Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirekrt

15. 4. 2011 7:08
Stejným zlem je demagogie

Zaujal jste mne tím, jak jste přešel Bártu v porovnání s ostatními politiky. U vás je Bárta kladnou postavou, začal hledat úspory a nepřidělil zakázky své firmě.

Věnujete se důsledně politice, možná v ní chcete zakotvit. Tak zkuste být jiný, než Vámi kritizovaní..

U Bárty by Vám tak neměl uniknout článek o tom, že se v současnosti rozjely všechny stavby, které Bárta teatrálně zastavoval ( ve skutečnosti, mám tři z nich poblíž bydliště, nikdy nezastavily činnost ), ale dokonce žádal více peněz na další..... Citát z článku zařadím do reakce, zde je odkaz : http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=696526

K tomu je, z mého pohledu, nutné přiřadit i činnost jeho bývalé firmy po odstoupení z funkce, kdy sledovala "nepřátelské" politiky, o čemž svědčí "lapsus" se záměnou Kočí za Lucii Talmanovou u Topolánkovy schůzky s Tluchořem, která potvrzuje to, co zapírá.

Vaše podání smrdí účelovou demagogií na sto honů a je tak oblbujícím komentářem pro ty, kteří tolik nečtou....

0 0
možnosti

mirekrt

15. 4. 2011 7:13
Re: Stejným zlem je demagogie

Citát z článku :

"Tuzemská stavební lobby může Bártu považovat za "svého" ministra od ledna, kdy zveřejnil svou superstrategii pro dopravní investice.

Zařadil do ní všechny stavby, které bez jakékoli koncepce prosadil Řebíček, a přidal další, o kterých Řebíček ani neuvažoval, například druhou dálnici do Polska. Přes protesty NKÚ chce dostavět rychlostní silnici R52 z Brna do Mikulova.

Zároveň začal hledat možnosti, jak stavby financovat. Celkem 450 miliard si chce půjčit prostřednictvím projektů PPP. Z nich se budou platit například Pražský okruh, dálnice D3 do jižních Čech, rozšíření D1 a druhé spojení s Moravou po silnici R35."

Na mne tak Bárta udělal dojem, že postrašil veliké firmy, přitlačil trochu do kouta, aby nakonec svolil se vším, co původně zakázal a ještě přidal. Zkuste vypátrat, proč ta změna, možná zjistíte, že Bárta je stejný, jako dinosauři, jen používá jiné metody. A informace o cestě jistých osob na golf do Dubaje se vzala odkud, že by volaly z letiště letušky ? :-)))

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

15. 4. 2011 5:38
vyměnit - jenže za koho?

Z množiny zoufalců, kteří kdy kandidovali, je tato ještě nejlepší, jakou šlo čekat. Kdo by nastoupil místo nich? 8-o Oranžády fakt nechci.

0 0
možnosti
AS

zmensvoubudoucnost

14. 4. 2011 22:54
Mel bych reseni

chtelo by to dat do zakonu nebo primo do ustavy ze poslancem, ministrem atd se muze  stat jen clovek typu jeptiska a mnich atd ... oni prachy nepotrebujou kdyz zijou v klastre ve skromnosti tak jsou na 100% neuplatni, nebo se politik zavaze ze do konce sveho zivoto nasmi vlastnit vic nez mel pred tim nez do politiky sel neco jako dosmrtne priznani ze bude zit na stejne zivotni urovni jako kdyz do politky vstoupil.. a to vse za minimalni mzdu...ony by proridly řady tech co tam lezou a hned by se ukazalo jake ma kdo motivy a komu se opravdu jedna o lidi nebo o prosazeni svych zajmu...at je politika poslanim do konce zivata;-D

0 0
možnosti
AN

andykli

14. 4. 2011 23:41
Re: Mel bych reseni

S tím klášterem bych byla opatrná.... podívejte se do minulosti. Někdy měla církev větší moc a majetek než panovník. :-)

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

14. 4. 2011 22:21
Začít měli

splněním svého prvního slibu - omezením své absurdní imunity. To nesplnili, tak ať jdou do haj....

0 0
možnosti
GD

Gusta Deputát

14. 4. 2011 22:13
Perfektní text

R^

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

14. 4. 2011 21:10
Obávám se, že není kým.

0 0
možnosti
RF

franc@fírek nevl.dvojče

14. 4. 2011 21:43
Re: Obávám se, že není kým.

Bylo by kým, jenže tento národ je blbej a neumí si nic ohlídat.

A neumí si to přiznat.:-(

0 0
možnosti
MD

m24

14. 4. 2011 21:01
No...

netušil jsem, že to někdy řeknu, ale zlatí komanči. To byla proti tomuhle idyla. A věřte, že jejich čas se blíží. Anebo nacisocpartaj. Podhoubí už tady je, historická reminiscence taky. Es komm der Tag....jak pravil jeden český premiér.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

14. 4. 2011 18:37
Ono by to spíš chtělo vyměnit kmotry,

kteří v zákulisí tahají za nitky. Politici jsou jen jejich loutky a těžko předpokládat, že jiní by nebyli.

Jenže kmotry vyměnit jen tak nejde, ti stojí zcela stranou nějakých "demokratických" procesů.

0 0
možnosti
K

kasalroman

14. 4. 2011 18:18
PROSÍÍÍÍÍM

čekám na takové prohlášení dlouho, ale stále neurčité.....prosím, propagujte všude "jediné řešení je nevolit v prvním kroku ODS či ČSSD!" Pouze osobnost může toto propagovat.....jen tohle je velmi jednoduchý krok pro obyčejné lidi...v další...

0 0
možnosti
C

cojanato

14. 4. 2011 17:46
Vymena ano, ale...

pozor na tu tlacenici !

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/