Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

šelma6005

5. 12. 2011 11:53
Skvělý článek, nemá chybu

Kéž by většina populace prozřela a přišla ke stejnému nadstranickému poznání. Máte mou karmu, pane Okamura R^

3 0
možnosti
C

celim

5. 12. 2011 9:21
No Babiš určitě není žádné terno!

Na druhou stranu, jelikož uýž i jemu ta korupce leze do peněz a začíná vadit jeho obchodům, tak se bude snažit s tím něco udělat. A já si říkám, že v tomto případě účel světí prostředky. Trochu jen ve mně hlodá obava, která říká, že výsledky dosažené lidmi s ne příliš dobrou morálkou, nemusí být ve finále nejlepší. To, že má Babiš ostré lokty, tak o tom nepochybuji a ani o tom, že dříve, když rozjížděl svoje kšefty, že využíval svoje kontakty s rudým bratrstvem. byl údajně agentem STB, ale dle svého tvrzení tím "hodným", který zajišťoval, aby nás nechtěli zahraniční dodavatelé moc ošulit. To konečně může být i pravda. Samozřejmě, že při té příležitosti získal spojení na vlivné STBáky. díky čemuž pak asi rozjel svoje obchody. Na druhou stranu styky s takovýmito kmotry jej museli poznamenat a to je důvod, proč mám z jeho činnosti tak smíšené pocity.

0 0
možnosti
K

konkregan

5. 12. 2011 0:21
Napadlo vás někdy, kdo by byl dalším generálním tajemníkem ?

0 0
možnosti
K

konkregan

5. 12. 2011 0:29
Re: Napadlo vás někdy, kdo by byl další generální tajemník ?

Jistě, spekulativní otázka. Přes kterou se pravděpodobně při svém "rozhledu" přenesete.

Nicméně, odpověď zní - technokrat moci. Praktik, co má všechno zmáknuto. Komunista, estébák.

Ideální nástupce Jakeše, Štrougala, slušovickýho Čuby.

Andrej Babiš.

Člověk bez stopy charakteru.

2 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

4. 12. 2011 23:33
...proc ex-informant stb-babis nema dlouhodobou sanci...

X...to, ze nasledovnik stejneho slibovace barty, babis, ma podobny ohlas jako ztracena espezetka od maserati...

X...svedci o zoufalosti a bezvychodnosti naroda, anzto podobne se i topici chytne i stebla...

X...i kdyby babis nejak uspel, vetsina lidi se bude stydet za jeho minulost jako statnika...

X...a navic - bude muset koalicovat s partickou dosavadnich modrych nebo oranzovych knedliku...coz bude eror...

X...za mnoho, mnoho let, az detem nasich deti bude opravdu k bliti a moc chudo a moc spatne..

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

4. 12. 2011 23:35
Re: ...proc ex-informant stb-babis nema dlouhodobou sanci...

X...snad se najde stovka, dve, tri samuraju okamuru s cistou milosti, odvahou, hrdosti, moralkou a etikou...

X...a vytlaci stavajici zprofanovane knedliky...

X...a vezmou to do svych rukou...

X...jenze toho se my uz nedockame...vopravdu ne....

0 0
možnosti
MK

sarumánek

4. 12. 2011 22:03
myslíte to vážně?

Vždyť úplně stejnou úvahu jste mohl napsat před pár lety o Bártovi a jeho VV. Obávám se, že ani cíle pana Babiše nebudou úplně rozdílné - spojit nepokrytě politiku s podnikáním je prostě terno a možnost směrovat věci tak, aby prospívaly mému byznysu. Zbývá najít jen volební tahák, téma, které osloví masy, aby mne vytáhly nahoru. Každý PR agent by mu poradil jako hlavní motto volebního klání boj proti korupci. Může něco takového poté účinně realizovat? Samozřejmě nemůže. To asi víte i vy. Nebude mít vlastní armádu policistů, vyšetřovatelů ani soudců. Není výsledek takového "boje"  vždy podobně směšný jako u těch vévéček? Kolikrát ještě sednou lidi na lep takovým světlonošům? Skoro to na mne působí, jako by si vás Babiš zaplatil. Záhadně vás totiž nenapadají u tohoto bývalého agenta komunistů, který zázračně zbohatnul také díky stykům a vazbám z minulosti žádné pochybnosti, které každý soudný člověk musí mít.

3 0
možnosti
LV

rafton

4. 12. 2011 19:17
Pan Babiš,

na to pujde mediálně, kdo se mu nebude líbit toho mediálně znemožní. Již jsem zaslechl, že přijímá přes 200 lidí do jeho PR centra.

