Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

luk.p

19. 2. 2011 22:22
Velká pravda

Spusta věcí v ČR mě štve, proto číst článek jako tento je vysloveně kratochvilná činnost. Jsou rád, že s takovými názory šel s kůží na trh někdo takového postavení. Osobně si také myslím, že jedním z největších problému současné politiky je "pseudohumanismus". Snad by se toto slovo mělo stát legitimním termínem.

0 0
možnosti
DL

d. Lilly

19. 2. 2011 19:43
Nechce se mi věřit,

že člověk vašeho formátu klesl k tak populistickým blábolům. Rv

Máte to vůbec zapotřebí? Psal jste to skutečně VY?

0 0
možnosti
.C

..hovoří CML..

19. 2. 2011 19:59
Re: Nechce se mi věřit,

..prosim vás,zkuste si tu otázku položit tak,jak má skutečně znít a sice: Má Okamura vůbec zapotřebí klesat k populismu?A především,CO tím,kristovanoho,sleduje????Prosím,učiňte mě moudřejším a sdělte mi tedy, vo co mu hergot vlastně šlo8-o

0 0
možnosti
PP

Rafaelou

19. 2. 2011 18:32
Tomi Okamura ....

Pan Okamura udělal jednoduchou věc.Shrnul a popsal problém naší společnosti. Pravdivě a otevřeně tak jak by to měl dělat každý, politiky s toho nevyjímaje.Naprosto s ním souhlasím.Dávám karmu a dávám R^

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

20. 2. 2011 18:49
Re: Tomi Okamura ....

Já taky R^

0 0
možnosti
N

nabuk

19. 2. 2011 18:27
Ano,

samozřejmě buďme politicky nekorektní, vřele souhlasím. Politická korektnost je jen jiné jméno pro lhaní. Výborně napsáno, pane Okamuro, prostě normální, pravdivej článek, se vším souhlasím a děkuju. R^

0 0
možnosti
.C

..hovoří CML..

19. 2. 2011 17:33
Karma až do Kjóto, a klobouk dolů i s kalhotama!!!

Ne krze obsah, je jen smutným shrnutím reality, kterou vnímáme podobně, ne-li stejně. Co je však  pro mě ale do jisté míry"šoking", je jméno autora. Od Japonce-našince, který se dosud v médiích šikovně vyhýbal konfliktním tématům, staraje se jen o svůj byznys a ACK, bych takovej radikální"výpad", pěkně bez kudrlinek, opravdu nečekal.O to víc to potěší! Okamuru jako člověka bez výhrad respektuju. Vypracoval se z bezejmenného průvodce na úspěšného byznysmena a vydobyl si jisté postavení a uznání veřejnosti, které může tiše závidět nejeden zdejší podnikatel, byznysmen či manager, o pánech ve Strakovce nemluvě. Nenapadá mě jiný důvod proč tenhle článek vznikl, než ten, že ho situace kolem Romů jednoduše prudila už toliko,že to měl potřebu ventilovat veřejně. A reakce těch,kteří se pod tou smrští nezvratných argumentů hroutí?Kvičí: "Ta drzost!Nějaký gaidžin nám tu bude mudrovat o romském problému!Rasista,trapný populista a mediální loudil to je!Tak,to jsme mu to nandali!"

..Tomio,díky..

0 0
možnosti
VC

akme

19. 2. 2011 16:40
Tomio

skláním se, máš pravdu a jsem potěšen nad tvým nadhledem nad společností a Tvým pohledem na skutečný stav Češství. Zdraví Vasil z Nedělišť.

0 0
možnosti
K

kuzkin

19. 2. 2011 14:19
karma jednoznačně

R^R^Vynikající článek pane Okamuro. Je neuvěřitelné, že se dnes jednoznačný a pravdivý názor pokládá za extrémismus. Jděte do politiky a provětrejte zahnívající chlív. A, že ten český a evropský chlív je hodně zapáchající.

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

19. 2. 2011 11:02
Tak to jste me zklamal pane Okamuro...

puvodne jsem Vas vnimala inteligentniho cloveka... Ale Vy jste jen velmi hloupy a trapny populista... Rv

0 0
možnosti
P

Pavel.Knapek

19. 2. 2011 11:24
Re: Tak to jste me zklamal pane Okamuro...

Trapný. Diskusní příspěvek bez zdůvodnění je hloupý a trapný Andreo.8-o

0 0
možnosti
JSV

Joye se vrátil

19. 2. 2011 8:03
Pro Drahomíra Radka Horvatha

židé se přece také běžně rodili v různých státech světa a měli pasy a občanské průkazy země, kde se narodili. To jim ale nebránilo v tom založit si svůj vlastní stát a pak se tam přestěhovat. A že si teda vybrali kus země - ze dvou třetin holou poušť, ze které vybudovali prosperující stát.... prostě ten svůj stát chtěli, tak si ho vybudovali, pravda za mezinárodní podpory. Samozřejmě, že vás nikdo z ČR vyhazovat nemůže, jste tady občani, máte přece občanku a občanská práva a zákony na své straně. Ale založit svůj stát, vrátit se ke kořenům, dát svému národu konečně suverenitu, vizi a hlavně budoucnost a přesvědčit všechny, že skutečně nejste takoví, jak o vás lidé na celém světě smýšlejí, to by přece vaše etnikum uvítalo, ne? Asi ne, co Drahomíre? protože jednak v Indii a v Pakistánu se nedávají dávky, druhak žádný parazit nikdy dobrovolně neopustí svého hostitele a za třetí by to prostě bylo moc práce.

0 0
možnosti
DRH(

Drahomir Radek Horvath (D.H.R)

19. 2. 2011 9:14
Re: Pro Drahomíra Radka Horvatha

Vy by jste tak rád, kdyby se romský problem vystěhoval za hranice, že?

Židé byli římany vyhnáni a celoudobu se mínili vrátit. Romové se nemíní nikam vracet, ani nic zakládat...odešli dobrovolně tak jako vy Slované ntehdá. Srovnání neobstojí. Je to stejné, jako bych já vyháněl Slovany do ruských stepí odkud sem tehdá připutovali.....8-o

0 0
možnosti
MF

falm

19. 2. 2011 3:26
Zplodit dite je jedna vec

a vychovat je v radneho clena spolecnosti v plnohodnotnem svazku je vec druha. VY, jako rozvedeny, byste to mel vedet, ze? ;-)

Na druhou stranu poradlepsi dva tatove nebo dve mamy nez decak,. A VYmate taky svoje zkusenosti z decaku.

Nebo nejste schopen se vymanit z celospolecensky sablonovitych predstav ci predsudku a jit nad sirsi ramec chapani problematiky?

0 0
možnosti
A

Arkanus

19. 2. 2011 11:22
Re: Zplodit dite je jedna vec

Pokud se budete vymaňovat z společenských představ, zbydou vám ty biologické...a ty jsou zkrátka takové, že homosexuální pár děti nezplodí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/