Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
U

UriahHeep1973

13. 11. 2011 20:01
Ano 2011

Pane Okamuro, vykašlete se na lidovce a zapojte se PROSÍM do akce Ano 2011. Ta má smysl.

Velmi Vás obdivuji.

0 0
možnosti
N

noboty666

15. 11. 2011 0:04
Re: Ano 2011

Zblaznil jste se? Bakala je presne totez, co Charouz!

0 0
možnosti
ZZ

zubra

13. 11. 2011 13:27
Okamuráčku,

promiňte mi tu zdrobnělinkuV. Skvělé jako vždy... děkuji

Jen je mi smutno ze skutečnosti, že vám tady všichni dáváme palec nahoru a tleskáme, voláme Okamura na hrad, ale tím ta naše česká "malost" asi končí.. a co dál, ty nebo my zbytku české polulace, tím končíme, že budeme obdivovat p. Okamuru, že zformuloval a realizoval naše myšlenky...!!

Fakt je, že každý z nás sympatizantů musíme začít čistit svůj mikrosvět od sebe..a pak začít konečně jednat, ne se celoživotně schovávat za slova či činy druhého.

2 0
možnosti
MD

DvorkaM

13. 11. 2011 12:06
Hmm

Pane Okamuro tleskám za odvahu takto razantně šlapat bohatým a vlivným na kuří oka, bohužel se obávám, že to ve finále bude ekvivalentní, výkřiku do tmy. Já s vámi nijak nerozporuji myšlenku, ano máte pravdu, skutečně žijeme ve státu, kde zločinci žijí v luxusu, na úkor zbytku. Ale co s tím? Sám říkáte, že v tuto chvíli jsou všichni, kdo by s tímto systémem mohli něco dělat zároveň součástí systému.

Navrhujete snad spravedlnost davu? myslíte, že by jsme měli vyběhnout do ulic s hráběmi a klíči? Nebo snad se skrz technický moloch zvaný demokracie, pokusit něco změnit dlouhodobě?

Váš text je velice akční, ale sám nevím jak by se v tomto tónu mohlo něco nést. Je mi líto, ale dnes si všichni rádi stěžují u televize a blogu a někam jedou, jen když za to dostanou alespoň párek.

Všichni chtějí změnu (viz vaše karma), ale nikdo už pro to nechce nic udělat. :-(

0 0
možnosti
O

otisss

13. 11. 2011 12:25
Re: Hmm

.. to je přeci jasné, dav je živel a jednu nespravedlnost řeší jinou, říká se tomu revoluce, správná cesta je vytvořit permanentní tlak, jako společnost - což znamená - každý jednotlivec má možnost málem přispět, je třeba říci, udělám alespoň to málo, budu slušný člověk a budu to požadovat i po svém okolí. Pořád lepší než tvrdit, že já s tím nic udělat nemohu a tak ukradnu alespoň pytel cementu, když ti nahoře kradou ve velkém ... A co je podstatné na tomto článku je, říci otevřeně, že ten a ten je dobytek, zloděj a tunelář a říci to musí i ti, kteří mají majetek, postavení a neztratili cestou vzhůru charakter. Potřebujeme pozitivní vzory a ty máme stačí se rozhlédnout !!

4 0
možnosti

knight74

13. 11. 2011 7:11
.

R^R^R^

0 0
možnosti
SM

Stanislav Mrzena

12. 11. 2011 22:45
No a teď je třeba to zaplatit ...

... vyšším DPH, spotřební daní, náklady na dopravu (dálniční známky, jízdné), škrty ve školství, zdravotnictví, vědě a kdoví kde všude. Dál budeme sypat peníze do žumpy jménem sociální pojištění a poslouchat v televizi nesmysly nějakého odborníka "že je nutné si zodpovědně spořit na stáří". To člověk valí oči. Stále ti samí lidé, kteří tam byli když se kradlo, jsou tam i teď. Je mi jedno jestli se na tom svinstvu podíleli, nebo byli jen nekompetentní. Navíc jsme takový národ, že si toho největšího "odborníka" ještě zvolíme prezidentem. I když ona si ho tam vlastně zvolila tahle "parta" sama bez nás.

