Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

janecz

7. 12. 2011 14:17
to jsme my Češi

Nebudu se tentokrát vyjadřovat ani tak k panu Babišovi jako spíš k panu Okamurovi. Když nám bulíky na nos věší politik tím, že vykládá nesmysly, řeknem : "No jo, politik. Dělá z nás blbce.". Nebo jindy si politik zjistí, co bychom chtěli slyšet, tak řeknem : "No jo, politik. Čirej populismus.". Až sem jsou to v podstatě normální a racionální reakce. Ale pak přijde někdo veřejně známý, kdo má povětšinou stejný názor jako my a co někteří řeknou ? "No jo. Píše akorát to, co chtěj lidi slyšet.". Čili ať kdokoliv řekne cokoliv, jsou lidé, kterým se to nikdy líbit nebude a budou akorát nadávat.[>-]

1 0
možnosti
K

klobouk.emanuel

6. 12. 2011 21:48
Srovnání TvojeBABA 3.12.2011 17:56

Nevidím to tak jednoznačně s tím, že pan Babiš nemá žádný důvod krást. Sám pan Babiš v jednom rozhovoru uvedl něco ve smyslu, že jeho "majetek" je z velké části virtuální záležitost. Jen na jeho udržování je určitě potřeba hodně peněz. A každá koruna dobrá. Když to bude z dotací, tak jen dobře.

0 0
možnosti
LV

rafton

6. 12. 2011 22:45
Re: Srovnání TvojeBABA 3.12.2011 17:56

Babiš velmi žije z dotací, je zapotřebí si uvědomit, že jeho oborem je zemědělství a přidružená činnost, kde dotováno je i nezasetí.

1 0
možnosti
PI

pavlik05

6. 12. 2011 21:38
chlape, ja bych vas bral za prezidenta

R^

1 0
možnosti
J

Jija2

11. 12. 2011 23:40
Re: chlape, ja bych vas bral za prezidenta

R^:-)R^

0 0
možnosti
PC

georgesco

6. 12. 2011 15:37
trochu si protiřečíte

Tak trochu si protiřečíte. Manažerské řízení státu je sice na první pohled pěkná myšlenka, ale jak sám uvádíte, stát má plnit určité neziskové funkce a případně tlumit výrazné sociální excesy. Jde o to, jak se na to díváte, já jsem bytostný konzervativec, ale myslím, že stát by měl být neziskovka. Není tu pro účely tvorby zisku, určité sociální funkce by plnit měl.  Tzv. manažerské řízení nebere sociální ohled, prostě analyzujete situaci a vyhodíte nadbytečného člověka na dlažbu aniž Vás zajímá, jestli má ženu na mateřské a na krku hypotéku.

Tvrdě šlapat po efektivitě např., to ano, ale účelem manažerského řízení je tvrdý tah na zisk bez ohledu na cokoliv, zvláště, obsahuje-li to kořen slova -social-     

Bylo by dobré, kdyby i na ty bohaté ukápla slza moudrosti, ale upřímně, kolik z nich je takových, co pro ni většina lidí nejsou jen socky co potřebujou utáhnou řemen? Upřímně, babišovi ty jeho ušlechtilé pohnutky moc nevěřím.

0 0
možnosti
ZK

SID09

6. 12. 2011 20:25
Re: trochu si protiřečíte

Stát musí vyjít se svými příjmy ( stejně jako vaše rodina ). Klidně může podporovat různé neziskovky a sociální programy ( pokud na to má ). Pokud ne, musíte snížit i kapesné svým vlastním dětem.

Po efektivitě vlastní státní správy je nutno tvrdě šlapat a navíc bez ohledu na politickou příslušnost ministrů a ne, že ne. Tam našemu státu utíkají desítky miliard ročně, které pak chybí na důchody.........

