Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

panlesa

4. 3. 2011 18:42
pechanec a zbytek

Pane Okamuro, s tím Pechancem jste trefil zcela přesně a do černého. Bohužel ten případ dopadl tak nešťstně a paní veseckou, policii a soud uplně hladce a to právě z důvodu, který Vy popisujete ,tedy to, že toho kluka semlela zcela od začátku media, aniž by se někdo ptal kdo skutečně je vinékem. On pocházel ze sociálně slabé rodiny, jeho přátelé - skineheadi, krom velké "huby" nezmohli nic jiného než toto a proto dle mého soudu nevinný člověk sedí a vrah běhá po ulici dál. Nicméně věřejná poptávka byla nasycena, policie si vyřešila problém - ano Pechanec byl problém a za mřížemi už problém nebude. Pravda nikoho nezajímala....škoda 17.5 let. Navíc osobně mě to zaujalo natolik, že jsme mu začal posílat peníze a reakce ze strany policie je taková, že bych to dělat neměl, jinak mě obviní z podpory a schvalování trestné činu. tedy asi jsme dělal nekorektní věci...

Nic držte se, vybrečel jsem se a přeji Vám uspěch a držte směr, máte prakticky pravdu...

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

5. 3. 2011 2:12
Re: pechanec a zbytek

nejvetsi svanda je, kdyz se nekdo odvolava na nase zkorumpovane a hlavne zpolitizovane soudy a jejich rozsudky, ktere jsou vysmechem pravnimu statu..

Spravedlnosti se clovek docka drive v Somalsku nez u nas

0 0
možnosti
MB

MacX

4. 3. 2011 16:13
Okamura, ostuda blogerů

"Mimochodem, přestože absolvoval několik vysokých škol, tak za své

otevřené protikomunistické postoje pracoval v teplárně za trest jako

buldozerista."

Pane Okamuro, kdybyste věnoval pár chvil místo psaní naivních říkánek studiu životopisu pana Bátory, tak budete vědět, že pan Bátora nepracoval jako buldozerista jakožto absolvent 4 vysokých škol, ale ještě před nimi. Také jako středoškolák pracoval v podniku zahraničního exportu Škodaexport jako referent, což je zaměstnání o kterém dnes může snít i mnoho vysokoškoláků...Takže, nedělejme z pana Bátory chudinku, protože jím nebyl. Ještě za bolševika byl po absolvování VŠ ředitelem závodu Tepláren Praha. Co k tomu dodat.

No, a podobně informovaná je většina vašeho textu.

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

4. 3. 2011 15:35
jeste pohled na "rasovou vrazdu" :

Vzdyt je to absurdni!

Kdyz nekdo zabije cloveka, je to vrazda.Kdyz nekdo zabije cikana, je to rasova vrazda.

Uz toto deleni je prece rasismus!

Clovek je porad clovek a cena zivota je stejna, bez ohledu na rasu ci etnikum zavrazdeneho.Tomu musi odpovidat stejny trest.

Dat za vrazdu cikana vetsi palku nez za vrazdu bileho je jednoduse rasismus.

0 0
možnosti
JM

Tetanovka

4. 3. 2011 14:47
není to tak strašné

milý pane Okamuro, mám vás i vaše názory rád, ale tentokrát musím polemizovat: nedělal bych z případu pana bátory takovou aféru. Nic tak strašného se mu neděje, jen za svou chybu (kandidoval za extremistickou stranu) by se asi neměl stát prvním náměstkem ministra. Žádnou velkou štvanici nepozoruji, a nebýt toho, že se do toho hloupě a neadekvátně situaci zamíchal pan prezident, nic by se nedělo.

0 0
možnosti
MV

Old Nord

4. 3. 2011 14:28
Pravé mená vecí

T. Okamura nazýva veci pravými menami. Vyjadrená myšlienka možno znie nediplomaticky, no je priamočiara. Neskrýva ďalšie interpretácie. To sa v našich krajoch príliš nenosí.

Naši politici najradšej používajú jazyk niekdajších politrukov - ten je lahodný a hlavne... falošný.

0 0
možnosti
PJ

šmejd2

4. 3. 2011 14:18
Držím palce pane Okamuro

Vzhledem k tomu, že vaší přrozenou inteligencí převyšujete 99,99% členů tohoto národa a že na první pohled je zřejmé, že nepatříte k většinovému etniku, tak se dočkáte převážně jenom zášti a nepochopení. Vydržte!!!

