Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

konkregan

4. 12. 2011 1:08
tohle myslíte vážně ?

0 0
možnosti
K

konkregan

4. 12. 2011 1:42
Re: tohle myslíte vážně ?

že Babišovi nejde o to, jaké bude mít daně ? "Klidně mi je zvyšte"..Jistě, nejde vůbec o daně, spíš o dotace. Neboli - daně zvyšte kam chcete, ale já chci svoje dotace.

Babiš už nepotřebuje stát a politiku v této podobě. Babiš potřebuje stát kde potečou peníze do bionafty, stát kde se bude podporovat bioplynka do každé vesnice (krava kadí každej den), jezedáci budou pěstovat kukuřici a řepku (čímž se zvýší cena potravin, ale bude dost materiálu pro Babišovy bioplynky).

Představme si, že Babiš vyhrál volby. Co si od toho slibovat ? - robotárnu u pásu. Spoustu dřiny pro málo vzdělané lidi, chlubí se, jak za 9 měsíů vydělal čistého zisku devět miliard. O.K. Zaměstnanci tohoto vizionáře pobírají cca POLOVINU průměrné mzdy. Přičemž jejich vzdělanostní struktura je strašlivá, a Babiš ani nechce aby byla lepší. Proč ? Nepotřebuje vzdělané lidi. Potřebuje otroky k pásu.

btw -  "Stát musí být jedna továrna a jedna kancelář" - V.I. Lenin.

Asi nekomunikujete, ale zkuste se zamyslet.

2 0
možnosti
T

TvojeBABA

3. 12. 2011 17:56
Srovnání

Na začátek by bylo vhodné aby si diskutující vzali tužku a papír. Napsali číslici 2 a za ní deset nul. To je odhadovaný majetek p. Babiše(Forbes). Podíváme se znova a položíme si otázku:Má tento člověk potřebu krást?Srovnání s p. Bártou,který se jako malý chlapec schovával za sukni p. Johna,aby se posléze z pozice volebního manažera popírající svoji hegemonii v pseudo-straně VV "vyhoupl" na MD je zcestné.Dodnes není jasné za jakých podmínek a za kolik přenechal/odklonil svoji ABL svému bratru.Ač jistě movitý, stále pohybující se o několik řádů níže.

Dopad VV na voliče je ohromný-znásilnila všechny naše sny.

Zcela určitě je v ČR mnoho lidí s vyšším morálním kreditem než je p. Babiš,ale odolají lákadlům,které politika nabízí?Jak poznáme jejich motivaci? NIJAK !

Republika, kde po devastaci elit nezbylo mezi lidmi nic jiného než závist? Asi si zasloužíme to,co tady máme.A tak radši budeme bezmezně poslouchat a papouškovat argumentaci parlamentních stran proč nevolit ty a tamty.Jak smutné..

2 0
možnosti
CAS

cara al sol

4. 12. 2011 2:19
Svatá prostoto!

A Ty si někde najdi obrázek morbidně obézního člověka a sama sebe se zeptej, jestli má zapotřebí cpát se hamburgrama. Kdyby Babiš nestál o další peníze a moc, firmy by prodal, půl miliardy si nechal na dožití, zbytek rozdal na charitu a odjel někam rybařit. ;-D

2 0
možnosti
EK

Y.N

3. 12. 2011 16:31
Máte pravdu, hlavně tím Somálskem

Někde se začít musí a jen pindáním se to nezmění R^

1 0
možnosti
H

hamry

3. 12. 2011 19:29
Re: Máte pravdu, hlavně tím Somálskem

Pánové, síle jedněch peněz se musí postavit zase jiná síla peněz. Jinak to nevidím. Jak se léčí otrava organismu-zase jen protijedem. Plně souhlasím s panem Okamurou. Tlak se začíná zvyšovat a je potřeba vyzkoušet všechny možnosti, které se nabízejí. Pokud by pan Babiš sledoval jen své vlastní cíle, mělo by být naší poviností, po přestálých negativních zkušenostech, být ve střehu a zavčas zareagovat a už nikdy nebýt jen pasivními ovcemi. Nejen do hospody bez peněz nelez, ale ani do politiky.:-P

2 0
možnosti
KN

Karl Novak

3. 12. 2011 12:15
Král dotací Babiš

se pro myslícího občana jenom těžko může jevit jako pravé řešení.

Pro Babiše je důležité zachovat tok daňových peněz do jeho podniků. Bez podpůrných zákonů a dotací by jeho podnikání rychle skončilo.

