Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mira7788

18. 4. 2011 14:22
jo ale kde vzit

ty moralne zdatny lidi a jeste aby jich bylo aspon 101? je jich vubec tolik v ceske politice?

0 0
možnosti
MK

sarumánek

18. 4. 2011 13:25
kýčovitá fráze

Tohle volání "vyměňme politiky" lidé milují. Ten iluzivní pocit, že mohu něco změnit, že nakonec opravdu zavládne lid, jeho vůle, dobro! Ve skutečnosti je to populistický blábol. Naše popmusic stojí za prd - co takhle vyměnit zpěváky? Doktoři jen natahují ruce a někdy nerozeznají chřipku od nachlazení - vyměníme je? Neochotní a líní úředníci - vyměnit! Úplatní nebo naopak tupě arogantní policisté - chci jiné! Všechny ty firmy, které odebírají za podezřelých okolností od zpřízněných jiných firem - vyměnit firmy! Abychom nakonec nedopadli jako v té pohádce, kde chlapík měnil a měnil, na začátku měl hroudu zlata a po všech výměnách jehlu, kterou ztratil cestou domů. Výměna politika za novou krev, neokoukanou tvář slibující hory doly, to je tady přece každou chvíli - co třeba Standa Gross, Kateřina Jacques nebo Radek John? Nějak si nevzpomenu na žádnou výměnu k lepšímu... :-)

0 0
možnosti
JV

flashback

18. 4. 2011 13:28
Re: kýčovitá fráze

S textem souhlas R^. Ale ten váš nick... o lidech, kteří se ztotožňují se zrádci si nemyslím nic dobrého Rv

0 0
možnosti
JH

jirha

18. 4. 2011 11:51
Smutné je že takovýhle článek je v čele karmy.

Pane Okamuro nevím jestli jste tak povrchní nebo si na povrchnost jen hrajete. Jste snad úspěšný podnikatel a přitom tady říkáte věci které se hodí do IV cenové hodinu před zavíračkou.

Pokud budou nové volby tak většina stran zkrachuje - protože strany nekrachují dopadne to tak že volební kanceláře budou hledat peníze ber kde ber a tedy zintenzivní se tlak na podvody.

Protože voliči jsou nevděční (a to je prostě fakt všude na světě) dostane se tam zase nějaká nová populistická strana a vládu bude sestavovat levice.

Uvědomme si že jsme 20-let od pádu totality spoustě tehdejších nomenklatur které stále mají velký jak společenský tak ekonomický vliv docházejí rezervy a tak budou ochotni sáhnout k čemukoliv.

Prostě a jednoduše tahle vláda není dobrá ale v současné době je to to nejlepší co můžeme mít co rozčeří spoustu stojaté špíny, co drží I-čko od vlivu. Proč to není lepší za to můžete vy podnikatelé kdybyste si nehráli ubohé hry před televizní obrazovkou ale zajímali se o to kdo nám

0 0
možnosti
JH

jirha

18. 4. 2011 11:54
Re: Smutné je že takovýhle článek je v čele karmy.

vládne tak by bylo možné že byste si ohlídali vládu.

Teď se dští na Bártu oheň a síra za to že řekl že chce mít nejsilnější společnost v ČR. No to je to na čem byste měli pracovat vy všichni úspěšní podnikatelé. On jediný to řekl na hlas.

On řekl že firmy prorůstají do státní správy a že to jde do politiky ohlídat aby to nebylo nad rámec slušnosti a korektnosti a vy jej teď očerňujete že to řekl aniž byste zatím doložili jediný případ kdy to on překročil.

Dělejte prosím totéž. Založte si svá loby (ale v rámci zákonných mantinelů) a plaťte si své politiky kteří nebudou váhat vytahovat špínu na světlo a bude to lepší.

Zatím i díky vám je to horší.

0 0
možnosti
PH

Petr Horák

18. 4. 2011 1:35
Defenestrace

Pane Okamura, teď jste na to kápnul. Chtělo by to další pražskou defenestraci. R^

0 0
možnosti
AK

adua

17. 4. 2011 21:17
výměna

Pane Okamura, děkuji za článek,dávám vám R^ Mluvíte mi z duše. Jedině výměnou politiků by se hnula naše ekonomická situace dopředu. Myslím na budoucnost našiclh dětí a na prosperitu naší země.

0 0
možnosti
JM

gourmett

17. 4. 2011 20:01
Chlapče vrať se do hrobu

protože si spadl asi z jiné planety. Protože tady tomu  moc nerozumíš tak ti řeknu tohle. 40 let jsme poslouchali že většina pracujících souhlasí s politikou KSČ. Dnes už 20 let posloucháme že v parlamentu jsou i slušní lidé a je potřeba je oslovit. Můj názor je, že do politiky na všech úrovních se hrnou většinou lidé, kteří chtějí zbohatnout a ti co tam šli z ideálu tak špatně dopadli. Viz p. Fischer. Já mám názor že by nám pomohlo celou tuhle zem oplotit 3 m vysokým plotem a zapálit jinak tady už nikdy nebude pořádek. G;-(

0 0
možnosti
C

cojanato

17. 4. 2011 21:45
Re: Chlapče vrať se do hrobu

Proc zrovna neco zapalovat, kdyz by stacilo vzit klacky do ruky a vypraskat je ?

Jenze cesky narod jsou poserkove, tak at se v tom vymachaji. Dobre jim tak. :-((

0 0
možnosti
LI

Lotus I.

17. 4. 2011 16:24
...

V česku není absolutně iniciativa tohle provést - většina jde volit "menší zlo", mnohokrát jsem před volbama slyšel "hlavně aby to nebyl Paroubek", případně řeči o ztracených hlasech pro malé strany.

Mnoho z vás nadává na stupidní nařízení z EU, ale většina zároveň volila strany, které setrvání v EU podporují - tak co sakra chcete? Článek karmujete, ale pak půjdete zase znovu volit ty stejné. Rv palec dolů typickému českému voliči, čest vyjímkám

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

17. 4. 2011 13:54
Jak komunisty volím už od Big Velvet, lezou mně

na nervy svou nečinností též. Takový bordel být v parlamentu za Gottwalda, tak Kléma si je podá v hodinovém projevu, že novinářům už by se na první stránky nic jiného nevešlo. Tohle není řádná levicová opozice a není divu. Samý doktor, právník, učitel, do jakékoliv strany se člověk koukne. Kdepak, ti se po školách facírovali pro svůj budoucí pohodlný život a ne se pořádně s pravičáky servat, až by z nich chlupy létaly.

0 0
možnosti
MB

mauhur

17. 4. 2011 14:07
Re: Jak komunisty volím už od Big Velvet, lezou mně

Kléma by si je podal, to je pravda. ale ne projevem, lágrama a provazem.

0 0
možnosti
JM

P.Georginek

17. 4. 2011 13:39
hmm, fajn clanek....ale

kdyz budou nove volby a dostane se k vladnuti CSSD a KSCM, tak i kdyz se to ted treba nezda, bude to jeste o mnoho horsi..... :-P A toto nelze dopustit ;-D

0 0
možnosti
P

petr.n_22

19. 4. 2011 22:27
Re: hmm, fajn clanek....ale

R^

0 0
možnosti
JH

Queribus

17. 4. 2011 13:07
Co dodat...

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/