Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

tuana

30. 3. 2011 15:31
já už vím

jinestranky.cz

0 0
možnosti
PS

petr.stejskal@tiscali.cz

30. 3. 2011 15:13
Miliardy v trapu

Pane Tomio, vypnete mozek a vratte se do Japonska, tady je ceska republika, tady se na selsky rozum nehledi. Data se sbiraji a vyhodnocuji, realizatori projektu inkasuji a zadavatele dostavaji oficialni nebo neoficialni provize za zprostredkovani a nafukovani rozpoctu projektu ve prospech dodavatelu, tak to tu proste funguje.

Cele scitani je naprosta saskarna, protoze pri rozsahu a kvalite jinych prostredku evidence lze s velkou presnosti ziskat odbobne analyticke zavery, jake da to scitani. To si u pivka klidne povime oba, ale tem debilum, co tu vladnou, tem to nevysvetlite, ti se na svet koukaji pres sva bankovni konta s provizemi ze zakazek od jejich dodavatelu.

0 0
možnosti
Č

čtunoviny

30. 3. 2011 13:16
Děkuji Vám pane Okamuro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R^R^R^

0 0
možnosti
Č

čtunoviny

30. 3. 2011 13:21
Re: Děkuji Vám pane Okamuro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naši někteří ovčané jsou naprosto vedle,  jak ta jedle.

Celou dobu zde v diskusích urážejí každého,  kdo protestuje proti této zlodějině s krycím názvem:       " Sčítaní obyvatel  "

Jejich hlavičky nejsou schopné pochopit mnohem jednodušší věci , které se dějí v tomto Kocourkově[>-].

 

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

30. 3. 2011 11:29
Není to úplný seznam, pane Okamuro

Vážený pane Okamuro, ještě Vám tam schází nikoliv bezvýznamný kapřík, kterým je firma HP a kšeft v objemu 462 mil. Kč. Pak to dává kontrolní mezisoučet 1052,65 mil kč.

0 0
možnosti
RR

Rostratus

30. 3. 2011 11:26
Karma

Co to bude pane Okamuro za sílu, které se podaří jednou toto do očí bijící neustálé rozkrádání zastavit a všechny ty kriminálníky dohnat k odpovědnosti a náležitě odsoudit a potrestat ?? Dočkáme se toho?  To i ti pitomí komunisti měli za rozkrádání majetku v soc. vlastnictví ty nejpřísnější tresty....;-€

0 0
možnosti
P

přítel.agresivního.primitiva

30. 3. 2011 9:21
Nejsem si jist, jestli sem autor nahlíží,

ale včera mě docela pobavil, když jsem se náhodou přichomýtl k televizi, kde byl hostem Krampola v Nikdo není dokonalý. R^

0 0
možnosti
PP

fidel

30. 3. 2011 10:43
Re: Nejsem si jist, jestli sem autor nahlíží,

jj ...taky jsem se pobavil / a hlavne i poučil / o  zajímavostech a  rozdílech mezi národy .... fakt jste byl dobrý pane Oamuro ...díky [>-]R^

0 0
možnosti
HZ

h.babicka

30. 3. 2011 9:01
koukám jako blázen

Protože jsem byla v nemocnici, vyplňovala jsem to v "polokomatu" a vůbec o tom nepřemýšlela. Nic jsem proti tomu neměla. Díky za info, už ten rozpočet na konci Vašeho článku mi úplně stačí. Je to prostě jen další dojná kráva a pastička na nás, pracující blbce :.(

0 0
možnosti
JJ

jinfakt

30. 3. 2011 4:54
něco nebo někdo je tu navíc.

proč si platit za stejnou službu dva platy?čsu nebo matrika (nebo příslušná část veřejné správy) buď nedělá svoji práci nebo dělá zbytečnou,nepotřebnou a drahou.

praxe při posledním sčítání byla taková ,že formuláře lidí kteří je odmítli, vyplnil komisař na matrice.

zkrátka dobrej kšeft a obhajoba fleků, které jsou zřejmě jednou z děr v naší kase, drze podpořené hrozbou sankcí v případě neochoty podpory zbytečného mrhání společnými prostředky.drzost úředníků nepřekvapuje.překvapuje mě lhostejnost lidí k tomu že jim někdo očuchává jednu kapsu a z druhý tahá peníze. v zemi kde starost o druhé a jejich soukromí byla a bohužel je stále přednější než ochota hájit své právo je lehké býti vlkem.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

30. 3. 2011 9:45
Re: něco nebo někdo je tu navíc.