3 0
možnosti
PF

FireDrake

4. 12. 2011 17:45
Re: Král dotací Babiš

..a jaké řešení nabízíte Vy, pane vševědoucí?

0 0
možnosti
TK

psycholog.idnes

2. 12. 2011 23:59
Jednání pana Babiše se nelze divit.

Posledních volbách se ukázalo, že do naší politiky může úplně kdokoli, že je to vlastně  super podnikatelský záměr. Paměť i inteligence voličů je nulová, v politice lze provádět prakticky cokoli bez osobní zodpovědnosti, lopatou se tam rozhazuje víc jak 1000 mld. kč a nikdo se neptá, kam se pár mld. zatoulá. Na rozdíl od jiných podnikání vytvořené dluhy nejsou vaše dluhy. Ostatní podnikatelé, dřive konkurenti, nyní u vašich schodů škemrají o zakázky. K tomu jako bonus ještě  dostanete imunitu..

Co je k tomu všemu potřeba? Pár měsíců před volbami o sobě dát vědět, vypustit pár fám a zaplatit si pár jakože nezaplacených PR článků a reportáží. Pak už jen tři týdny před volbami trochu přitlačit do mediální masáže, vytáhnout nějakou špínu na protivníky (= budoucí kamarády) a je to doma. Snad v žádném jiném oboru se asi takto snadno a rychle profitovat nedá. Vše garantováno minimálně po dobu pěti let.

Já spíš myslím, že se pan Babiš tluče do hlavy, proč to neudělal už dávno.

7 0
možnosti
TK

psycholog.idnes

2. 12. 2011 23:24
Zajímavý úkaz...

Jiným autorům by bylo za podobný článek  zdějšími pseudopravičáky spíláno do komunistů.8-o

Na vás si zatím netroufli.

0 0
možnosti
BB

Balvann

2. 12. 2011 22:38
chce to zmenu

Chce to partaj co bude mit "koule" a nebude "krast"...minulost vem cert ,ale ted to chce makat ,byt vzorem a nekrast.

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

2. 12. 2011 22:34
Babišovo chucpe

V případě Babišova všespásného a křišťálového vstupu na politickou scénu se jedná o evidentní „chucpe“*)…

 

 

*) Chucpe je specifický druh drzosti či opovážlivosti. Je to „Zlost, otrlost, cynismus, nepochopitelná kuráž, dovolenost spojená s arogancí — prostě něco, co žádné slovo v žádném jazyce nemůže plně vyjádřit“.

Chucpe se také často ilustruje takto: „Mladík je souzen pro vraždu svých rodičů a žádá soud o shovívavost, protože je sirotek.“

6 0
možnosti
JC

Enklave

3. 12. 2011 11:39
Re: Babišovo chucpe

No jo, závist je silná věc že pane komunisto

1 0
možnosti
SS

sisator

2. 12. 2011 19:18
karma

Copak členství ve stranické frakci je klasifikace na vedení resortu s miliardovými rozpočty? Navrhnout takové lidi do exekutivního řízení v soukromé firmě, tak vás spolupracovníci rovnou vezou na psychiatrii......

at uz je zbytek textu jakykoliv, toto povazuju za zakladni problem statnich instituci a je to velmi hezky receno.

Vychazime-li z predpokladu, ze toto neplati pouze pro ministerstva, ale pro jakoukoliv alespon trochu zajimavou pracovni pozici ve statni sfere - staci se podivat na kvalifikace 90% radnich ve mestech, sefy ruznych uradu, statnich a polostatnich podniku, kteri maji na starosti strategicka rozhodnuti - tolik propirane potlaceni korupce bez systemove zmeny tohoto stavu na vsech urovnich neprinese, bohuzel, vubec nic....

2 0
možnosti
R

rudaz

2. 12. 2011 21:38
Re: karma

Mně se zase líbí názor, že stát je velká firma. Paní Margaret Thatcherová přeplatila úspěšné podnikatele a nebála se vzít si je do vlády. Tím vyhrála. Jenže kdo tak u nás učiní? Leda až po volbách, k nimž půjdou voliči chtějící změnu ve vedení státu. Tedy kteří budou volit jen NEparlamentní strany. Ty jsou zárukou, že se k nim nevloudí převlékači kabátů po roce 1990.

Jinak se změna nedostaví a budou tam dál stejní brontosauři/dinosauři. Prostě nová generace to vezme do rukou.

Bude líp.

R^V

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/