Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

novitajteda

17. 2. 2011 11:49
prestanme lhat,

bavme se tech, kteri nam lzou a lhat nas nuti..

Je-li to nase eurohujerska ritolezecka vlada, zbavme se ji a usetrime si nejenom hodne penez, ale predevsim hodne vaznych problemu v budoucnosti

0 0
možnosti
PK

ror

17. 2. 2011 11:41
Díky, pane Okamuro

jak Váš blog Stávka (10.12.2010), tak tento jsou perfektně formulované - tesat zlatým písmem. Proč zavíráme oči před pravdou - proč se nesmí u pachatelů trestných činů (i přestupků) evidovat etnická příslušnost? Nechceme poznat realitu? Mohou být fakta rasisitická? Přece čím více informací máme, tím fundovaněji můžeme rozhodovat. Je to jako za komunistů - co se idelologicky nehodí do krámu, o tom se nesmí psát, to se nesmí zkoumat - ze strachu, že by to mohlo být "politicky nekorektní". Nic se nezměnilo, jen se převrátila znaménka!

0 0
možnosti
SS

stirlingx

17. 2. 2011 11:21
Tleskám!

Výborný článek, pan Okamura u mě obrovsky stoupl, naprosto korektní a neurážlivé pojednání, výborně R^

0 0
možnosti
4RE

4 reinkarnace exorcisty

17. 2. 2011 11:10
Kam vede politická korektnost.

Začátkem 60 let byl největší problém státního školství v USA hlasitá mluva na chodbě. Pak nějaký genius vymyslel, že černoši nají právo na vzdělání, tzn. i blbé nevzdělatelné hovado má právo né studovat, ale vystudovat . K čemu to vedlo, bílí majetní se segregovali do soukromých škol a ve státním školství to není o vzdělání, ale o přežití , tedy nebýt ve šlole zastřelen, pobodán či zdrogován vnukem toho individua v 60 letech. Úplně stejný trend jsme nastoupili u nás ,  jen ta individua jsou ještě o řád horší materiál.

0 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

17. 2. 2011 11:06
Děti homosexuálům? Říkám ANO

Pane Okamuro, Váš styl myšlení se mi tak líbí, že mě vedl k přihlášení se na blog.

Zaujal mne Váš názor na homosexuály a jejich touhu po výchově dětí. Ač jsem nyní OSVČ - píšící ilustrátorka, pracovala jsem také roky v sociálních sférách a důvěrně znám i děti, ke kterým se rodiče nehlásí, takže: V podstatě souhlasím s Vámi, ale přijde mi, že opomíjíte důležitý fakt: homosexuálové totiž nechtějí vzít dítě z rodiny, ale z ústavu. Vyjádřím-li to po Vašem: dvě ruce sice mít nebudou, ale jedna je stále lepší, než žádná.

  Domnívám se, že pokud chce občan adoptovat dítě a prokáže  svoji vhodnost, je jedno s kým spí. Dětí bez rodinného zázemí je stále nadbytek a z nedostatku lásky se jejich duše většinou nenávratně křiví. Věřím, že individuální péče homosexuála dá dítěti nesrovnatelně víc, než péče sebelepších zaměstnankyň, jež mají na starost velkou skupinu dětí. Nejen kvůli faktu, že největší pozornost strhávají ve skupině duchem prostí lumpíci a doplácejí na ně děti slušné a citlivé.

0 0
možnosti
PP

fidel

17. 2. 2011 12:35
Re: Děti homosexuálům? Říkám ANO

VR^

0 0
možnosti
N

novitajteda

17. 2. 2011 11:02
Buďme politicky nekorektní !

Preklad: Prestanme konecne lhat!

0 0
možnosti
N

novitajteda

17. 2. 2011 10:56
spojovat tento blog s DSSS muze jenom primititv

a spojovat blogera jakkoli s DSSS uz chce skutecne velmi pokrocily stupen degenerace..

0 0
možnosti
ŠOL

Šéf obyčejných lidí

17. 2. 2011 10:38
Pan Okamura u mne hodně klesl

zkuste si někdy zajít na meeting DSSS.Jestli tihle hoši říkají nahlas nějakou pravdu, tak je pravda i to že jste blbec.

0 0
možnosti
N

novitajteda

17. 2. 2011 10:56
Re: Pan Okamura u mne hodně klesl

hochu, ty jsi zraly na doktora..

0 0
možnosti
JM

honzin.cz

17. 2. 2011 10:19
pane Okamuro

opravdu nevíte, co je špatného DS a DSSS, atd? třeba to že používají program prakticky totožný s NSDAP.  svézt se na vlně populárního anticikanismu a vyslechnout si zasloužené ovace je určitě prima a povedlo se vám to, ale podpora DS a podobně je v TÉTO ZEMI zločin! ať už se toho dopouštíte záměrně, nebo jako ve vašem případě kvůli absenci historického a kulturního povědomí. cikáni jsou bezesporu přítěž, ale náckové jsou přímé ohrožení našeho státu, pane Okamuro, politika a historie jsou trochu složitější než dovážení wasabi.

http://janmatuska.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=120779&bk=10545

0 0
možnosti

Pro patria V.

17. 2. 2011 10:33
Re: pane Okamuro

Vy jste četl program NSDAP a porovnal ho s programem DS (DSSS) ? Fakticky by mně to zajímalo.

0 0
možnosti
FH

Brůžek

17. 2. 2011 10:14
Představa, že by si Romové byli schopni spravovat

sami vlastní stát, není nic jiného, než sci-fi. A to proto, že (na rozdíl od židů), nejsou národem knihy a od starověku  n e m a j í  žádné ambice. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/