Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Kurri22

3. 3. 2011 19:31
Re: Vítejte mezi extrémisty

Je to hnus. MF Dnes už je bulvárem nějaký ten pátek, teď i Lidovky. Tak mi někdo poraďte, co mám teda číst?

Snad ještě HN.

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 3. 2011 21:03
Re: video s "extrémistou"

Shlédnul jsem. Blábola

      :o))

0 0
možnosti
HP

DollyBastard

3. 3. 2011 11:41
Uz ty vase clanky chapu!

Tomio Okamura - blogerska superstar dnesnich dni! Clanky neklesnou pod 40 karmy, ctenost se pocita na tisice. Pro to vsechno? Pan Okamura urcite bez problemu najde uplatneni a uznani nekde jinde. Proc by ztracel cas psanim nejakych politickych plku? Chysta se snad stat se i politickou superstar? Byt onim rytirem politicke nekoreknosti, jez si lid tak zada!

Nazory jsou dost podobne tem, ktere ma pan Klaus. Tak co takovyto scenar? Parlament se konecne dohodne na zakone o prijme volbe prezidenta(coz se nedari uz 10 let!), Klaus vstoupi do kolbiste a Tomio Okamura jako jeden z pesaku bude sypat jeden populisticky blabol za druhym. Hlavne to o te politicke koreknostni, tu maji lidi radi! Ano, vse je v rukach zlych politickych korektniku! Staci lusknout prsty a media zacnou stvanici. O kandidatovy strany soudem uznane jako extremisticke napisi, ze je extremista...ach, kez by jen byly vice korektni!

0 0
možnosti
HP

DollyBastard

3. 3. 2011 11:50
Re: Uz ty vase clanky chapu!

ha! ja, palice derava, spletl jsem si NS s DS. Kdyz ony jsou vsechny ty "vlastenecke" strany tak podobne!

0 0
možnosti
JD

harkonnen

3. 3. 2011 10:57
Ono by došlo na všechny

Pane Okamuro, kdyby se pan Bátora a jemu podobní dostali k moci, pak by došlo postupně na všechny, Romy počínaje, pak by šli na řadu Vietnamci a nakonec by to skončilo všemi etnicky odlišnými lidmi nehledě na to že polovina jejich rodiny je z Moravy :-(

0 0
možnosti
F

firaga

4. 3. 2011 10:04
Re: Ono by došlo na všechny

bububu neonacismus. Strašení stáda koukám stále funguje.

0 0
možnosti
T

trav

3. 3. 2011 10:49
bard lidu

Pane Okamuro, podle počtu souhlasných příspěvků jste se s názorem na politickou korektnost trefil. Ta totiž tady "pije krev" většině lidí a ti si z ní dělají otloukánka, svedou na ni vše a berou ji jako nástroj útlaku politiků, Bruselu, "cizáků"... Příznačné také je, že z lidí, kteří ji nějak pohaní (tzv. odhalí pravdu), jsou děláni hrdinové, bardové lidu atp. A ještě k té "štvanici" na pana Bátoru - nemyslím, že by byla nějak výjimečná, prostě se média ozvala, že člověk s takovou minulostí nemá v dané pozici co dělat. Štvanici, hilsneriádu atp. z toho děláte vy, prezident Klaus a další. NS dlouhodobě pohrává na xenofobní a nacionalistickou strunu. To je prostě fakt. Ono sousloví "řešení cikánské otázky" je vševypovídající - jak to někdo může po zkušenostech 2.světové války vyslovit? Když to řeknu politicky nekorektně (až rasisticky), tak tady jste, pane Okamuro, jakožto potomek smíšeného manželství, spojencem svých hrobníků. Za předchozí větu se omlouvám, ale rozumíte mi, ne?

0 0
možnosti
P

punčoška

3. 3. 2011 13:03
Re: bard lidu

myslím, že vaše srovnávací argumentace je vadná. mně to připomíná situace a kauza Bátora normalizaci. tehdy s oficiální ideologií také většina nesouhlasila a hlavní média pořádala prolhané demagogické hony na ty kdo pracujícímu lidu brali klid na práci.

dnes je nám z Bruselu vnucována ideologie multikulturarismu, enviromentalismu atd a hlavní média lžou a překrucují a honí Klause, Bátoru, Hájka.... kteří zastávají jiné pozice než oficiální, které by měly být v demokracii naprosto legální.

0 0
možnosti
PZC

Pracant z Chánova

3. 3. 2011 9:52
Dávám

R^R^R^R^

0 0
možnosti
P

punčoška

3. 3. 2011 8:15
Výborný text

Díky V

0 0
možnosti
AF

Alma60

3. 3. 2011 0:30
Hon na čarodějnice

 Mi připomíná problém Bátory. Vím, že je to uměle vyvolaná provokace proti prezidentovi, který zřejmně nesouhlasil 23.2. s návrhem prezidenta EU HERMANEM VAN ROMPUYE abychom se podíleli na finanční pomoci zadluženým státům v EU. O tom jsme se nikde moc nedozvěděli. Po přečtení Bátoryho D.O.S.T.  jsem musela několikrát přiznat, že má pravdu. Nerozlišuji lidi podle jejich politické příslušnosti,ale podle jejich myšlení. Nevím jakou stranu preferuje pan Okamura. S jeho články souhlasím  a nezajímá mne jeho politická orientace.

0 0
možnosti
HK

Houpací kůň

2. 3. 2011 23:27
za trest jako buldozerista?

Tak to není tas tak špatný...

0 0
možnosti
SHX

sir Humprey XI.

2. 3. 2011 23:26
Píšete stále lépe. Na komunistu cojanato nedejte

:-)

0 0
možnosti
C

cojanato

3. 3. 2011 0:46
Jsi prolhany pomloüac, Humpreji !

Uz je to o tobe zname davno. :-(

Roznasis nepravdy, bonzujes na mazani prispevku v diskusi a byvalym komancum prikyvujes ty, ne ja.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/