Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Alein

1. 3. 2011 21:53
Vemi dobře napsaný článek

Dělám v jedné nejmenované "velmi úspěšné" firmě ve vývoji, na Váš blog mě dostal právě tento Váš článek, jelikož tam docela  koluje. Moc jsem Vás neznal, ale Vaše názory jsou v dnešní době hodně odvážné a pravdivé. Odvážné nikoliv však výjimečné. Dobře napsáno. R^

0 0
možnosti
JN

jirkasokolik

1. 3. 2011 21:51
Ten kdo jednou kandidoval za nácky, ...

... jako pan Bátora, to má u mne prohrané, i kdyby mu teď narostla andělská křídla ...:-(

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

3. 3. 2011 17:54
Re: Ten kdo jednou kandidoval za nácky, ...

Kefalím, a čo si predstavujetě pod slovom "nácek"?

0 0
možnosti
VH

vladys

1. 3. 2011 19:45
.......

Palec dolů, autor si mohl sehnat více informací: 1) média pouze informovala o politických postojích Bátory, to je jejich povinnost zvlášť v případě vysoké funkce ve státní správě 2) o tom, že náměstkem nebude rozhodl Nečas, ten by mohl být případně terčem kritiky a konkrétně vysvětlit proč Bátora ne 3) žádný lynč se nekonal, bylo premiérovo svrchované právo rozhodnout a mít k tomu relevantní informace 4) celé mi to připadá jako součást oné předvánoční "uzavřené a nezveřejněné dohody", prezident chtěl zvýšit svůj politický vliv jmenováním jemu názorově blízkých lidí, kteří se tak měli bez politického mandátu (bez přímého jmenování z koaličních stran) dostat do exekutivy 5) proto ta Klausova hysterická reakce, protože to neklaplo

0 0
možnosti
LC

Lucie Cinkova

1. 3. 2011 20:55
Re: .......

no k vasemu za prve, media podle mne mela informovat nejen o postojich pana Batory, ale i obecne, o koho se jedna. Z tech prvotnich clanku na tema: dobes ma za poradce extremistu, jsem coby clovek pana Batora neznajiciho, mela pocit, ze se mluvi o nejakem holohlavem pomatenci. Fakt, ze je to clovek s opravdu sirokym vzdelanim psali jen nektere noviny a az pozdeji. Z televizni debaty s hodne divnou pani Siklovou, pro mne vysel vcelku v pohode. I kdyz ano, ta kandidatura nebyl dobry napad.  Nicmene,  me nejvice vadi ten styl, se kterym jsou nekteri novinari schopni vybrane jedince verejnosti demonizovat. Tam, kde nekomu leta prochazi leccos, ma druhy kvuli soukromemu mailu ctrnactidenni medialni palbu. Vim, ze i media jsou bussines, vydavatelstvi musi majiteli prinaset penize, presto stale doufam a verim, ze i ceske noviny jsou schopny vyvazene informovat. Bohuzel, v posledni dobe je to jak na neci, jednosmernou, objednavku.

0 0
možnosti
AD

darny

1. 3. 2011 19:10
Děkuji za Vaší politickou nekorektnost

a odvahu nazývat věci pravým jménem.

PS: Také se přidám k: milanalois - Pokud bude pan Bátora kandidovat, rád jej podpořím.

0 0
možnosti
M

milanalois

1. 3. 2011 18:18
Souhlasím.

Doufám, že pan Bátora bude kandidovat na presidenta, abych ho mohl volit, jestli zavedou tu přímou volbu.

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

3. 3. 2011 18:02
Re: Souhlasím.

Já taky.

0 0
možnosti
PC

SKAtroSKA

1. 3. 2011 17:56
Většinou souhlasím, dneska ne.

