přihodilo Vám. Nicméně z článku pana Okamury lze usoudit, že právě manipuluje a přihýbá svůj mediální obraz a chystá se opravdu do politiky vstoupit a připravuje si k tomu půdu. A je jedno o čem zrovna žvaní. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/