Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

PEOPLETA

11. 7. 2011 15:22
Nevzdát to.To je to na co se spoléhá našich 200+70 "AUTORIT"

Ano, Kultura není důsledkem zákona. Rozvoj je dnes závislý na spotřebě, mít vše hned a užívat si za pomoci bezpracného spotřebitelského úvěru s úrokem "jen" 30% tak, jak nám to vštěpují bankovní oligopoly v TV, nebo přes double či dokonce tripple :-) reklamní sloupy u silnic či ulic, kde si již ani nevšimneme původní architektury. Většina fasád je tak "chráněna",přičemž vlastník si užívá zasloužené "dividendy", pokud je vlastník a není to jen dobře zpeněžený státní majetek. Oproti Rakousku je však zásadní rozdíl v míře a právě v té kultuře. Počet lidí, kteří májí danou příležitost je menší a zažitá kultura neumožňujě takovou politickou a mornální anarchii. Co s tím? Propagovat ty co svojí poctivou prací slušně uživí rodinu či tvoří férová pracovní místa,osobní příklad,založit stranu, s cílem snížení daní na úroveň vyplaty důchodů těm co přispívali do společného systému a minimální dávka pro ty co žijí na hranici chudoby? Možná, kde nejsou peníze není korupce. Mnoho štěstí nám všem

0 0
možnosti
JK

Lisen

11. 7. 2011 15:06
Co jste si zavařili - to si pěkně snězte

Slušným lidem špinavé peníze a tuneláři vadí. Jenom těch slušných lidí je jaksi málo a podle toho vypadají volební výsledky. Nečekejte, že se něco podstatného změní k lepšímu pokud bude ve světě vládnout kapitalistický hospodářský řád.

2 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

11. 7. 2011 14:33
Teď jste šlápl vedle. Čechům špinavé peníze nevadí,

je štve, když je nemají sami, ale mají naději, že se i jim nějaký tunel v budoucnu naskytne. Proto si tunelářů váží a pokaždé a znovu je zvolí.

2 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

11. 7. 2011 14:47
Re: Teď jste šlápl vedle. Čechům špinavé peníze nevadí,

Lady H., za koho Vy zde mluvíte, za jakou skupinu obyvatel?:-/ 

Mně totiž špinavé peníze vadí a tuneláře nevolím.

1 0
možnosti
HZ

DADAnce

11. 7. 2011 14:25
Možná se vám to ještě nedoneslo,

ale politici - přinejmenším ODS - jsou rádi, že se špinavé peníze dostanou do naší ekonomiky... Zvlášť ty ze zahraničí. A jak pravil pan Klaus - peníze přece nemají mašličky, aby se poznaly jedny od druhých... Velkoprádelna jako podnikatelský záměr.

0 0
možnosti
DC

dobry clovek

11. 7. 2011 14:19
ods a cssd jsou na zruseni...

soudy, policie nefunguje - jsou rizeny odsaky, viz manzelka langera - soudkyne;-D

0 0
možnosti
L

levicak

11. 7. 2011 14:08
Zastupitelstvo

K čemu zákony když ODS má státní zastupce a ty to k soudům nepustěj.Vy jste neviděl jak to bylo s Čunkem?

0 0
možnosti
L

levicak

11. 7. 2011 14:01
komu jste to poslal?

Vy jste ty návrhy zákonů poslal těm který úmyslně tento stav nastavili, právě proto aby byli beztrestní.Langer na tom dělá 20 let a vy mu to teď chcete pokazit?8-o Abyste nešel bručet.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

11. 7. 2011 13:55
Naprosto souhlasím.

Proč tolik lidí, včetně politiků nadává na EU? Protože mají panický strach z evropské legislativy, podle níž se tuneluje přece jen trochu obtížněji než podle té české. Hlavně nic nepřebírat! I ty dopravní předpisy vymyslíme sami jinak a lépe než ve světě!

0 0
možnosti
TJ

Rudick

11. 7. 2011 14:32
Re: Naprosto souhlasím.

EU nerovná se evropská legislativa. EU legislativa nás donutila přimíchávat řepkový olej do nafty (Babišovy kapky), dotovat sluneční elektrárny, platit daně, jejichž výnos je nižší než náklady na vybrání a neustále nás zásobuje novými, těžce nesmyslnými nařízeními. Není pravda, že nemáme legislativu EU, tu totiž příjímat musíme, pod hrozbou velkých sankcí.

Oproti některé zákony jednotlivých evropských zemí, například toho Rakouska, navržené celkem za pomocí rozumu a prověřené skoro 100 lety by opravdu přišly vhod.

2 0
možnosti
V

vlastik+++

11. 7. 2011 13:37
Vždycky jsem se snažil

bejt optimista ale v tomhle státě je už na nápravu pozdě. Beztrestné zlodějny a šlendrián řádově s 6 až 9 nulama plus šílenej státní aparát signalizuje že z kolotoče kterej směřuje k Řecku a Itálii se nedá vyskočit. Otázka je jenom kdy se na jejich úroveň dostaneme. Dnes už na městskejch úřadech  ve státní správě jsou např úředníci kteří mají např na starosti jen psí známky za cca 35000,- Kč měsíčně. (před odchodem do důchodu). Myslím že už jenom čekaj kdy budou dostávat příplatky za to že si myjí ruce a choděj včas do práce. Tenhle moloch to je umělá zaměstnanost za podpory odborů plus zlodějny horních 10000 se už nedá zastavit.

1 0
možnosti
FL

ODS čstější než Standův kříšťál

11. 7. 2011 13:45
Re: Vždycky jsem se snažil

je potřeba volit úplně nové lidi a jako volič po nich požadovat plnění volebních slibů. A pokud se neosvědčí jedni (třeba VV), tak je spousta dalších malých stran a hnutí. Vůbec nejhorší ze všeho je dát hlas stranám a lidem kteří se již několikrát zdiskreditovali a přesto jsou voleni dál - proč by své konání měnili když je hloupý volič zvolí znovu?

0 0
možnosti
MV

kurt godel

11. 7. 2011 13:28
Sám

jste si na otázku odpověděl: patřičné zákony u nás nebudou schváleny, jelikož patřiční zákonodárci, ehm, kradou nejvíc.... Proto není v jejich zájmu aby rychlozbohatlíci měli něco prokazovat - jedou v tom s nimi, proto neschválí zákon, aby finanční ztrátu státu zaplatil úředník, který ji způsobil. Naopak, v současné době tuto věc naši (rádoby zákonodárci) dovedli k dokonalosti: za "špatné rozhodnutí" úředníka zaplatí pokutu úřad - tudíž daňového poplatníka oberou dvakrát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/