Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Chrchel33

17. 4. 2011 12:28
Výborná analýza

bohužel je utopií, voliči by spíše k volbám nepřišli a ve větší míře by volili KSČM a ČSSD. O vládě prvně jmenovaných nemá cenu psát a u druhých by situace byla v nejlepším stejná jako je dnes.

0 0
možnosti
B

bimbo1

18. 4. 2011 13:22
Re: Výborná analýza

"ve větší míře by volili" no a!!!!!!!!  Je tu ještě demokracie, nebo už ne???Neříkám , že jsem sympatizant právě těchto dvou stran, ale nějakej chrchel mi nebude říkat koho volit. 

0 0
možnosti
J

JANAWOO

17. 4. 2011 10:28
Co slovo, to perla.

Se zájmem jsem přečetla, a musím dát za pravdu, co se týče Bárty.Přesně to mě napadlo, když do Bárty začali střílet.Hnedka mě napadlo, že právě jeho práce byla někomu hodně velkým trnem v oku.Vždyť on jediný z této vlády něco udělal, a to se neodpouští.!

0 0
možnosti
JH

jirha

18. 4. 2011 12:01
Re: Co slovo, to perla.

Teda to jsem fakt z toho článku nevyčetl a přitom právě tohle si myslím.

Tak nevím buď jsem článek nepochopil nebo vy tam vidíte to co byste ráda viděla a připustím že bych to v tom článku byl viděl já rád taky.

Kdyby pan Okamura neblogoval a nechodil hloupě do televize ale zapojil se do politiky bylo by to lepší.

0 0
možnosti
C

carolusI

17. 4. 2011 4:02
Zatím nejpřesnější

stručná analýza, kterou jsem četl. R^

0 0
možnosti
V

vlastik+++

17. 4. 2011 9:23
Re: Zatím nejpřesnější

Přesná analýza. Jenom na jednu věc pan Okamura zapomněl. Na nebezpečí velké koalice. Např v Praze nebo v Liberci když zlodějny byly víc než zřejmé a vypadalo to že se bude účtovat nastoupí tato " pojistka demokracie v Česku" a neděje se zase nic. Pochybuju že by si VV po té mediální masáži MF a ostatních deníků  v nových volbách výrazně polepšily a převálcovaly obě největší strany. Důsledek by byl jen na 3 roky VK na celostátní úrovni. Kmotři ODS i Nečas už netouží po ničem jiné než aby měli " klid na práci".

0 0
možnosti
B

burbeles

17. 4. 2011 1:38
vláda odborníků

Podepsal bych se pod každé slovo. Jen si myslím, že nové volby budou tento stát ještě více zadlužovat. Za posledních dvacet let nejméně škody a nejvíce práce odvedla vláda Fišera. Vládnout by měli odborníci a pak bude vláda fungovat, nebudou se hádat, minsterstva pojedou. Sestavení úřednické vlády stát nic nestojí a necháme je, do dalšího legitimního volebního období. :-)

0 0
možnosti
MM

svatáDala

17. 4. 2011 2:04
Re: vláda odborníků

S vládnutím úřednické vlády nesouhlasím!!!! Barták, Fischer, Pecina a další co se podíleli na různých "kšeftech" a ještě na poslední dny či hodiny někteří podepisovali

pochybné smlouvy za mnoho mil. Kč svým známým, to jim jako má projít? Měli tam být jen "chvíli", ale ta se nějak prodloužila a tak toho začali také zneužívat.

Jakápak vláda odborníků, když vymýšlí jednu hovadinu za druhou a více jen ztěžují lidem život? To nemluvě o ožebračování "dole" a pakování se tam "nahoře".

Silně pochybuji, že vůbec někdo politiky od 90. let potrestá za to co napáchali.

Pročpak se říká, že politika je samá špína a svinstvo?? Asi proto, že to je takový špinavý chlívek, ve kterém vesele "chrochtají" prasata u svých koryt a běda když je někdo přeruší;-) Časem ty prasata vyměníme za jiná a čistá, ale brzy se ušpiní a "chrochtají" si stejně jako předešlá. Takže.....?

0 0
možnosti
JJ

jollyjokes

16. 4. 2011 23:39
Čistí do politiky?

Čistí lidé se do politiky a na vyšíí pozice mohou dostat, ale nemohou pak zůstat čistými. To je jako chtít nasadit beránka do stáda vlků, aby je naučil beránčím mravům.

