Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

xuli

22. 9. 2011 17:44
několik stovek :D

Tak to mě pobavilo... v ČR oficiálně žije kolem 2 milionů Romů... z 2 milionu lidí je několik stovek, kteří mají střední a vysokou školu ;-D opravte mě jestli se mýlím, ale v tomto případě je skutečně něco špatně a s "diškriminací" to nemá nic společného!

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

3. 10. 2011 23:55
Re: několik stovek :D

Tak tolik Cikánů tu ještě nežije.Ale když to tak půjde dál,tak to za nedlouho může být pravda.

0 0
možnosti
O

omnimor

22. 9. 2011 8:45
tak

třeba Poláci nebo Rusáci Romákky neřešej. Buď a nebo. Slováci to už asi taky pochopili. To jen od nás na západ si hrajeme na nějakou pseudohumanitu. Všichni se musej mít "dobře". A proč? Tahle skupina se stejně dobře nemá a ti kteří se maj relativně dobře díky svý práci jsou akorát ;-€. Ti, co chtěj, maj. A ti co nechtěj, nemaj, tak proč by jim měl někdo něco pořád dávat, když se toho obratem zbavujou. Tahle přiblblá politika dokázala jen to, že se někdo, kdo by za normálních okolností nepřežil se nám tu rozmnožil jako mouchy na hnoji. A pozor, s barvou a původem to nesouvisí. Jen někteří jsou k tomu náchylnější. V tom má Tom. pravdu. Nejsme ve středověku, abysme dělali pogromy na nepohodlné, ale zadarmo nic. Tak je prostě k tý práci musíme donutit. Na to pořád ještě máme. Klidně továrna na fusekle s dvouma sektorama. Jeden dobrovolnej za prachy, za plotem lágr pro trestance zadarmo.

1 0
možnosti
O

omnimor

22. 9. 2011 9:20
Re: tak

jo a ještě k těm státním zakázkám. To je naprostá blbost. To je zase socik, kterej způsobí další tlaky.

0 0
možnosti
JK

Kubri ml.

21. 9. 2011 23:24
Dochází Vám,

že ty řešení, která nabízí tady pan "expert" Tomio jsou dlouhodobě dražší pro stát, než jim prostě nařídit, aby vykázali za rok nějaký příjem zdaněný? Bude to jako Afrika. Zase se do nich budou cpát haldy peněz a stejně to nic nepřinese. Promiňte pane Tomio, ale tenhle článek je strašně populistický a asi Vám dělá dobře, když máte velkou karmu, jinak nevidím důvod, proč jste to psal.

0 0
možnosti
JR

raz

21. 9. 2011 20:53
Bohužel jako v poslední době vždy..jen populismus

Krásně čtivé, plné hezkých teorií, líbivé výzvy......ale pak NIC!

Cikán poslechne jen toho, z koho má strach nebo respekt...to je fakt a řekne Vám to, pane Okamura, každý, kdo Cikány zná ne z novin, jako Vy, ale na základě dlouhodobého spolužitíí.

V každé rodině Cikánů existuje autorita, kterou musí každý člen rodiny poslouchat nebo bude bit...panebože, kdy už někomu konečně dojde, že jedině domluva s tímto člověkem něco zmůže. Ale pak je dobré se příliš nestarat jakými způsoby udělá "vajda" pořádek mezi svými. Metody se nesmí kritizovat, to je největší hloupost, kterou může gádžo udělat...míchat se do způsobů, jak si vajda udržuje v Cikánské komunitě disciplínu a poslušnost.Takové výzvy, jaké velmi líbivě předkládá pan Okamura jsou na dvě věci:

1) Na nic...jen jsou populisticky líbivé

2) Na h......nic neřeší

2 0
možnosti
AK

adua

21. 9. 2011 20:37
díky

Super příspěvek, díky. R^

0 0
možnosti
M

masters01

21. 9. 2011 20:27
názor

Tak tohle je bezkonkurenční článek, bravo Tomio R^ Karma jako hrom.

1 0
možnosti
MP

Martin Pastyřík

21. 9. 2011 20:07
Dekuji za clanek

Clanek popisuje jedno z realnych reseni teto problematiky, neda se rici, ze nesouhlasim. Dekuji za clanek p. Okamuro.

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

21. 9. 2011 17:51
řešení

Nastavit parametry tak aby část "nepřizpůsobivých" začala pracovat,část skončila v base s vojenským režimem a zbytek odkočoval z ČR pryč.Jednoduché,prosté.

3 0
možnosti
ŠS

CHYREN

21. 9. 2011 16:08
Jak "Ti" Češi?!

Tomio, mi se zdá, že jste Čech, jen když se Vám to hodí. Jistě uznáte, že některé vaše formulace postrádají národní genetickou zodpovědnost.;-D

0 0
možnosti
PI

pavlik05

24. 9. 2011 13:44
Re: Jak

prave diky tomu ma tak dobrej odstup ..

0 0
možnosti
JV

smet

21. 9. 2011 14:56
někdo kdo nechce

proč pomáhat někomu kdo nechce? romové si všechno kolem sebe moc dobře uvědomují, chápou jak žijí a jak by mohli žít. ale nechtějí. Dobrovolně a velmi snaživě se drží v této příjmové hladině, o které vysledovali že je optimální (sociální dávky + sem tam načerno nějaká prácička, do toho sběr kovů). Jejich stav je naprosto účelový a vypiplaný .... je to přesně ten poměr jak se mužou mít nejlépe aniž by pracovali. Moc dobře vědí že mohou pracovat a i místa že pro ně jsou .. zwedníky a jiné pomocné síly si musíme dovážet .... Jenže dokud bude lepší nepracovat a krásdt, tak sami od sebe nezačnopu.

3 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

21. 9. 2011 15:34
Re: někdo kdo nechce

To víte Vy,to vim já.Ale ti co tvoří zákony né.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/