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

4. 3. 2011 14:17
Vazeny pane Okamuro

Nenechte se zlomit! Nenechte se umlcet tou novodobou multikulti soc-fasistickou verbezi, ktera nici a pozira zapadni kulturu! Nepodlehnete diktatu silene neomarxisticke ideologie!

Drzim Vam palce a dekuji za vsechny slusne lidi.

0 0
možnosti
JV

kulala

4. 3. 2011 13:28
pane Okamuro

Držím vám palce VTo co předvádí současní jako bojovníci za demokracii to jsou

bohužel pozůstatky kulturního bohatství komunismu pod heslem : KDO NEJDE

S NÁMI  ;-€JDE PROTI NÁM !! Toto jedna generace neodstraní.[>-]R^

0 0
možnosti
MN

2Mac7

4. 3. 2011 13:31
Re: pane Okamuro

to ale nejsou bojovníci za demokracii, naopak po ní šlapou

0 0
možnosti
LN

_lu

4. 3. 2011 12:57
...

tohle je klasická ukázka demagogie, kdy autor článku nakonec popře veřejně známou věc, totiž že Národní strana je strana extrémistická, ultrapravicová. Zatímco v ČR x lidí proti této straně bojuje, najdou se tací, kteří za ní kandidují, či jí obhajují slovy: SOUDY NA NĚ NEMOHLI, NEJSOU TO RASISTI, NIKDO JE NESLYŠEL HAJLOVAT, NIC SE NESTALO. Co je to za lidi? Možná se jich bojí, možná s nimi souhlasí, anebo obojí...

0 0
možnosti
MN

2Mac7

4. 3. 2011 13:34
Re: ...

věřejně známá věc ;-D

0 0
možnosti
MM

svatáDala

4. 3. 2011 12:56
Pachuť neorasismu

To, že se na NS dnes dívá jako na něco "strašného" a "protistátního" můžeme poděkovat p. Pecinovi a médiím, kteří z toho udělali "hon na čarodějnice". Tady nejde o to jak psaly média, že NS je problematická, protože se cílevědomě snažila poštvat jedny občany proti druhým... Každý občan v tomto státě ví pravdu. To, že nahlas poukazovali na to, že menšina žije na úkor většiny a jejich kriminální činnost a vlastně tímto "zaskočila" úlohu státu, který v této oblasti již mnoho let tápe a jen vynakládá zbytečně mld. náklady na včlenění cikánské komunity do společenského života. Pokud však oni sami nezačnou u sebe, je to jak házení hrachu na zeď.

Pana Bátoru média postavili do řady vedle ostatních, co s touto nepřizpůsobivou menšinou nesouhlasí a tím pádem jsou rasisti.

Politici nikdy vedle nich nebydleli či nebyli s nimi v jakémkoliv kontaktu. Vše rozhodují od stolu. Na co máme Ministerstvo pro cikány, které stejně nic nedělá? Jak to, že takové problémy nejsou s ostatními menšinami?...

0 0
možnosti
MM

svatáDala

4. 3. 2011 13:14
Re: Pachuť neorasismu

Pan Batory si může sympatizovat s názory kohokoliv. Má na to svobodné právo. Proč jej hned nazývat rasistou? Jsou lidé rasisty jen proto, že nemají rádi cikány? Je to z jiného důvodu než barvy pleti!

To, že kandidoval za NS je osobní věc. Proč se nezvedla taková nevole politiků, když na prezidentský post kandidovala Bobošíková za Komunisty? Takoví to lidé jsou nebezpečnější než ti, co se drží svého názoru. Bobošíková mění své strany a tím i názory jako svoje boty. Hlavně ať má z toho finanční užitek!

Přestože jsem nikdy nevolila, má NS moje sympatie, až na některé názory. Cožpak je to trestné?

Jsem velmi ráda, že se díváte na svět rozumným pohledem, a ne jako naši politici a média, skrz černé brýle. Pak snadno něco přehlédnou!

Pan Batory je vzdělanější člověk než někteří politici "ne"sedící v lacivích a placeni z daní. Má to být vláda odborníků, tak ať tam jsou!!! Politikům nevadí komunisti prolezlí politickým spektrem, kteří mají na svědomí více zla jak Němci za II. světové války??!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/