Věřit můžete komu chcete, nicméně vy stále věříte jen těm, kteří nás už přesvědčili, že tento stát efektivně řídit neumí a nevěříte těm, co už dokázali, že prokazatelně umí efektivně řídit 30 tisíc zaměstnanců, včetně veškerých finančních toků. !!;-)!!

5 0
možnosti
OV

James_Hetfield_is_the_King

6. 12. 2011 15:26
jen pocit?

Proc mam pocit, ze pan Okamura pise jen veci, ktere se budou "libit"?

0 0
možnosti
M

maruširi.vr.12

6. 12. 2011 15:38
Re: jen pocit?

Proč myslíte? Mně se to, co tentokrát napsal, ani trochu nelíbí. A Babišovi nevěřím ani "dobrý den".

2 0
možnosti
D

DDS

6. 12. 2011 14:29
Zlatá slova, nejsou MÍ a JEJICH zloději, jsou jen zloději

Jsem socialista, ale nikdy bych nevolil zloděje, proto jsem nevolil do parlamentu Urbana a do senátu jeho pohunka Strnada. Proto bych nikdy nevolil lidi typu Hulinského. Proto, ač levičák, jsem v obecních volbách volil ODS, protože vím, že jsou na naší úrovni narozdíl od místních ČSSD, slušní lidé.

Volme slušné lidi, nepřimhuřujme oči nad zloději v řadách našich oblíbenců...

0 0
možnosti
ZK

SID09

6. 12. 2011 14:33
Re: Zlatá slova, nejsou MÍ a JEJICH zloději, jsou jen zloději

Mezi zloději z ODS a neschopnými socialisty z ČSSD není žádý rozdíl.!!!!

Nemyslím si, že jste volil dobře. !!

2 0
možnosti

andy_warhol

6. 12. 2011 12:37
To snad neni pravda.

Davno sem si rikal, Okamura, je to populista, ale timto mi uplne vyrazil dech. Uz vam neverim pane Okamuro. timto clankem jste se opravdu ukazal.

Asi tady budu osocovan za korupcnika, protoze kdokoliv tu proti Babisovi neco napise, tak je tak zonacen, ale je mi to jedno, ja sem v zivote zadnej uplatek nedal ani nedostal a to ani u doktora, ani na urade ani nikde jinde, pristup ke statnim zakazkam muzu mit leda tak zprostredkovane pres meho zamestnavatele, ale ten soucasny na nicem pro stat nepracuje. takze se budu tomu narceni smat.

Vsichni kdo tu obhajujete babise si uvedomte, ze pokud mate diesel tak kvuli nemu vam odejde driv, bude vas to stat pekny penize. on proloboval ze se do nafty leje olej z jeho repky. a chce vetsi podil a chce lejt neco i do benzinu, a bude nas to stat vsechny zbytecne penize na opravach. biopaliva se ukazaly jako slepa ulicka, ekologie v tom neni, ale u nas to bude jeste horsi, protoze Babis si potrebuje vydelat.

3 0
možnosti
PF

FireDrake

8. 12. 2011 0:17
Re: To snad neni pravda.

ááá, další pán na holení!!Rv

1 0
možnosti
JR

janulator

6. 12. 2011 0:53
Pane Okamauro

Konečně názor, se kterým se plně ztotožňuji.

Je mi líto lidí, kteří odmítají racionální názory jen proto, že je vyslovil člověk jim nesympatický, protože nejsou schopni myslet a tedy i cokoliv dělat realisticky.Mne osobně Babišova minulost vůbec nezajímá při hodnocení toho, co říká nebo co dělá. Jen pozorně sleduji, zda to, co dělá může mít pozitivní výstup na dění v naší politice. Když to bude mít jen ten efekt, že z něho začnou mít v Parlamentu zabydlení vidláci strach... HURÁ!

3 0
možnosti
H

habit-.!..

5. 12. 2011 21:21
... totéž jste mohl napsat o Bártovi...

... s tím rozdílem, že on podniká mimo dotovaný sektor, takže jeho motivace přidojit si stát ještě víc je o něco menší...Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/