A pokud jde o Víta Bártu: On neprosazuje zájmy skupiny občanů nebo podnikatelů, ale svoje osobní zájmy. Navíc zanáší do politiky špiclování jako princip, což ve spojení s tím, že není svým osobnostním ustrojením demokrat, ale diktátor, vytváří nebezpečnou situaci, ne nepodobnou té ve 30. letech v Německu. Stačí si pročíst diskuzi pod některým z článků o VV. Všechny ovládly organizované bojůvky VV. Až vyjdou do ulic, co je bude odlišovat od SA?

0 0
možnosti
C

carolusI

17. 4. 2011 4:16
Re: Čistí do politiky?

Jinak doma všichni zdrávi ?

0 0
možnosti
P

pablo_arospede

16. 4. 2011 15:21
pokrytectví

Pane Tomio, tu kritiku ODS, TOP 09 atd. a zároveň hájení Víta Bárty bych od vás bral, pokud byste nepodporoval ODS v posledních komunálních volbách v Praze. :-/ Tohle mi od vás připadá jako pokrytectví, každý ví, že největší kmotři v ODS jsou právě v hl. městě a vy s nimi spolupracujete (přinejmenším na jejich programu pro kulturu určitě)... Rv

0 0
možnosti
G

Gašpo

16. 4. 2011 18:07
Re: pokrytectví

Nič v zlom, ale pokiaľ podnikáte na úrovni pána Okamury, tak sa kmotrom, ktorích chobotnica je prerastená celou štátnou správou nevyhnete. To by ste to mohol rovno zabaliť. Doležité je, že som si nevšimol, že by bol pán Okamura akokoľvek prepojený s tým svinstvom účelovo. Vy o niečom viete?

0 0
možnosti
UMPP

utajená milenka pana premiéra

16. 4. 2011 8:37
Máte můj obdiv, pane Okamura,

dokážete nazývat věci pravými jmény a nejste pokrytec. To je v dnešním světě vzácné. Vaši rodiče na vás mohou být pyšní. R^V[>-]

0 0
možnosti
XX

xaeris

16. 4. 2011 6:46
Bez trestu nebude nikdy jinak

Pokud se tu nezačnou trestat a zavírat ( nejméně zavírat) ti politici, kteří si to zaslouží a nesebe se jejich celým mazaným rodům

nakradený majetek, má Váš článek úroveň pohádky o Třech vlasech děda vševěda.A protože tahle naše pseudodemokracie nemá nic podobného ve svém repertoáru, zbyde to opět na komunisty.Jen drobná formalita je to, jak dlouho jim to bude ještě trvat..................

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

16. 4. 2011 8:38
Re: Bez trestu nebude nikdy jinak

Problém je v tom, že komunisti kradli také, a ne málo.

0 0
možnosti
KD

sdsa

15. 4. 2011 23:19
Slusni lide

On nekdo takovy jako slusny clovek v senatu nebo ve snemovne pracuje ? Mozna tak vratny. To je najivita :)

0 0
možnosti
UMPP

utajená milenka pana premiéra

16. 4. 2011 8:48
Re: Slusni lide

Vše, o co se naši politici už léta usilovně snaží, je vytvořit si vlastní, uzavřený svět. V tom bez omezení vládnou, "hospodaří" s veřejným rozpočtem, schvalují si zákony prospěšné jen jim, přelévají peníze zpřízněným lidem. Přitom sami jsou bez jakékoli odpovědnosti, beztrestní. Navenek působí svými skandály i vystupováním velmi agresivně, odpudivě. Tím mnoho lidí prvoplánově odradí vetřít se mezi ně. Kdo se vetře, musí se podřídit, jinak ho s pomocí "nezávislých" médií zlikvidují. Jak jednoduchá cesta k totalitě, veřejně pojmenované "demokracií" a "bojem proti totalitě". [>-]

0 0
možnosti
MT

fudin

15. 4. 2011 21:21
Mrzí mě, že

často s mužem čteme, kolik peněz se "prošustrovalo" a jaké jsou to obrovské sumy...kdybychom my malí a obyčejní lidé takto hospodařili s naším skromným majetečkem, dávno bychom už byli pod mostem nebo nebyli mezi živými. Ale právě proto, že poctivost je naší PRIORITOU, jsme dnes mezi vrstvou obyvatel, řadící se k chudobným. Na přepych jsme za "totáče" neměli a po 21 letech kapitalismu díky hospodárnosti našich vládců už bohužel nikdy nebudeme mít (pokud bychom také nekradli) .A to ačkoliv jsme celý život poctivě a pilně pracovali, nebyli nezaměstnaní a vychovali čtyři děti.:-(

0 0
možnosti
AK

adua

17. 4. 2011 21:20
Re: Mrzí mě, že

Naprostý souhlasR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/