Nečtu zbytek diskuze, jestli někoho opakuji, omlouvám se. Zloděj může mít 10 vysokých škol, a zůstane zlodějem, stejně tak Nácek se 4 vysokými zůstane náckem. Myšlenka inspirována ve staré sionistické idei? No ano, už se někteří v minulosti ne až tak dávné inspirovali, jmenovalo se to konečné řešení otázky ...chytřejší vědí o co jde...Rv A proč se neinspirovat v sionistické idei bydování vlastního státu a neposlat někam třeba pošťáky? Vždyť na českou poštu taky všichni nadáváme, nikdo ji nepoužívá, všichni tam kradou a podvádějí když nedávaj lístky do schránek a ještě k tomu budou otravovat se sčítáním? Nene, dneska jste mi radost neudělal a tečka.Rv

0 0
možnosti
JF

Jiří Froněk

1. 3. 2011 19:24
Re: Většinou souhlasím, dneska ne.

Zdá se mi, že píšete "Páté přes deváte." Jednoduše najeďte na wikipedii a mrkněte na význam slova sionismus atp. možná zjistíte, že spojování sionismu s konečným řešením je trochu mimo mísu. Pokud by jste nemyslel tedy genocidu, která probíhá v Palestině už od vzniku státu Izraele. V tom případě je toto spojení naprosto přesné a omlouvám se za příspěvek.

Dále mě doslova rozesmívá Vaše s prominutím netaktnost, že při útocích na lidi odlišných názorů používáte takové pojmenování jako je "Nácek" aniž by jste toho člověka vůbec znal nebo o něm něco věděl... Argumenty jsou jedna věc, ale primitivní pojmenování pro odlišné je věcí druhou.

PS: Nesrovnávejte pracující lidi z pošt (nejsem pošťák ;-) ) s tzv."Nepřizpůsobivými" lidmi, které patrně autor myslel. Nemluvě o tom, že pošťáci nejsou etnická skupina a jsou bez zvláštních odlišností od většinové společnosti.

Čabas :-)

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

1. 3. 2011 17:14
Karma pro T. Okamuru

 Dedukuje přesně, píše stručně a jasně.

0 0
možnosti
MK

mikonako

1. 3. 2011 15:05
Když romové tak všichni. 90% Čechů, má původ jinde.

Celkem chápu autora, jeho ponětí a smysl. Ono není tajemství, že Japonci taky fašizovali že? Proto pane Okamuro, co kdybyste nám šel příkladem a šel moralizovat do země svého původu? Samozřejmě dobrovolně. Na rozdíl od Romů, Vám nemusí přispívat nikdo, jednoduše se vrátíte, odkud jste vyšli. Nezapomeňte i své příbuzné. Šťastnou cestu..  !

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

1. 3. 2011 16:24
Re: Když romové tak všichni. 90% Čechů, má původ jinde.

Proč by se měl vracet? Je poloviční Čech,je tu doma.

Pracuje,dodržuje dané slovo,nekrade,nelže...proč ho chcete vyhánět?Že je jinej než my?

0 0
možnosti
S

sampis

1. 3. 2011 14:07
No, konečné řešení židovské otázky

mělo být vystěhováním na Managaskar. Tak nějak úplně se to nepovedlo a muselo se hledat náhradní řešení. A to ví i ti, kteří tuto myšlenku znovu oprašují. Vy to nevíte?

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

1. 3. 2011 16:31
Re: No, konečné řešení židovské otázky

Ehm.Sami Rómi by chtěli odtud pryč,jen neví,jak na to,když do Anglie,Finska a Kanady to nebylo to pravé rajské.Tak by se jim mělo pomoct,když k nám zabloudili a jsou tady nešťastní.Kde jinde by jim mělo být lépe,než doma,v Indii,Afghánistánu a Severním Pákistánu,kde mohou podle libosti kočovat a vybydlovat okolí.

0 0
možnosti
D

dolomiti

1. 3. 2011 12:46
Opravdu stačí registrace?

Mám takový nejasný pocit že NSDAP byla taky řádně zaregistrovanou stranou ;-D

0 0
možnosti

martinxz

1. 3. 2011 13:23
Re: Opravdu stačí registrace?

no a ? Pokud by náhodou NSDAP nebyla v rozporu s ústavou (jako že asi byla) tak i NSDAP má plné právo na své názory. Dnešní společnost dokáže sama rozlišit co je špatné a co dobré. Navíc předválečné období v německu je neopakovatelné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/