Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

žabiař

19. 1. 2011 7:07
Šetřt lze

na všech ostatních,ale nerozhazovat musí každý sám.Zkuste nerozhazovat za souseda-nejde to,že?Takže bych jen poopravil názor a myslím si,že by stačilo k opětnému naplnění eráru,kdyby politici přestali peníze získané z našich daní rozhazovat.

Už dříve jste pane Tomio ve mně získal nadšeného sympatizanta a přeji v novém roce úspěch na všech frontách i pevné zdraví neboť znám už několik lidí,kteří mají z kritizovaných politiků mindráky až k nechuti nadále zůstat s nimi na tomto světě.Vaše názory jsou pro ně útěchou,že ještě vše není ztraceno.R^:-)

0 0
možnosti

škovras

13. 1. 2011 22:27
Hospodaření s penězi

Pane Okamuro, Váš článek se mi moc líbil, myslím ale, že v jedné věci se mýlíte. Úředník nezachází s penězi jakoby byly jeho vlastní. Sám jako podnikatel vím, a Vy to víte jistě také, že si velice dobře rozmýšlíme investice, náklady a snažíme se  se svými  VLASTNÍMI  PENĚZI dobře hospodařit. Takže z mého pohledu, kéž by úředníci se státními penězi hospodařili jako kdyby byly jejich vlastní. :-)

0 0
možnosti

Rafael59

23. 2. 2011 23:47
Re: Hospodaření s penězi

R^

0 0
možnosti

cojanato

1. 1. 2011 16:57
Do Nového roku 2011 vše nejlepší

Tomio Okamurovi i jeho přátelům a čtenářům.

:-)

0 0
možnosti

holcman

30. 12. 2010 23:39
Okamura, super!

Moravské Japonec a jak mu to de. Borec, Japonec!

   :o)))

Nečesánek nemá šancu. Tómio Okamura do parlamenta!!!

Ode mě karmica, jak vyšitá.

0 0
možnosti

Jindri

9. 1. 2011 18:11
Re: Okamura, super!

souhlas! jen kdyby takovych lidi bylo mnohem vic.R^

0 0
možnosti

Host8

30. 12. 2010 12:57
Právo

K rozkrádání přispívá nepřehlednost zákonů, každý se vymlouvá není jak rozkrádání nebo i vlastní okrádání občanů postihnout. Některé zákony jsou pouze  na papíře, ale chybí tu jednoduchý, levný způsob, jak se domoci práva. Právní stát nám tu pláče. Soudní cesta je na léta a drahá. Ale to už je nad rámec příspěvku autora.

0 0
možnosti

zlyjazyk

14. 1. 2011 12:32
Re: Právo

Právní stát nepláče,vysmívá se nám!

0 0
možnosti

Roman Křenek

30. 12. 2010 2:13
Heh :)

Přečetl jsem pouze perex, první odstavec a stačí, nic nového pod sluncem. Kolego Okamuro, až bude politické jednání a politické pohnutky zodpověditelné co do jednotlivců, nebo alespoň stran, pak vězte, že nebude politiků a klečet bude občan u nějakých nevím koho, aby nás zastupoval :D ...ale ano, alespoň je o čem psát a máme mít z čeho tu nefalšovanou zadnicovou legraci ;)

0 0
možnosti

cojanato

30. 12. 2010 2:31
Re: Heh :)

Dělal jsi proti tomu svinstvu za celá ta léta něco Ty sám ? Asi nic, že ?:-/

Tak neplkej a něco začni dělat. Možná se Tě jednou potomci zeptají. Co jim pak odpovíš ?

0 0
možnosti

maudite

29. 12. 2010 1:43
V cesu se kradlo odjakziva

a Masaryka citovat je smesne. Ten ma rucicky take pekne zaspinene.

Dnesni problemy a vlastne problemy uz od roku 1935 (cs-sovetska smlouva) jsou dusledek msty za jednu poradnou cechozlodejinu

http://prop.sk/zlate.htm

Vy nejste zatizen cechonacionalismem, tak se v tom muzete porypat.

0 0
možnosti

milenkamikes

28. 12. 2010 13:50
no

dobrá rada nad zlato. Píšete: měli bychom se ptát, žádat o vysvětelní - ale jak? Co je mi platné, když se zastupitele zeptáte,proč utratil miliony za vybavení své kanceláře a on neodpoví? Nebo Vám řekne, že částka nebyl přílíš vysoká, že mohl kupovat ještě dražší? co s tím?naši politici nás obyčejný lidi, mají na háku.VVV

0 0
možnosti

scabies

26. 12. 2010 0:07
mate pravdu

ostatne o tom vypovida i vase karma u tohoto i u predchoziho statu. Nejvetsim problemem Ceska je naprosto zdecimovana moralka, zlodejina, podvod, okradani, lhani atd. jsou dnes povazovany za normalni zpusob obohaceni se. Myslim ze jednim z hlavnich puvodcu tohoto stavu je Vaclav Klaus.

0 0
možnosti

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

29. 12. 2010 18:00
Re: mate pravdu

Souhlasím až na Klause. Klaus je pouze příznak. Nikdy by nemohl mít takový vliv, kdyby se lidem nelíbil, a kdyby ho tito lidé v 90. letech nevolili. Nebo mi snad chcete říct, že tenkrát nebylo vidět, co to je za člověka? Já jsem to věděl, a proto jsem ho nikdy nevolil. I když upřímně řečeno zaplaťpámbu za něj nyní oproti Švejnarovi.

0 0
možnosti

FCBman

25. 12. 2010 23:39
O čem píšete víme naprosto všichni..

..i ti nahoře, jenže zrovna oni nemají důvod měnit své návyky, když jsou u zdroje příjmu a nikdo jim do toho nevidí, protože všichni tam kryjí navzájem sami sebe. Věřím ale, že kdyby se to díky někomu "provalilo" a nedokázali by jej přitom odstranit nebo zpochybnit jeho teze a důkazy, tak se jim to zboří jako domeček z karet..

Celé to ale začíná VLÁDNÍMI KOALICEMI.. Místo toho, aby poslanci jednotlivých stran podřídili své hlasování volebnímu programu, který si zvolili voliči, tak ho podřizují programu koalice, aby byli pohlaváři či jiné zákulisní osoby u koryta, což je naprosto nehorázný zločin páchaný na voličích, jenže (s prominutím) těm tupým stádům to nevadí a pořád volí ty stejné strany (resp.lidi)..

Morálka je hezká věc, ale vzhledem k sociálnímu postavení většiny lidí ve společnosti, jsou myslím snad všichni lidé v kapitalisticky nastaveném systému moc velcí egoisté, než aby to dělali poctivě.. Je to ale také samozřejmě o výchově od rodičů a následně (ne)rozvinutém charakteru..

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/