Nevěřím v jeho prozření, myslím, že je prostě tak velký, že už mu přijde zbytečné v ČR "platit" úředníkům. Má přizpůsobené zákony tak již nikoho nepotřebuje (i moje podnikání prakticky ukončil jeden babišuv zákon - nevím zda si zaplatil ale rozhodně ho na trhu v ČR velmi opravdu velmi zvýhodnil).

Na druhou stranu moje skepse k politické scéně je tak velká, že je vlastně jedno kdo tam bude.

3 0
možnosti
ZK

SID09

4. 12. 2011 21:16
Re: Pan Babiš,

Nevěřte všemu, co slyšíte. Andrejko je trošku držgrešle a rozhodně neplatí zbytečné lidi. Lidí si najímá rozhodně míň než je na daný objem práce jinde obvyklé. ;-)

1 0
možnosti
ŠS

CHYREN

4. 12. 2011 18:37
Ne napravo, ne nalevo..vpřed.

Středem. :-) Jenomže celá iniciativa je tvořena lidmi, kteří p. Babiše obklopují. Také jeho vzory a tím, jak dalece je schopen vnímat zodpovědnost za dobrý volební výsledek. Prohlášení, že politická strana ( její podoba a forma ) se "narodí" až někdy v roce 2012 mi říká jediné: p. Babiš zřejmě čeká na revoluci. Na tu, která by se mohla strhnout příští rok. A jeho hnutí se obecně uchytne na tomto dějinném zvratu. Bez konkrétnějších a vymezenějších definicí. Tohle se mi zrovna košer nezdá. Má-li být tento podnikatel také zodpovědný politik, měl by se co nejdřív vymezit vůči všem ostatním a toto vymezení zdůrazňovat co nejdříve. Aby se ve společnosti uchytilo a trvale narůstalo do povědomí veřejnosti. To je totiž jediný možný důkaz o tom, že p. Babišovi jde o konkrétní věci. Nikoliv jen o využití nálad, které jistě příjdou. Sám jsem zvědav, co se bude dít. A má také mou podporu. Zatím.

0 0
možnosti
Z

zikkurat

4. 12. 2011 18:36
Dobře jste to napsal samuraji ...

Netuším, zda patříte k japonské šlechtě, ale vaše odvaha, čestnost a hrdost je něco, co jako "podělaný" Čech obdivuji. Nevzdávejte se politických ambicí. Češi (ti co nejsou u koryt) by chtěli ve vysoké funkci člověka, který je vychován i jinou kulturou - protože ta česká je od malička konfrontována úplatky, protislužbami a klientelismem. Byl byste světýlkem na konci předlouhého tunelu.

PS: Andrej Babiš zaměstnává asi 18 000 lidí. Koho zaměstnává Nečas? Havel? Klaus? ...

2 0
možnosti
K

konkregan

4. 12. 2011 18:48
Re: Dobře jste to napsal samuraji ...

Tak to už chce pořádnou ztrátu soudnosti - Stěžovat si na klientelismus a zastávat se Babiše.

Btw - taky napiš kolik těm lidem platí. A jak třeba podporuje výzkum a vývoj, zkrátka jak moc mu jde taky o znalostní ekonomiku.

0 0
možnosti
NN

akazu

4. 12. 2011 15:01
Zajímalo by mě, co říká teď.

Babiš je zřejmě bývalý esétbák a bůh ví, jestli to jeho zbohatnutí nemá něco společného s jeho bývalými kontakty z dob socialismu.

0 0
možnosti

Hufo

4. 12. 2011 17:13
Re: Zajímalo by mě, co říká teď.

no, pokud 20 roků podnikáš v potravinách, tak by bylo divný, kdyby si nezbohatnul. navíc když o některý zemědělský zajímavý podniky nebyl moc zájem a byly za zajímavou cenu. koho třeba tenkrát napadlo, že výroba hnojiv bude pořád potřeba a bude vydělávat apod., stačí si najít jak lidi a fondy v kuponovce projevovali zájem, o zemědělství nic moc.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

4. 12. 2011 2:14
Hej rup,

peklo nebude ráj se vrací, héj rup, kdo jde s námi najde práci, hej rup, hej rup, jsme mladý, chceme žít. Hej rup, kdo má sílu, hej rup, ruce k dílu, hej rup chceme žít.

Aneb teď se my všichni, lidé dobré vůle, chytíme za ruce, kupředu, levá, zpátky ni krok, zpátky se nebudeme ohlížet a vybudujeme novou, lepší, krásnou společnost. Pokud do toho chcete jít s Babišem, zklamal jste, pane Okamuro. U Babiše není problematická minulost, ale současnost, on žije z našich peněz a proti naší vůli. A nic nenasvědčuje tomu, že by v tom hodlal přestat.

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

5. 12. 2011 8:08
Re: Hej rup,

Kam sa preboha podela diskusia spod tohoto komentára?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/