3 0
možnosti
N

Nezkorumpovaný

15. 11. 2011 17:06
Re: No a teď je třeba to zaplatit ...

Přeji příjemný den do Německa, kde existuje vyspělejší politická i podnikatelská kultura. Rozumím Vaší otázce a pokusím se o vysvětlení.V česku máme dva typy zlodějů: „malé“ a „velké“. Malý zloděj je chycen, vyšetřován, obviněn a odsouzen. Pohledávky, které vznikly trestnou činností, jsou soudně či exekučně vymáhány (i když častokrát marně, ale děje se tak).

Kdo krade ve velkém, ten v česku může:

Koupit si vyšetřovatele, který nic nevyšetří NEBO: Koupit si státního zástupce, který nepodá obžalobu, či propustí velkého zloděje na kauci na dlouhodobou dovolenou na Kanárských ostrovech NEBO: Koupit si soudce, který uloží směšný trest, resp. neodsoudí vůbec kvůli nějaké formální chybě NEBO: Zaplatit si právníka a dostatek svědků. A CO KDYŽ NIKDO Z NICH NEBUDE ÚPLATNÝ? KDYŽ DOJDE K NEJHORŠÍMU A PRÁVO NA VELKÉHO ZLODĚJE „DOPADNE“??? Šušká se, že si můžete zaplatit i amnestii od presidenta republiky. 

Stačí na vysvětlenou?

0 0
možnosti
DH

dana33

12. 11. 2011 21:10
Kdyz se to vi

Bydlim v Nemecku a nejak to vsecho nechapu. Kdyz se to vseobecne vi, proc se celou veci nezabyva statni zastupce a vyse uvedeny pan neni ve vysetrovaci vazbe? Muze mi to nekdo vysvetlit??!!

0 0
možnosti
PV

P.spk

12. 11. 2011 21:30
Re: Kdyz se to vi

??? vždyť špičky policie a justice jedou s nimi v jednom vlaku, všichni to vědí, ale nikdo to nemůže dokázat - vždyť si všichni tito lumpové , když se začíná lámat chleba, navzájem kryjí záda- hlavně samozřejmě proto, aby ve finále byli chráněni sami... pokud už se důkaz najde, tak to dopadne jako s akcí Michálek ......hlavním zprávám týdny začnou vládnout podružné informace (např. nápad zakázat KSČM apod.) a vše časem vyšumí do ztracena...

je vidět, že tady nežijete, tady to každý ví...........

0 0
možnosti
TMZ

tajemník ministerstva zvěrstva

12. 11. 2011 20:35
VÝBORNĚ

2 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

12. 11. 2011 19:25
...jeden samuraj a 9,999 milonu bojazlivych....

X...vlastne ne, treba odecist ty charouze, babise, bakaly, standy, kocourky ci kelnery na jedny strane...

X...a tech malo neviditelnejch ca. 10-20%, co se ani za komousu nebali, na druhy....

X...jeden nezasvecenej ale zasne - co se to deje s cechy, jezismaria, kdyz najednou povazujou...

X...samuraje jako jedinecnou, odvaznou vyjimku?... a zasvetcenej vodpovi - strach, strach, strach...

X...strach (z bratru a sester) z dob komouskejch, z dob postkomousskejch...jenze

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

12. 11. 2011 19:32
Re: ...jeden samuraj a 9,999 milonu bojazlivych....

X...jenze jeden samuraj nic nezmuze sam....

X...jeslize za nim stoji pluk zbabelcu....

X...a ruku na srdce - kdo z nas je ochoten bejt stejny ne-anonymni samuraj jak okamura...

X...dyz jde vo dzob, rodinu, deti, nebo potahovacky, soudy ci vezeni i smrt?

X...vodpovim - asi zas jen tech 10% jako driv - a proto: jen jeden okamura a zbytek...

0 0
možnosti
V

Vonasek

12. 11. 2011 17:38
Skvělý text...

Ale obávám se o Vaše fyzické zdraví. Raději se neúčastněte honů a lovu, mohl by jste být ,,odkloněn,,:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/