Mě něco říká, že se leccos vygraduje ještě pomocí těch pokut za nesprávné vyplnění. Představuju si to takhle: "Takže vy jste nám tady uvedl nesprávný údaj. Víte, že vám za to můžeme udělit pokutu až 10 000 Kč? Ale že jste to vy, tak jen 500,- a můžete jít." (Ovčan ochotně platí a prchá šťasten, že z toho tak hladce vyklouzl). Jsem zvědavý, kolik pokud zhruba v této výši se vybere, a jaká bude konečná částka.

0 0
možnosti
B

benghi

30. 3. 2011 0:43
Kdo s kým kde žije

Přiznám se, že toto mne znepokojuje čím dál tím víc. Nechci v žádném případě strašit, jen si dávám věci dohromady. Ve sčítacích formulářích je uvedeno kolik lidí v bytě/domě žije, zároveň je tam uvedena velikost toho bytu a zároveň i vybavenost (tj. jestli máte kupříkladu splachovací záchod). Tohle všechno JE NA JEDNOM PAPÍŘE, kterej navíc bude nascanovanej a bude ty data možno velmi snadno zpracovávat v momentě, kdy zase začne nějakej doveda strašit s nadměrama. To, co dřív museli na OPBH složitě zjišťovat mají teď kouzelně na jednom papíře a ještě k tomu zavedené v databázi. Mně by to v podstatě nenapadlo, kdybych neslyšel v nějakejch regionálních zprávách, že v rámci deregulace nájemného složitě vymýšlí KAM přestěhovat důchodce.

0 0
možnosti
GM

grey mouse

31. 3. 2011 11:41
Re: Kdo s kým kde žije

Můžete vysvětlit, proč dřív něco složitě zjišťovali na OPBH, když se také konala sčítání lidu?

A k těm regionálním zprávám  - ono  je něco odsouzeníhodného na tom, že se někdo pokouší pomoci důchodcům najít bydlení v rámci jejich finančních možností?

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

30. 3. 2011 0:25
tak jeste jednou:

1. Jedina vec, ktera je na scitani pochopitelna (kdyby scitani melo prakticky smysl) je prave zjisteni rodneho cisla, data narozeni a pohlavi, protoze pohlavi a datum narozeni u cizich statnich prislusniku neni smerodatny z rodneho cisla. Ovsem tohel ma smysl zjistovat pouze u cizincu, kteri nejdou evidovani na celnim urade.

2. Jedina vec, ktera by byla obhajujicim argumentem na podporu scitani by byla ta, ze by scitani zjistilo data o nelegalech, kteri nejsou evidovani na celnich uradech, nejsou evidovani na soc. pojistovne a na uradu prace. To je ovsem pouze teoreticka sance, protoze je nesmysl si doufat, ze nelegal se necha scitat.

3. Takze kdyz nemuzeme scitat nelegaly, tak scitani jinak postrada smysl naprosto, protoze vsichni ostatni evidovani jsou a vytahnout je z databazi jiz existujich je otazka 1 dne pro prumerne zkuseneho databazoveho specialistu. Upresnim: 1 den prace primo nad databazi a 3 mesice obehovani uredniku kteri mu k tem databazim daji pristup na ten jeden den.

0 0
možnosti
S

seabow

30. 3. 2011 1:01
Re: tak jeste jednou:

;-D

Tak z databaze celniho uradu bys cizince nedoloval den, ale do skonani veku... a pokud to je ukazka tveho prehledu, tak z tech ostatnich databazi taky...

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/