Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Teadrinker

18. 9. 2011 14:36
Děkuji

Pane Okamuro, moc Vám děkuji za tento i další články, konečně někdo říká, jak se věci mají.

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

23. 6. 2011 15:40
Pane Okamuro

Je s podivem, že s k tomuto tématu vyjadřujete až nyní. To, že Moravec a Pospíšil jsou milenci, kteří spolu žijí vím minimálně tři roky. Jediné, s čím mohu dnes s Vámi souhlasit je to, že Pospíšil by neměl s Moravcem diskutovat v pořadu Otázky Václava Moravce, neb je každému jasné, že otázky a odpovědi nikdy nebudou na tělo, vše bude dopředu dohodnuté a v neposlední řadě se naskýtá otázka o skryté reklamě pro ODS, jejímž členem Pospíšil je.

0 0
možnosti
C

carolusI

22. 6. 2011 23:32
Dovolím si citovat

"Pak tu máme chameleony, kteří vám dnes podepíšou, to co včera poplivali a

naopak. Lidi, co stojí pouze o váš hlas, ale

za něj vám nenabízí nic,

než svoje pokrytectví. Děkuju nechci. "

Právě jste nejstručněji popsal 99% našich politiků.

1 0
možnosti
JN

jenyknovak

23. 6. 2011 15:34
Re: Dovolím si citovat

R^R^R^R^R^!!!!!!

0 0
možnosti
JK

holkazhane

21. 6. 2011 18:43
Po ničem o vás se opravdu nepídím,

jste mi maximálně nesympatický pouze pro své zveřejňované myšlenky a postoje. To, co píšete v posledním odstavci: opravdu z vás nikdo nic nemusí dělat, vy totiž vychytralý xenofob (a to další, co popíráte) jste. Jediná pravda je, že jste dost jednoduchý na to, abyste si myslel, že vám (část) přiměřeně inteligentních lidí na ty kecy naletí. Jsem přesvědčena, že váš mediální atak na čtenáře souvisí s jakýmsi vaším rozhodnutím či touhou stát se nejprve mediálně známým a poté se zapojit do politických (či jiných) penězovodů. Docela by se mi to líbilo. Přečíst si potom o vás pár podobně nesmyslných článků, jaké potíte vy.

0 0
možnosti
J

JiPot

20. 6. 2011 19:17
duvody mohou byt ruzne

Podle pana Okamury je hanba panu Pospisilovi, ze nerekl, ze je homosexual (je-li). Mel tedy udelat tiskovou konferenci a tam vitezoslavne oznamit, ze je gay, promitnout par fotek z dovolenych z prochazek po Marais a vytetovat si na zadnici "sem gay a nestydim se za to"? Absolutne nechapu, jak muze nekoho takhle soudit. Hloupost nekterych je nebetycna, jak je videt zde v diskuzi, a jsou schopni politika odsoudit, protoze ma jinou sexualni orientaci.

Az bude nejaky politik homosexual-extrovert, muze si na tom zalozit politickou karieru, ale to je prece volba kazdeho, Pospisil to treba nerekl, ale to neznamena, ze se za to nutne stydi a ze kdyz se ho zeptate, tak to nerekne. Nechte ten problem panu Pospisilovi, panu Okamuro, montujete se do citlive zalezitosti, ktera nema s politikou nic spolecneho.

Se vsim ostatnim se samozrejme neda nez soulhasit.

1 0
možnosti
M

mmmm1

15. 7. 2011 19:58
Re: duvody mohou byt ruzne

-bože kam si dal rozum.... jemu je ukradená orientace..... ale , aby Moravec ve svém pořadu šil do svého milence- to je ten pořad pořádně uťáplej a je to reklama na ODS...    Prostě kdyby tam pospíšil nelezl, nikdo to neřeší...

1 0
možnosti
F

fvocel

20. 6. 2011 15:34
Kdo to napsal?

Kdo napsal text který koluje v mailech "Jak to vidím já?" Pan Okamura? Je plný omylů a chyb. To je hrubý omyl, že banky je čistý podnikatelská sektor a státní sektor, že je nevinný jako "lilium" (v oblasti měnové politiky). Nějak přehlédl, že stát a jeho zaměstnanci jsou první příjemci fiat peněz vytvořených pod ochranou státu.

