Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tyraelid

18. 2. 2011 11:33
Tomio, za tenhle clanek vam smazou ucet.

Nebo opakovane odectou 100 dukatu. Bohuzel porusujete pravidla pro psani blogu i diskuzi. Jinak super clanek.

0 0
možnosti
V

vhelsing

18. 2. 2011 12:55
Re: Tomio, za tenhle clanek vam smazou ucet.

V tom pripade by to meli dostat i vsichni co sem napsali prispevek a kdo dal karmu :))))

0 0
možnosti
V

vhelsing

18. 2. 2011 11:02
Po dlouhy dobe konecne...

inteligentni clanek :)

Naprosty souhlas.

Jen bych podoktnul, co se tyce problematiky Romu. Stat a urady se boji neco podniknout aby vse bylo v principu rovnopravnosti. A oni to moc dobre vi a proto si dovoluji jeste vic a vic. A co ma pak delat obycejny clovek,ktery stoji pred problemem a dovolava se prava,protoze nekdo z teto minority mu privodil skodu? Kdyz vidi,ze se vse ututla jen aby se nerozjela debata jak v mediich tak i mezinarodni sfere na tema rasismus u nas. Vetsina tech zahranicnich statniku, kteri komentovali situaci u nas by si meli napred uklidit pred vlastnim prahem....zejmena USA,ktere se ozyvalo nejvic a samo ma nejvetsi problemy s ghety, diskriminaci, organizovanym zlocinem vytvoreny minoritama...

Jak muzeme pomoct,aby se nase urady prestaly bat?

A k vasemu pojeti rodiny...Mate pravdu...role matky a otce se nedaji nahradit. Paradoxne dost homosexualnich paru s detmi maji mnohem lepsi pristup k diteti nez heterosexualni..znam takovych rodin dost..ale jinak souhlasim.

0 0
možnosti
S

seer

18. 2. 2011 10:21
homosexuální partneři

Pokud panu Okamurovi nestálo vlastní dítě za to, aby udržel manželství a synovi přítomnost obou rodičů, jeho argument o homosexuálních rodičích padá na neurodnou půdu. Je to otázka priorit, takže selhal a nepřísluší mu kritika jiných manželství,  včetně homosexuálních.

Celý příspěvek je populistický,   rasistický a neinteligentně napsaný. Romové se tu narodili, nemají kam jít, nemají svoji zemi. Toto je jejich země a jakým způsebem se asimilují, záleží na nás všech. Tedy méně dělnických stran, zato více příležitostí pro právě tyto spoluobčany. 

0 0
možnosti
V

vhelsing

18. 2. 2011 11:07
Re: homosexuální partneři

Romove jako narod se pristehovali..stejne jako Slovane prisli do teto zeme.. :-)

Ale ano ted je to jejich domov...

Bohuzel prilezitosti pro tyto obcany z nich prave udelali to co jsou ted.

Byl to odjakziva kocovny narod, nasilne presunut do mest,aby se zaclenil mezi ostatni...

Tady jde bohuzel o mentalite tohoto naroda...My jsme z nich zacali delat prave neco specialniho....a prave zpusob co vy pisete "vice prilezitosti" je to co je problem.

0 0
možnosti
RP

reinkarnace P.T.

18. 2. 2011 10:11
Palec nahoru

Jako jeden z mála si uvědomujete širší souvislosti a dokážete je stručně a jasně popsat širokému davu, za to tleskám. Jen mne napadá otázka, kterou jste nezodpověděl: Co my můžeme udělat pro to, aby tato "politická korektnost" vymizela? Tohle si musí uvědomit politici sami. Bohužel, s Čunkem i Řápkovou zametli (nehodnotím jejich morální kvality, ale dokázali říci nahlas to, co si všichni myslíme a víme, ale bojíme se kvůli řvoucí menšině s tím nějak operovat).

0 0
možnosti
A

Achyleos

18. 2. 2011 6:04
Souhlasim

R^ Pekne napsane ... Jen tak pro priklad lesbicka, bisexualka a heterosexual dava ulnou rodinu?

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

18. 2. 2011 9:31
Re: Souhlasim

Je tam táta a máma? Tak to asi bude úplná rodina... s bonusem. A vůbec, proč ne dvě bisexuálky?

0 0
možnosti
S

Standa.Trn

17. 2. 2011 23:00
Pane Okamuro, kandidujte na post prezidenta České republiky

Pokud budou přímé volby, máte šanci. Já osobně bych Vás volil.R^[>-]V

0 0
možnosti

Clara Shot

17. 2. 2011 22:42
Netřeba něco dodávat..

R^

0 0
možnosti
G

Guitarman

17. 2. 2011 22:14
Řiťolezecký národ reprezentují řiťolezci

Vážím si příspěvku pana Okamury. Pojmenoval jeden ze znaků, kterým je náš národ charakteristický - řiťolezectví. Proč podporujeme a financujeme v nesmyslně přehnané míře Romy?  Proč si nebyla ČR nikdy schopná nic vyjednat v mezinárodní politice? Protože bychom si to rozházeli s našimi partnery. Opět řiťolezectví. Proč nevyužije ČR svého unikátního postavení ve střední Evropě k vyjednání obchodních výhod pro ČR? Opět strach a řiťolezectví. Proč si Polsko vyjednalo za rakety od USA plnění v řádu miliard a my jsme řekli - jen si sem radar dejte, my za to nic nechceme (pozn. - zde musím dodat, že s radarem souhlasím - je dobrý pro ČR, ale přeci jen by naší pokladně nabízející se stovky miliard docela pomohly). A proč o těchto problémech NENAPÍŠE JEDINÝ NOVINÁŘ? PROTOŽE JSME NÁROD ŘIŤOLEZCŮ A NOVINÁŘI REPREZENTUJÍ BĚŽNÉ LIDI. Mluvil jsem o tom s jedním novinářem velkého ekonomického periodika a řekl mi: "My jsme malý stát, takže není potenciál na vyjednávání" Strach a řiťolezectví.

0 0
možnosti
MD

Matesa_md

18. 2. 2011 10:28
Re: Řiťolezecký národ reprezentují řiťolezci

Naprosto trefné R^Líp bych to nenapsala

0 0
možnosti
PK

ror

17. 2. 2011 21:44
Kdo vytváří prostor extremismu?

Pravě zavírání očí před skutečností, zastávání se Romů (dnes jsme na tom tak, že když chce soudce odsoudit Roma za krádež, začne tento křičet, že je to rasismus), zákaz evidování etnické příslušnosti u pachatelů trestných činů, umlčování takových názorů jako má pan Okamura, trestní stíhání starosty Loudy (Nový Bydžov), aktivity takových fanatických "obránců lidských práv" jako je paní Šabatová, to všechno vytváří volný prostor pro aktivity DSSS a SKUTEČNÝCH rasistů a extremistů - to jim umožňuje vystupovat jako "ochránci" majority a získávat sympatie většiny občanů, kterým nepřizpůsobiví znepříjemňují život. Kdyby stát dokázal skutečně razantně a nekompromisně zasáhnout proti nepřizpůsobivým (a opakuji, to nejsou jen Romové), tím by sebral vítr z plachet DSSS apod. To by byl nejúčinnější způsob likvidace extremismu!!!

0 0
možnosti
TM

Táta medvěd

17. 2. 2011 20:06
Díky, že jste byl politicky nekorektní!

Určitě váš článek doporučím, nemá chybu! R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/