Jaké pojetí občanství má autor namysli? Z francouzské revoluce, matky všech socialistických revolucí?.

Chci být svobodnou osobou a ne občanem podřízený velkému bratru Občanovi. Řadový občan je nakonec určen k likvidaci uvědomělým soudruhem - pastýřem. Co jinak s to ovcí, co pořád bečí a chce na pastvu?

Mám podezření, že tato tužba podřídit všechny občanské revoluční společnosti má asi kořeny kdesi v Japonsku doby Samurajů. Tom pojem osoby, která náleží sama (a nikoliv společnému imaginárnímu "Občanovi") sobě asi znám nebyl.

0 0
možnosti
C

carolusI

22. 6. 2011 23:36
Re: Kdo to napsal?

Opravdu udivující myšlenkové pochody.8-o

0 0
možnosti
JR

raz

18. 6. 2011 15:46
Pěkně napsané

jen z jedním názorem mám velký problém. Konzervativní politik nemůže být gay Takže pan Pospíšil je-li opravdu gay je jen politický pragmatik. Konzervativní evropská politika se zakládá na tradičních křesťanských hodnotách a jejich základem je rodina, kterou tvoří muž,žena a děti. Takže by si to měli uvnitř strany, která se hlásí k evropskému konzervatismu s panem Pospíšilem vyříkat a on by měl dělat politiku raději v nějaké liberální straně..

Jinak souhlas s tím, že nelze hodnotit žádného slušného člověka podle barvy pleti,sexuální orientace nebo zda je Žid,Japonec či Eskymák (například). Ale v politickém spektru je nutno odlišit ty politiky, kteří vyznávají konzervativní hodnoty tradiční Evropy upřimně od těch co využívají konzervatismus jen jako marketingový produkt.

Je na škodu české politiky, že nemá víc tak "čitelných" osobností jako je pan Kubera a Klaus.S tím druhým jsem filozoficky v rozporu, ale jako politika si jej vážím pro jeho názorovou koexistenci.

0 0
možnosti
Y

yaneos

18. 6. 2011 12:08
Konečně to řekl nahlas někdo známý....

0 0
možnosti
SP

kiv

17. 6. 2011 21:19
Sexuální orientace

politika alepoň mne rozhodně ukradená není ...Proč? Protože:

- politik by měl hájit zájmy 100% svých voličů a nikoli pouze 4% svých kámošů/- ek , což bohužel tato minorita zhusta činí ...  Ona totiž tolerance většinové společnosti je dnes vůči jim  o řád vyyší než jejich intolrenace   vůči nám ...

- ať je společnost sebevíce tolerantní, přesto takový politik je daleko více ovlinitelný, chcete-li korumpovatelný a vydíratelný  než ten, co patří ku zbylým 96%

- těžko od takového  politika očekávat zásadní postoje ve věcích rodiny, nebo raději řekněme  "zachování rodu"  a tím i státu ... Mně osobně tato menšina naprosto nevadí, ale připisuji  jí právo pouze na úrovni těch 4% a nikoli snad 50% jak se lze  dnes dočísti z jejich prezentace v mediích a kultuře obecně ... Mimochodem "Řím" doijel ve finále mimo jiné právě na přehnanou toleranci k homosexualite... Germáni se s ní v té době naprosto nepárali a proto jej nakonec  rozvrátili. Nenastává nyní obdobná situace? ....

0 0
možnosti
M

Maram

18. 6. 2011 14:14
Re: Sexuální orientace

Dovolím si reagovat na Váš komentář.

Rozhodně si nemyslím, že sexuální orientace hraje roli v tom, zda je člověk úplatný či jinak ovlivnitelný, jak zmiňujete.

Neřekl bych, že příslušnost k určité skupině obyvatelstva znamá, že je člověk dobrý nebo špatný.

Já jsem jsem příslušníkem homosexuální menšiny a rozhodně si nemyslím, že jsem něčím jiný, než ostatní. Doufám, že si tento blog přečtou mladí lidé procházející comming outem, myslím, že bych jim mohl názor člověka jako je pan Okamura velmi pomoci.

0 0
možnosti
FM

František Matějka

17. 6. 2011 13:43
Není co dodat

R^

0 0
možnosti
RH

Enter67

17. 6. 2011 16:13
Re: Není co dodat

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/